- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- lele male mila
gadjeto mi obi4a pove4e topkite si ot men ! :O :O
tova normalno li e ?! A i mai pove4e obi4a cicite mi i putkata mi ot men kato cqlo.! AA i e izvraten mazohist s leki sado-naklonnosti , neizqven pederast i samo iska analen sex!
къв е смисала на тая тема мъъъ
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
mm tva mai sam azПървоначално написано от :O
![]()
ne se ebavam ..imam si problemi s nego..na 20 e ..s 4 godini sum po -malka .
hahahhhhhahahhahhhahhaa sado-mazohist daite go na kaka si haha
ela si go vzemiПървоначално написано от bonboneno^mace
ti ili se ebav6 ili si nai-tupiq 4ovek na toq i bez tva izvraten svqt.Po-skoro e parvoto,celiq sait e palen s nqkvi neregistrirani pedali deto se ebavat samo s xorata
haha mi mai 6te se poozori s meneПървоначално написано от Анонимко
![]()
abe ne e ebavka..taka e ...znam 4e sveta e takuv..ama na ..az to4no na takuv izvraten popadnax ....Първоначално написано от freestyler
emi macka bii mu 6uta i go prati pri mene da vidime koi e po izvraten![]()
Ми радвай му се-ти си си го избрала.
I`m trying to make your dreams come true...
podkrepqm te napulno =D> =D> =D>Първоначално написано от sometimes_
![]()
е нормално кво?
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
hxaHXHhxhxhaxhXHAHXHXHAHhxH basi pedofila toq det e toi ne te obicha iska samo sex ot tebe sigurno zashtoto si krasiva![]()
Абе верно толкоз мноо ли ви пере хормона бе.Тука само баси извратените и малоумни теми дето пускате!
mi kato ti e problem ostavi go .. za6to trqbva da si s nego kato ne ti haresva .. mislq 4e vaob6te nqma kakvo da mu misli6 i da puska6 temi
Аве хора не мога да ви разбера,честно!Какви такива извратени си ги намирате-е например...ти не мислиш ли преди да тръгнеш и най-вече преди да СИ ЛЕГНЕШ с някого???
Напълно съм съгласна с мнението на Kotencetp_f значи не мога да разбера каква е целта на темата - да се изфукаш ,да споделиш мъката си,да се направиш на интересна,да флуудиш или да докажеш на хората ,че ти липсва акъл???айде обясни ми, моля те!![]()
au :0 mn izvrateno mom4e mi ako samo tova xaresva v teb zna4i nqma smisal da ste zaednomi to sqkakvi xora ima taka 4e ne me u4udva tozi tip xora kato gajetoti
![]()
Club Memphis
xaxaxaxaxax i az i az i az ;pПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
ахахахах поредната тема базик ахаха..
2 т. от правилника. Бан на профил
Аз бях. Пиши миПървоначално написано от bonboneno^mace
![]()
Ам, и нас какво ни засяга?
КАто не ти харесва - разкарай го.
Край на темата, т. 11.