.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Shauma

Фен
    Град
    Sliven

Shauma

какво ще кажете за шампоаните Shauma аз много си търсих такъв с кокос но не намерих и си взех един розовичък...доволни ли сте от тях.правят голяма пяна и за тва аз се чудя дали са хубави по принцип харесвам многото пяна

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    Uf probvala sym edin s extrakt ot roza i mi praveshe kosata ujasna... Nai-mnogo haresvam Panten,Dove i Glis Kur. Dobri sa

Фен
    Град
    Канзас сити
    Хубави са. Балсамите още повече. Аз имам един, който е със седем билки и е много готин. И все пак всичко зависи от косата.

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Голям фен
    Град
    sofia
    emi az sega sum kazala na mama da mi go kupi toq noviq s kokos a ti kak taka ne moje6 da go nameri6

Фен
    Град
    Sliven
    ами ходих да търся по магазините и навсякаде сваршил изглежда го харесват и го купуват....ама за мен нямаше за съжаление...нищо сега съм с един розов и ми харесва също как мирише..

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az izpolzvam toq za boqdisana kosa mn sym dovolna
    т. 2, 9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си