.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

sex bez menstruaciq

zdraveite vsi4ki nai-dobrata mi fr o6te nqma menstruacia a iska da pravi sex. pls kajete mi dali moje da pravi sex?

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Mи то може ама не е много препоръчително Малко е странно да няма цикъл и да иска да прави секс.На колко години е тя ако не е тайна?

Guest
    Абе деца, за къде сте се разбързали всички?
    Има време за всичко...
    С какво съзнание го правите тоя секс? Влагате ли нещо в него? Знаете ли изобщо какво правите? Защо го правите?
    Пораснете малко !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Тя сигурно е на 13...за какво трябва да бърза,по-добре я посъветвай да не го прави.

нали знаете че няма определена възраст за това може и на 15 да е и пак да не и е дошло пък относно това че"можела да е на 13"изобщо не е вярно то ако е така аз съм на 13 и имам цикъл от 4 клас така че няма никакво значение
    THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN

Супер фен Аватара на maybelline
    Това че няма цикъл не я спира да прави секс,стига да е с презерватив,иначе като нищо може да забременее(в случай че яйцеклетката е узряла и евентуално на момичето ще й дойде след 2 седмици).А наистина за къде се е разбързала?Ще има цял живот да си го прави тоя секс.То пък голямата работа да правиш секс...кефиш се все едно си единственият дето го прави...

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Това че няма цикъл не я спира да прави секс,стига да е с презерватив,иначе като нищо може да забременее(в случай че яйцеклетката е узряла и евентуално на момичето ще й дойде след 2 седмици).А наистина за къде се е разбързала?Ще има цял живот да си го прави тоя секс.То пък голямата работа да правиш секс...кефиш се все едно си единственият дето го прави...
    =D> Напълно съгласна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си