- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obich s nevoli
milichki ako pomognete i na men shte sum vi izkluchitelno blagodarna
haresvam i obicham edno momche to kazva che i toi me haresva i obicha no imaha dulga vruzka s edna moq priqtelka koqto sega iska da razvali nashite otnosheniq az mnogo go obicham i ne iskam da go zagubq no prosto mnogo se izmuchvam kogato tq go vidi i pochva da se sublicha da se pravi na vajna da stav drug chovek mislq che tq nikoga ne go e obichala tq samo si igrae s mujete a az naistina go obicham ne iskam da go zagubq kakvo da pravq pomognete mi molq vi se mnogo![]()
![]()
![]()
toi prosto ne q poznava vlubil se e v neinata maska az sum s neq v edin klas ot 7 godini i q znam shto za stoka e smenq momchetata kato himikalki
Поговори с него,кажи да не се влияе от чуждото мнение и той ако те обича ще се оправите,ако ли не значи не те заслужава!
А дали и тя не мисли така за теб?
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
mi da misli za men kvoto si iska hich ne me ebe
misi ama produljavaite v sushtiq duh misi mnogo
Sednete i pogovorete kaji my kakvo e tva momiche i che samo si igrae s nego.A toi znae li za tvoite chyvstva kum nego?Ako ne znae zatova moje da se zaglejda po neq zashtoto ne predpolaga che i ti izpitvash neshto kum nego kakto toi kum tebuspex
Edva, kogato neshto si otide, edva kogato s neshto se prostish razbirash kolko mnogo ti se svidi, razbirash i zapochvash da tyjish.Syznavash, che neshte go vidish veche i praznoto mestence, che boli
toi znae za chuvstvata mi vazimni sa no pak me e strah
Трябва разговор!!! Поговори с него това е начина няма какво да отлагаш! Кажи му що за стока е приятелката ти или поне му намекни, щото малко е брутално да отидеш и да му наговориш ужасни неща за "приятелката ти" А и щом чувствата са взаимни поговорете за ВАС мисля ще ще има![]()
![]()
Мойта пък приятелка е зела ума на моят и само за нея ми говори той казва че има само приятелски намерения,но като съдя по смс-ите и така на татък ............
та мисълта ми е,че просто трябва да му отвличаш вниманието пред нея да му показваш колко много го обичаш и тя ще се откаже може би или просто и намекни,че ще яде бой![]()
mersi mnogo
dnes izlizah s nego i toi kaza che me obicha taka che veche sum spokoina
vqrvam mu![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от anito_{}
=D> =D> =D> =D> =D>
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
поговори с това момиче ...кажи и за чувствата ти и намеренията ти..ако е човек ще те разбере и ще се отдръпне..а ако той те желае истински..няма да се поддава на флиртове с нея[/code]
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Emi davai .. pri se i ti na guzarka .. !
Da viime puk koq e po qka .. !![]()
![]()
az mu vqrvam toi ne flirtuva s neq shtoto obichka men
Взе ми думите от устата.Първоначално написано от Krem4eto
![]()
mersi mnogo za vsichko ama produljavaite v sushtiq duh pls pls pls![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ei kajete neshto vse pak de eeeeeeeeeeeeeeee
ei nachi kolko iskam da mi pomognete puk vie
Кажи си въпросите и ще ти дадем съвет!
еми виж сега,наистина трябва да си поговорите...тои трябва да изсясни чувствата си към теб и към твоята приятелка....и ве4е от там нататък ще решите какво ще правите,защото ако тои обича нея ти нямаш място при тях,колкото и да го обичаш.По същия начин трябва и тя да приеме ако момчето те обича теб.Успех![]()
f@nt@zi@
toi obicha men tq tvurdi che nego obicha no si lichi tochno obratnoto che go obicha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()