Ами мога да кажа какво е най-романтичното нещо,което момче е правило за мен.За Св. Валентин се бяхме разбрали да излезем следобяд и аз се прибрах след училище (той си ме изпрати като всеки ден),после докато си седях в нас и си пишех във форума,некой ми почука на вратата и срещу мен имаше един огромен куп балоони във формата на сърце,които преди няколко дни бях видяла на една витрина на един магазин (в смисъл те му бяха украса) и му бях казала,че страшно много ме кефят и по-късно ми разказваха,как е отишъл да ги иска от там,обаче те не са искали да му ги дадът(нормално),но в крайна сметка са се спазарили. Подари ми и една много голяма плюшена панда за св. Валентин направо беше... А понеже сега скоро имам рожден ден,а много искаш да ида на концерта на Д.Лопес,обаче не сме от София,а и баща ми нямаше шанс да ме пусне,той беше почнал преговори с майка ми,брат ми,и жена му,които убедиха баща ми,намери ни превоз до там и обратно, беше намерил и билети за концерта и всичко беше уредено,но в последния момент,тя нали отмени концерта за 23ти,а тогава му е бала,на който разбира се и аз съм поканена и няма да можем да идем,сега не знам дали ще може да върне билетите,сега имам друга изненада за рождения ден,но не знам още каква е И още много такива мили жестове ама и без друго вече изписах достатъчно Абе как да го не обичаш това момче