- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-романтичното нещо, което сте правили за момиче?
...
Хайде момчетаказвайте!!!
може би няма какво да кажат...
abe k'vi sa teq temi!obqsni malko po podrobno!nai romanti4noto ne6to za momi4e moje bi e buket ili ne6to ot toq rod!ama kaji kak stoqt ne6tata de!pisna mi tuka da se pravim na gadateli!
ve4e me boli glavata da mislq kak to4no stoqt ne6tata
razkaji malko po podrobno
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Искам да чуя какво ще кажатмомчетата по тоя въпрос \/
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ми то темата е за момчета,но айде и аз да се набутам![]()
Най-романтичното нещо...ми писала съм стихотворение за него,подарявала съм му мили неща...
Nqma romantichni momcheta vyv foruma ..
Ами Може би най-романтичното нещо за момиче което съм правил беше че и купих огърлица за 60 лева и вътре имаше бяла истинска роза (без дръжката) а в розичката имаше 1 сърчице на което пишеше "Love you"
"Love Me "
Ами мога да кажа какво е най-романтичното нещо,което момче е правило за мен.За Св. Валентин се бяхме разбрали да излезем следобяд и аз се прибрах след училище (той си ме изпрати като всеки ден),после докато си седях в нас и си пишех във форума,некой ми почука на вратата и срещу мен имаше един огромен куп балоони във формата на сърце,които преди няколко дни бях видяла на една витрина на един магазин (в смисъл те му бяха украса) и му бях казала,че страшно много ме кефят и по-късно ми разказваха,как е отишъл да ги иска от там,обаче те не са искали да му ги дадът(нормално),но в крайна сметка са се спазарили. Подари ми и една много голяма плюшена панда за св. Валентин направо беше...А понеже сега скоро имам рожден ден,а много искаш да ида на концерта на Д.Лопес,обаче не сме от София,а и баща ми нямаше шанс да ме пусне,той беше почнал преговори с майка ми,брат ми,и жена му,които убедиха баща ми,намери ни превоз до там и обратно, беше намерил и билети за концерта и всичко беше уредено,но в последния момент,тя нали отмени концерта за 23ти,а тогава му е бала,на който разбира се и аз съм поканена и няма да можем да идем,сега не знам дали ще може да върне билетите,сега имам друга изненада за рождения ден,но не знам още каква е
И още много такива мили жестове ама и без друго вече изписах достатъчно
Абе как да го не обичаш това момче
![]()
![]()
![]()
![]()
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
spoko we kvo go zika6 tolko na vutreПървоначално написано от ne6i4
![]()
The PerfekT LiFe [LoVe,SeX,SkaTe,MetALL,FrienDs]
My LifE iS PerFecT
,BuT i STilL lifE in HelL,
yes ,i lOve The DeviL
подарих и кошница...
със
101
кърваво червени рози
и тя ме заразя 5 дена след рождения ми ден
"да не ми е гадно"
следващия път най-романтичното нещо, което ще направя за момиче, ще е да и кажа колко са и хубави очите
не е малко а?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Организирах романтична вечеря на плажа....Много хубаво ни беше![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif
ee momicheta nqma da se otchaivame vuv foruma sushtestvuvat romantici ama qvno sa mnogo malko
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
- направо уби романтиката с тея 60 лв. можеше да кажеш просто красива огърлицаПървоначално написано от Имам Въпрос..
- Досатъчно е, стига да си искренследващия път най-романтичното нещо, което ще направя за момиче, ще е да и кажа колко са и хубави очите
А най романтичното което момече е правило а мен (не е смешно) - един смс, с много красиви думи, пратен в подходящия момент![]()
издирал съм си името й с нокти по цялото си тяло ....
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Случвало ми се е,ама....се изплаших и го зарязах...Първоначално написано от Deicide
![]()
Moqta liubov e ot sf a az sym ot vidin i za sveti valentin i pratih kolet sys edno strashno sladko mishlence, disk s edin moi mix,mnogo sladka karti4ka i snimki na fotohartiq! A oshte po qkoto e 4e e pristignal to4no na 14ti
Naprao kato si spomnq sam si se kefq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HouseMusic ==> My Life And Way To Live !!!!
Носих на ръце момичето с което излизах по това време от площад Славейков до 5кюшета.Беше ни изненадал някакав дъжд а тя беше по нещо като сандали.
az ne sam mnogo romanti4na...ne obi4am da mi podarqvat cvetq i t.n !!
Първоначално написано от Glezlata