.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от girlka
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    А що така въпроса или/или? Най-добре е май като изпитва мацката множествен оргазъм. Поне след това ме гледа ей така
    Множестевн оргазъм не означава да изпита клиторен и вагенален едновременно ... но разбира се ти си голам е*ач и от всичко разбираш
    Хайде малката да не ме поправяш А щом си толкоз запозната, кажи не какво НЕ означава, а какво Означава!?!???
    Някъде четох, че се караш на момиченцата на по 14-15, че имали опит и преживяли много и ги порицаваш за това. Е ти до колкото разбрах си на 18 и си с голям опит сигурно!? Хайде не се излагай с подобни безмислени коментарчета, молим те "како"

Фен
    Град
    Еverywhere
    А що така въпроса или/или? Най-добре е май като изпитва мацката множествен оргазъм. Поне след това ме гледа ей така
    Множестевн оргазъм не означава да изпита клиторен и вагенален едновременно ... но разбира се ти си голам е*ач и от всичко разбираш
    Хайде малката да не ме поправяш А щом си толкоз запозната, кажи не какво НЕ означава, а какво Означава!?!???
    Някъде четох, че се караш на момиченцата на по 14-15, че имали опит и преживяли много и ги порицаваш за това. Е ти до колкото разбрах си на 18 и си с голям опит сигурно!? Хайде не се излагай с подобни безмислени коментарчета, молим те "како"
    Ха-ха-ха "каката" нещо се покри,защото не може да опровергае и 2ма ни.Май наистина някой се надува без покритие...и ми стана интересно,че много ги разбира тези работи - мноо компетентна по тоя въпрос.Излагане ама кво да правиш...нема начин

Град
    Sofia
    И аз пак си питам каква е разликата ?
    Teo

Фен
    Град
    Еverywhere
    Цитирай Първоначално написано от Jinno
    И аз пак си питам каква е разликата ?
    Виж първата страница и ще разбереш!

Град
    Sofia
    Питах за някакво по-точно определение, а не неща от сорта на "300 пъти по-як" на баба ми фърчилото
    Teo

Фен
    Град
    Еverywhere
    Питах за някакво по-точно определение, а не неща от сорта на "300 пъти по-як" на баба ми фърчилото
    Ами то не може да се пресъздаде с думи.Бил ли си с жена и карал ли си я да свърши - така поне ще видиш как горе-долу изглежда отстрани.А с думи не мога да ти го опиша!

Предпочитам вагиналния,по-интензивен и разтърсващ е.Истината е обаче,че клиторният се постига по-лесно.
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Варки
    Ами то не може да се пресъздаде с думи.Бил ли си с жена и карал ли си я да свърши - така поне ще видиш как горе-долу изглежда отстрани.А с думи не мога да ти го опиша!
    Заеби, както и да е
    Teo

Охх, че сте ми хитрички ... Варки и Kulio Gangstera. Няма кво да споря с глупаци ...
    По-умният отстъпва са казали хората ... вие сте дървени философи... едно си знаете едно си баете ... О пресвещенна ТЪПОТА земете и вие млъкнете и все пак да ви светна заблудените главици, множествен оргазъм е когато жената изпита няколко оргазма последователно ... ноо вие сте опитни и сичко знаете ...

I LOVE MY SEX

offf pfff apffff nemoo razbera kfo sportie koq poveche razbirala ot seks i taka natataka na koi mu puka koq ot 2te razbira poveche i e vidqla poveche tuka horata pishat temi za da im se pomaga ne za da vi chetat sporovete ...
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

vupros4e...

malko sum neveja i zatova pitam kakva e razlikata m\u klitoren i vaginalen sex
    Раздялата никога не е боляла.Болят очите казващи сбогом, ръцете очакващи завращане.Боли един свят и хиляди спомени Давам любов на всеки, който ме уважава на всеки, който ме заслужава на този, който гарба ми пази, давам куршум на всеки който ме мрази!

razlikata

m\u vaginalen i klitoren sex...kakva e ?

Охх, че сте ми хитрички ... Варки и Kulio Gangstera. Няма кво да споря с глупаци ...
    По-умният отстъпва са казали хората ... вие сте дървени философи... едно си знаете едно си баете ... О пресвещенна ТЪПОТА земете и вие млъкнете и все пак да ви светна заблудените главици, множествен оргазъм е когато жената изпита няколко оргазма последователно ... ноо вие сте опитни и сичко знаете ...

ne oga da razbera samo edno za6to postoqnno se zaqjda6 s nqko? kompleksi li izbiva6? pri tova ne e samo v tazi tema a vuv vsi4ki v koito re6i6 da se naburka6!

po temata po gotin e vaginalniq,no i klitorniq si go biva a i po loesno se postiga! i za da ne mi se zaqdete sum na 21 i sum vidqla predostatu4no za da dam kompetentno mnenie!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Цитирай Първоначално написано от Qvkata_
    Цитирай Първоначално написано от VORTEX

ne oga da razbera samo edno za6to postoqnno se zaqjda6 s nqko? kompleksi li izbiva6? pri tova ne e samo v tazi tema a vuv vsi4ki v koito re6i6 da se naburk

po temata po gotin e vaginalniq,no i klitorniq si go biva a i po loesno se postiga! i za da ne mi se zaqdete sum na 21 i sum vidqla predostatu4no za da dam kompetentno mnenie!!!

Не се заяжда просто Темата е поредната буберска изгазица
    чудите се какво да кажете.

iska6 da kaje6 Puberska?! ne smtam 4e e takava!
    black cat or white cat,that is the question!!!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    @girlka, много захапваш тая терминолагия бе маце? Я по-добре сподели кой вид оргазъм, кога и как си изпитвала? Често ли го изпитваш и т.н.?
    А относно терминологията... бе кой му пука щом му е готино? Има един трик, в много бавното и продължително облизване с върха на езика, може да ми помогнеш с термина му, аз бих ти го приложил практически Иначе теорията е лесно нещо

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Deicide
    Кфо се прайте на разбирачи не ми е ясно ...?
    dobre 4e ti im go kaza 4e ina4e 6tqh az da go napravq! mnogo malko jeni stigat di vaginelen orgazam.Pove4eto stigat do klitoren i ne go razli4avat poradi vazbudata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си