- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- a we momi4eta pravite li skre4ove?
kaje te
hahaha kogato ti se iska, a nqma s koi mn qsno 4e 6te zavarti6 diskamalko stranno izkazvane ot moq strana, no si e taka
![]()
![]()
Pravq i ne me e sram mnogo mi e kef-vsqka ve4er stiga da sym v nastroenie
ми.. да,случва се![]()
някой път по-често,друг път рядко,според зависи е![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Правя да .. снощи правих после пак ще правясе 1 да питаш момче прави ли си чекия.. сички се самозадоволяват.. дали често или рядко...
Ами...точно скречове не правя много, предпочитам проникването.
Ебаси деградетата сте! Не чухте ли, че ако правите скречове вероятността да хванете СПИН на клитора се увеличава 7,324 пъти..
kaza yori ubi ribata s tva izkazvane..Първоначално написано от Йори
трошат катерицата всеки ден женките
eee mn qsno,kakvo po hubavo ot tva da si pyhnesh prystchetata,e da ti go pyhnat de.......![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Е, аз пък не правя. Колкото и невереотно да се стори на някои...Не ме влече нещо.
I`m trying to make your dreams come true...
vseki go pravi,vklu4itelno i az
не
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Какво означава да правиш 'скреч'?![]()
![]()
е*аси жаргона, за вас медицинска терминология няма ли?![]()
ahahhahahhahahahhahahhahahha ti hahahhahahhahaahhaha spin na klitora hahhhhhahahhahhahahhahahahhahahah glupender ti spin naish kvo e?hahahhahahhaha spin na klitora hahhahahahha sho se izlagash taka be?!Първоначално написано от Йори
А ти лъскаш ли бастуна?![]()
![]()
![]()
mi pri men .. otkakto pravihme s priqtelq mi sex ( nqkolko pati) i ve4e ne se samozadovolqvam .. moje bi tva ve4e ne mi e interesno nz ....
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Добрее да се ласка бастунелата![]()
Господин полицая гледа девствено