Драги съфорумци,

Това е продължение на една тема, която започнах преди малко повече от месец. Целта на тази тема беше да ми помогне да събера мнения относно това как да подходя в една много деликатна за мен ситуация. В настоящата тема няма да ви занимавам с разказ на проблема, пред който бях изправен. Който желае да прочете цялата история и дискусията по нея може да го направи тук. Останалите просто можете да продължите по-нататък или изобщо да не си губите времето с четене на чужди драми, към които не се чувствате съпричастни.

По-нататък... Гореспоменатата тема стана арена на разгорещена дискусия, за което искам още веднъж да благодаря на тези от вас, които се отзоваха. Мненията, които получих, ми помогнаха в степен, която далеч надхвърля представите ви. Те ме въоръжиха с увереност, готовност и оптимизъм, чието комбинирано действие изгради непробиваема броня срещу притеснението, съмненията и нерешителността.

През живота си съм имал както силни, така и слаби моменти. Нито един силен и нито един слаб момент не е в състояние да блести по-силно или да помрачи събитията от днешния ден. Когато станах сутринта, вътре в себе си знаех, че този ден ще е по-различен от останалите. Във всеки момент от началото на срещата ни в мига, когато я видях да приближава към мен, до самия край, когато се разделихме, ситуацията беше под съвършен контрол. Запомнете, леденото спокойствие и самообладанието са могъщи съюзници.

Часовете, които прекарах с момичето, завинаги ще останат запечатани в паметта ми. Прекарахме един незабравим ден, който без съмнение отиде далеч отвъд най-смелите ми очаквания. Стигнах до убеждението, че всякакви планове, сценарии и постановки са просто загуба на време. С нея всичко придобива една особена флуидност и логичност, нещата сякаш се движат от само себе си и не се нуждаят от намеса, за да бъдат коригирани, времето се изпълва с една особена неопределеност.

Прекарахме един прекрасен ден заедно, но всичко завърши без да й призная чувствата си към нея. Реших да постъпя в разрез с общоприетите начини на действие за такива случаи и да не развалям магията. Така или иначе имам солидни основания да смятам, че тя разтълкува идеята на нашата среща и което е по-важно, не направи опит да й се противопостави. Часът е почти пет сутринта, така че спирам да пиша. Всякакви мнения, коментари, интерпретации, въпроси, критики и т.н. са добре дошли. Чао от мен засега!