- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pri analen ?
pri analen sex ,raz6irqvat li se zadnite 4asti ?
are be horaaaaaaaaaaaaaaa !
6to strah te e da ne bi da ti izpadat vutre6nostite dokato hodi6 li ?
off be mn si prost!az ne se ebavam s tazi tema!!!!!!i da mi izpadnat nqkoi 6te xodi zad men da gi subira![]()
potursi malko if temite tuk....ako prekaleno 4esto te 6ompolirat v zadnika da 6te ti se poraz6iri analnata halka no samiq razmer na zadnika nqma da ti mrudne...osven ako ne po4ne6 da nabiva6 pasti4ki i torti4ki kato nenormalen/a
mersi mnogo,znam 4e ima mn temi no sega sporq s gadjeto ..molq za o6te otgovori
Да!
pravi6 li razlika mejdu analnata si halka i zadnika si ? za6to zadnika e tova koeto kara mom4encata da te zaglejdat a analnata halka e tova prez koeto ti izlizat lainata/vlizat drugi raboti....Първоначално написано от `Death`Whore`
Правя разлика между анал и задник. Не съм бебе, няма нужда да ми говориш по този начин!
ne ti govorq kato na bebe samo 4e otgovora ti izkurti mifkite....taka govorqt horata deto slu6at 4ujdi prikazki i legendi....sori ma opita ti v tiq ne6ta e dosta maluk...
na taq tema otgovor moe6 da nameri6 v (to4no taka se pi6e) - HerFirstAnalFuck.com - ma gledai da nqma roditelski vreditel ili ne6to takova pri tebe...
от всички тези отговори,които прочетох,констатирам следното:
и аз,тъй като нямам какво да кажа просто ще замълча.надявам се некомпетентните,като мен,на тази тема да ме последват...когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от mqy
спокойно сички вътрешности ше ти изпадат сичко трябва да се довлачиш до клиниката ама бързооооо
118Простащината
получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.