.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    слаДката Мим
    Guest

Moderated:Какви заведения предпочитате?!

Здражейте на всички... така... искам да ви попитам-Какви заведения по принцип обичате? и Каква музика по принцип слушате? Какво не харесвате на заведенията в които ходите...?

Moderated by miloto
    т.1 и т.7 от Правилника

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: Moderated:Какви заведения предпочитате?!

Ами, нямам кой знае какви предпочитания, но мразя механите. Защо? Ами, защото първо цените са надути до не знам си къде, второ се слуша изключително и само чалга (при това дъни оркестър на живо, от който абсурд да си чуя приказката), а нещо не съм зарибен от перскективата да си плащам като поп, за да слушам нон-стоп чалгата. Мога да стана да раздрусам 2-3 гюбекос, но да плащам сума ти кинти и цяла нощ да си тровя здравето - не, мерси!
    Левски шампион але але!

Заведенията,където има сепарета са моята страст.Предпочитам да седна(легна е по-подходящо като се замисля)сгушена до гаджето,просто ми е много по-отпуснато.Да звучи някаква модерна силна музика-без значние дали е хип хоп или чалга.
    Мразя заведения3където има оркестър или пеят наживо.

Мега фен
    1. По клубове не ходя, но ако е ретро, е яко. Ходила съм на ретро в "Библиотеката" - мъничко, музика на живо, нямаше селяни, нямаше и селянии.
    2. Друг вид заведения:
    - Да има ядене.
    - Да не е скъпо.
    - Да няма чалга /Радио Сити не ми пречи/
    - Най-добре да е по-смотано, за да не трябва да спазвам благоприличие.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Мда и аз не опичам по задимените кафета/кръчни.Предпочитам в парка, на някоя пейка или пък по улиците.Жалко, че зимата е студено и...Принципно ходя в едно тукашно, малко ауткаст кафе или пък в една кръчма, където се събираме свестни хора и няма чалга \/
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Ами аз не хода много много по заведения Предпочитам си вкъщи иначе много харесвам някоя и друга сладкарница или пицария и там отсядам да похапна когато съм по път и ми се яде нещо! :mrgreen:

Супер фен Аватара на Barbie
    na vsqkude moga da hodq...v zavisimost ot nastroenieto i kompaniqta..na nqkoq peika moga da piq biri4ka (ili ne6to drygo po-veroqtno)...edna priqtelka mn obi4a da me mukne po razni zadimeni kru4mi...ama i tva stava...i po razni...po-taka...bar4eta i kafeta moga da hodq...4estno kazalo mn obi4am divan4eta udobno mi e...predpo4itam muzika..koqto e dostatu4no silna, 4e da vnese nastroenie...no i dostatu4no slaba, za da mojem da si prikazvame...po vuzmojnost da ne e 4algs i na diskoteki hodq...kudto me zamuknat tui 4e - vsi4ko

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    ...
    2. Друг вид заведения:
    - Да има ядене.
    - Да не е скъпо.
    И аз съм така.

Голям фен
    Приятна обстановка, тиха музика , културно разговарящи хoра около мен, любезен персонал.....

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не обичам да кисна по заведения никак, предпочитам градинка, паркче ...
    и все пак ако съм на заведение да е топло, евтинко, колкото може по-смотано и мизерно за да мога да си простея на воля и да не пускат чалгии... а и ако обслужващия персонал са готини това е голям плюс...
    алелуя.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ami Arbanasi mi e nai lubimo obi4am mehani v koino ima 2 gradini zimni i lqtna ako ima vodna kaskada 6te e dobre

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. По клубове не ходя, но ако е ретро, е яко. Ходила съм на ретро в "Библиотеката" - мъничко, музика на живо, нямаше селяни, нямаше и селянии.
    2. Друг вид заведения:
    - Да има ядене.
    - Да не е скъпо.
    мн добре зву4и,и аз така
    /rossa./

Различни заведения обичам в зависимост от настроението ми и компанията...Обичам ресторанти с тиха музика, така че да можем да се чуваме и с не много високи цени. Обичам механи с оркестър (вчера бях и си прекарах супер, до 3 часа сме въртяли кючеци) - само чалгии - по-добро от това за мене няма, без значение цените! Обичам и по-изисканите кафенца с модерна музика и приятна обстановка, а не с някакви простаци на съседните маси. Обичам разбира се и кафенцето до даскалото - класика.
    Дискотеки мразя! Предпочитам нещо по-така...БИАД например, ама трудно ме пускат...

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    По принцип заведението няма значение за мен, а компанията.
    Като съм си с приятели и на една пейка да седнем пак ще ни е яко.
    Иначе обикновено ходим на някоя кръчмичка - долнопробните кръчми са ни стихията, с лека музика, ниски цени и мизерни условия
    С гаджето предпочитам да ходя на кафе - по-тихо и приятно е. Иначе си ходим на дискотека, най-вече на ретро парти.
    Но с класа предпочитаме да сме на домашно някъде, за да не се излагаме групово.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Слушам рок, но по метъл кръчми рядко ходя, за жаллост. Иначе ми се налага отвреме-навреме по дискотеките в Студенски и по центъра. Абе музиката хич не ми харесва, но поне е весело. Иначе мечтата ми е бар, в който да се слушат метъл балади, но да не е някаква долнопробна кръчма...

Повече от фен
    Град
    ruse
    ne obi4am nqkvi kra4mi imehani ina4e obi4am da e nqkoe priqtno mestence s tiha muzika i abeee... priqtna atmosfera

Супер фен
    mnogo obi4am retro partita i ne hodq po kafeta kadeto puskat 4alga...a ina4e na no6tna ne me puskat (na 15 sam) no ne bih otkazal i tam edno retro party

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Ами обичам кафета, ресторанти, барове, клубове, дискотеки и такива...не обичам кръчми дето смърдят на бъчва и пикоч...иначе в заведенията харесвам спокойна музика
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си