- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- любими пози
дайте снимки на любимите си пози и как се казват от долу и да видим коя е най-използваната![]()
hm... i az q haresvam tazi. A ina4e lyubima mai nqmam obi4am az da sam otgore pak drugo nz
IzjivqvaI Vseki MIG kaTo PoSlEDen za Da MojE koGaTa dOIdE pOsleDNiqt dA nqMA Za KAkvo Da SAjaLqVash!!!
Казва се - "Перверзният мармот" или "Измии ми гърба"Първоначално написано от cvety_i_bebeto
nai qko e kogato tq e sednala na divana ili na legloto s dupe kam teb i ti deistva6![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
?!?! Това не можах да го разбера...хем седнала на дивана или на леглото...хем с дупе към теб ?! Може би когато ти си седнал на дивана или на леглото и тя с дупе към теб...това е по-възможно..Първоначално написано от favor_91
Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
Why am I trying to give, when no one gives me a try
Why am I dying to live, if I'm just living to die
lubima nz... ama opredeleno obi4am az da sam otgore![]()
Love you Kris !!!
awe svyrzano li e sas sex vs e super :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
iWannaFeelYou, какво има за разбиране? Момичето е седнало на ръба на дивана, мъжът е прав и го вкарва...може с маса, бюро и какво ли още не.
nai pa mi e gotino da sam si otdolu che po marzelivo pa jenskata da sa klati ot gore kolkot si iska ne sam q sprel
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
prav si sburkahПървоначално написано от iWannaFeelYou
tq ne e sednala a e na divana s kolene s dupe kam teb
sorry
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
начи любимата ми поза е поза костенурка - при нея тя е под масата само гъза си е показала и си я клецкам доволнол.... и ако си покаже главата над масата я бия с тигана докато не я прибере
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
pa kfo im e stavat
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
абе важно е да го забършеш в пердето накрая
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
az sym na buroto a toi si go vkarva,az sym slice kym nego..
a drygata e kogato sym po korem,a toi e otgore..mnogo e qko yseshtaneto![]()
az po korem a toi v/u men e superrr da :P
Еми зависи от момента което ми е най-удобно.
Иначе мисионерската и леднала с гръб към мен.
Живота е хубаво нещо!!!
Извинявам се за Правописните грешки предвърително ( Латиница)