- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е така?
еи кажете ми как е секса с Близнаци,така де аз сам М-че,а гаджето ми е Зодия Близнак и искам да права секс с нея,но сам чул 4е те са страхливи в леглото и т.н!Ако сте правили секс с такива ф-чета кажете как беше?
abe glupostii.. toz pa i toi ot kude pada ti kat baba mi "TIHOOO HOROSKOPA " ! zavisi ot choveka a ne ot zodiqta uhhh![]()
ti lud li si be,az parvona4alno re6ix 4e za troika govori6 ati za zodiqtaa!!!!Boje bliznaci na toq svqt sigurno sa miliardi i vseki e razli4en be 4ovek!![]()
horoskopite sa izmislica. glupavo e da se vodi6 po tqh vav vsqko edno na4inanie. kakto kazaha predi men, zavisi ot 4oveka.
Как вярвате в хороскопи ---> много ми е интересно ---> или пък още по-лошо ---> в богове. Не ви ли е ясно, че такива неща няма и те се използват с цел промиване на мозъка ---> =D> А относно темата - ми пробвай и ще видиш.Първоначално написано от хм`хм`хм
e mnogo qsnoПървоначално написано от freestyler
![]()
Love you Kris !!!
Ооо не ти трябва да се занимаваш с нея - зарязвай я. Абе тя е зодия Близнаци,бе! Как си се хванал с нея. Направо се чудя и мая... Те, момичетата-близнаци, като видят пи**ка и бягат, да знаеш...
П.С: Само такава простотия не бях чувала...
I`m trying to make your dreams come true...
seki chovek za sebesi be momche ako mislish che sichko ot edna zodia sa ednakfi i sichki ot dr zodia sa ednakfi ..... seki sam za sebesi OneManArmy ! :PP
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
Хаха - моя опит с момиче Близнаци... ухааа. Най-нестрахливото същество, с което съм правил секс. \Първоначално написано от хм`хм`хм
/
Никога не бих и отказал, въпреки, че вече не сме заедно
п.п.: Всеки има право да вярва. Било във хороскопи, било в богове, било във футболни отбори. Не сме ние тези, които да отсъдят кое е правилно, и кое не.
п.п.п.: Принципно и аз си падам нещо малко нихилист, но пък познаването на зодиите си е част от общата култура на човека![]()
i taka da e vseki izkazva sobstfenoto si mnenie .... nali za tfa e toq forum se pak ..
Тц. Идеята на форума е друга.Първоначално написано от SpermoDaritel
![]()
Както и да е, явно не си го разбрал досега.
Пък и току що наруших т.9 и 10 от правилника. А ако продължаваш в този дух - ще наруша и т.2.
П.П.: Да не говорим, че темата е в нарушение на т.7.![]()
zodiqta nqma nikakvo zna4enie...tva sa nekfi izmislici a ina4e si e ot 4oveka...![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
хахахахха и аз абсолютно същото като тебе.. зодия аре моля ви се спрете с тия бабешки глупости, а? само да им пълните гушите на тия ..Първоначално написано от freestyler
а секс с коза и риба пробвали ли сте ?
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
o gospodi sajalqvam mnogo che ti narushi tezi t. ot pravilnikaПървоначално написано от Night_Knight
![]()
ще бъдеш жестоко наказан за това по т.2343242 ал.23234 от закона за нарушаване на точките в форума
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
emi ka moi li mi gledai i sha viish ka moi)
OMFG...sexa nqma nishto obshto sys zodiqta,az v Bog vqrvam,no na horoskopi ne,vqrno che gi gledam i gi cheta,no mi e po skoro navik..Zashto ne vzemesh da probvash s gajeto ti kak e i shte se yverish sam,ne vqrvai na horoskopi,zashtoto edinstvenoto,koeto moje da postignesh e da se razdelite...Zashto ne vzemesh da se zamilish:chetesh v horoskopa "Bliznacite ne gi biva v sexa" i i go kazvash : "Az nqma da pravq sex s tebe,zashtoto taka pishe v horoskopa ti!!!".Kak mislish che shte se pochyvstva tq !? Postavi se na neino mqsto,davai napred i izobshto ne cheti tezi gluposti..KAKTO KAZAHA ZAVISI OT CHOVEKA![]()
еее кой ме обижда на анонимен бе ?!?
кво искаш да ти дам здравния си картон ли че да несъм анонимен за теб... мнооо си куха
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
akta za rajdane
//оффПървоначално написано от osemenitelia
От сега виждам мода със секирата. Готви си нов ник.![]()
п.п.: честно, не искаш флейм-въргал с мен.
//офф
Личния ми опит показва, че зодиакалния знак има някакво влияние върху психиката на човека. Ако питате мен - това си е чисто самовнушение от типа - аз съм "Лъв" - значи трябва да подхождам към проблемите в живота със самочувствие или аз съм "Скорпион" - значи съм секс машина. Нз.
че колко му е .... никва свобода няма тука сички сте кухи кво да ви направя...Първоначално написано от Night_Knight
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Дам, вервай ми - всички тук са кухи. Само ти си ентеуекта.Първоначално написано от osemenitelia
Честно, нито си ми на годините, нито на акъла, нито на парите, нито на к.ра, за ми говориш както на баща си.![]()
minutki za reklama i shouto na slavi prodalji ....