- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- клиторен или вагинален
кой оргазъм ви кефи повече
клиторния или вагиналния?
eMI NZ raZLI4NO
men lichno vaginalniq po me kefi :P
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
koe izbirate ? Analniq seks ili da se ebete v zadnika
are kajete kat te tolkova umni (6toto ili az sam mnoo tap ili vie ste nekvi idioti0 kva e razlikata,a?!!!!!
Много ясно,че вагиналния!Той е 300 пъти по силен отколкото клиторния и продължава дори и малко,но все пак продължава повече!Глупав въпрос...
vaginalniq mn qsno produlgava pove4e vreme i e mn po silen abe po qk e ot klitorniq.
Кфо се прайте на разбирачи не ми е ясно ...?
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Абе що не се скриете тука сички на по 13-15 години ми изпитвали и клиторен и вагинален ... я стига ... вие не знаете от къде пикате кво остава за това ... ако бяхте толко наясно щеше ли да е пълен форума с теми от сорта на "той ми свърши в устата бременна ли съм" и "ако си пъхна аспирин в клитора ще умре ли бебето"![]()
![]()
Пишете само колкото да не заспите и пишете това което сте чули от някой друг![]()
![]()
![]()
I LOVE MY SEX
мухаха![]()
а бе вие пишка не сте виждали още пък...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
имам шкембе и затова не си я виждам....бтв...на 56 години съм
Аре само да не говорим в множествено число.Да това е вярно,че повечето са на 13-14-15,но я не слагай всички под общ знаменател.Аз съм на 18 и доста неща съм видяла и изпитала така,че недей да философстващ много.Я да те видим ти дето така се изхвърляш на колко си а?Първоначално написано от girlka
Mislia 4e vav forum kato tozi trqbva da ima i dapalnitelen vapros dali parvo ste izpitvali vaginalen orgazum i sled tva koi vi kefi poe4e 6tot sam ubedena 4e forumcite mejdu 13-15 ne sa izpitvali vaginalen orgazum - v nai-dobriq slu4ai 1-2%/100% da sa go izpitvali!
abe tuka ne e polezno da pi6at si4ki . az sam a 17 i kogato re6a da napi6a ne6to prosto se 4udq vaob6te da 4eta li otgovorite na drygite kato znam 4e sa na 13-14-15 godini ama nqma na4in .. moje bi trqbva da se promenqt malko forumite i vseki da si kazva na kakva vazrast e za da se znae kolko da im se vqrva na dumite ..![]()
На 18 навършени отдавна, КАКО... и леко с тона като не е така за теб кво се обиждаш ... комплексарка ... личи ти по държанието колко "много" си видяла. Я поработи върху държанието си ....Първоначално написано от Варки
![]()
I LOVE MY SEX
Congratulations!Първоначално написано от Варки
Now you are an official whore!
=D>
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Абе нищо комплексарско не виждам в държанието ми - просто се подразних.Ей ама и вий начи научите 2-3 лафа и навсякъде едно и също.Ти знаеш ли въобще какво е да избиваш комплекси бе "како".Първоначално написано от girlka
Не съм искала да те засегна,както ти казах просто се подразних защото това,че повечето тук са по-малки незначи,че този форум не се посещава и от по-големи!А и нека всеки си каже мнението защо се правиш на много компетентна?
Що ви съм съгласен а ?Първоначално написано от girlka
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
Az si priznavam ... vaginalen orgazam ne sam izpitvala ..
С повече тренировки ще изпиташПървоначално написано от Nadelina
\
/
а какви по-точно ???
Мразя се, защото когато трябваше да кажа нещо, аз си мълчах, защото когато трябваше да плача, аз се усмихвах. Защото когато трябваше да умра, аз реших, че трябва да живея...
Ми сигурно с такива от който трябва да получиш вагинален оргазъмПървоначално написано от AlitA
с повече ебане тоест
.Днес съм много груба в изказванията си
![]()
Или има и друго чувала съм примерно,че когато смениш партньорите може и тогава да стане.Тоест твоя пич не може да те доведе до оргазъм.Един савет в началото и аз не можех,но когато правиш секс настоявай ти да бъдеш отгоре.Поне аз по този начин получих.След това вече нямаше проблем.Просто ти диктувай темпото![]()
Успех!
Множестевн оргазъм не означава да изпита клиторен и вагенален едновременно ... но разбира се ти си голам е*ач и от всичко разбирашПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
I LOVE MY SEX
Нямам никакви претенции кво мога и кво не мога ама каква всъщност е разликата м/у клиторен и вагинален оргазъм ?![]()
Teo