.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: pri analen ?

mqy
    Guest

pri analen ?

pri analen sex ,raz6irqvat li se zadnite 4asti ?

mqy
    Guest
    are be horaaaaaaaaaaaaaaa !

Guest
    6to strah te e da ne bi da ti izpadat vutre6nostite dokato hodi6 li ?

mqy
    Guest
    off be mn si prost!az ne se ebavam s tazi tema!!!!!!i da mi izpadnat nqkoi 6te xodi zad men da gi subira

Guest
    potursi malko if temite tuk....ako prekaleno 4esto te 6ompolirat v zadnika da 6te ti se poraz6iri analnata halka no samiq razmer na zadnika nqma da ti mrudne...osven ako ne po4ne6 da nabiva6 pasti4ki i torti4ki kato nenormalen/a

mqy
    Guest
    mersi mnogo,znam 4e ima mn temi no sega sporq s gadjeto ..molq za o6te otgovori

Мега фен
    Да!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Да!
    pravi6 li razlika mejdu analnata si halka i zadnika si ? za6to zadnika e tova koeto kara mom4encata da te zaglejdat a analnata halka e tova prez koeto ti izlizat lainata/vlizat drugi raboti....

Мега фен
    Правя разлика между анал и задник. Не съм бебе, няма нужда да ми говориш по този начин!

Guest
    ne ti govorq kato na bebe samo 4e otgovora ti izkurti mifkite....taka govorqt horata deto slu6at 4ujdi prikazki i legendi....sori ma opita ti v tiq ne6ta e dosta maluk...

na taq tema otgovor moe6 da nameri6 v (to4no taka se pi6e) - HerFirstAnalFuck.com - ma gledai da nqma roditelski vreditel ili ne6to takova pri tebe...

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Mu-ha-ha-ha!!! Estestveno,che ne,olele,kakvi prosti hora imalo!Togava kakvo da kajat momichetata,kato im se "razchiriavat"p*tkite!

Голям фен
    Град
    Stz
    pri prekomerno praktikuvane moje,moje......no ina4e samo deto se stqga zadnika i otslabva!a kolkoto do putkite koito uj ne se raz6irqvali ami ufta kvo e i izpolzvaite vazelin 4e mnogo boli ina4e

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

от всички тези отговори,които прочетох,констатирам следното:
    когато нямаш какво да кажеш е по-добре да замълчиш.
    и аз,тъй като нямам какво да кажа просто ще замълча.надявам се некомпетентните,като мен,на тази тема да ме последват...
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от mqy
    off be mn si prost!az ne se ebavam s tazi tema!!!!!!i da mi izpadnat nqkoi 6te xodi zad men da gi subira

спокойно сички вътрешности ше ти изпадат сичко трябва да се довлачиш до клиниката ама бързооооо
    118 Простащината
    получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си