- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да бъде или не - това е въпросът (II част)
Единственото, което усещам, е, че с малоумните си дивотии киселея на хейтърите като теб. Ако пренебрегна очевидния факт, че не си вложил много смисъл в това, което пишеш, няма как да подмина факта, че не си инвестирал много време в четенето на първоначалната тема, което междувпрочем е и главната причина написаното от теб да контрастира с безмислието си на общия фон. Въпрос на малко по-задълбочено внимание и концентрация е да разбереш, че не се опитвам просто да си хвана гадже. А дори и да беше така, пак не виждам кое прави планирането излишен елемент. Не знам какво имаш предвид под „разрешаването на проблемите на световния глобализъм”, но проблем със световния глобализъм имат май само радикалните ислямисти и в този смисъл не виждам какво има да му се разрешава. Това за откриването на нова физична теория просто няма да го коментирам, тъй като не се вписва в нито една рамка на контекста. В заключение бих искал да ти благодаря за опита да подобриш и без това доброто ми настроение с хумористичната си словесна изява.Първоначално написано от Анонимко
П.П. От вчерашния филм няма скорошно излизане, вервай ми.