- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е така?
е боклук не те знам къв си що си ама ако имаш нещо ще го казваш към мен бе гашник няма говориш за баща ми че ще те пречукам .. ти от къде знаеш на колко съм кви пари имам и колко ми е голям хуя бе нещастник!!!Първоначално написано от Night_Knight
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
niki dobre che nespomena i akula che shtehme na praim gaf u studiutu
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
Зодиите са интересна материя, абсолютно невярни според мен , но има много информация , която ако не друго е любопитна. А това кой какъв е в леглото е плод на булевардната литераура - някакви писачи , които от нямане на работа си измислят и украсяват с единствена цел - интерес към книжлето им. Пълно е с такива хороскопчета и хороскопи, които човек не си заслужава и да отвори.
Някой се изнервя, май. Доколкото забелязвам, поне за акъла спор нямаме. БастОн.Първоначално написано от osemenitelia
BTW. малко прекали с офтопика. никакво възпитание няма тази младеж, ей.
п.п.: ще ме пречука. рофлол.![]()
pitai Ivan Zvezdobroeca to NOVA TVПървоначално написано от хм`хм`хм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
we po princip sa dobri eba4i majete s jena ot taa zodia ne s1m bila, az s1m vodolei i si pasvam dobre s blizneta \/
bojeeee,kakvi sa tezi gluposti be 4ovekkak moge da vqrva6 na tova sas zodiite
vseki 4ovek si e razli4en ne moge da se sadi po edin za vsi4ki ostanali ot tazi zodiq,ne vqrvai na izmislicite
sabudi se ei
a 6tom s eotnasq do vaprosa ti - ako te kefi f-to se probvai s neq i 6te si otgovori6 na vaprosa,ok
![]()
Ami az sum bliznaci i ne sum mnogo strahliva i m/u to4no obratnoto e za bliznacite kudeto i da sum 4ela.Qvno nqkoi te e izlugal!
I vse pak seki si e razli4en,probvai i 6te razbere6
tova koeto sa ti kazali za zodiqta bliznaci ne e vqrno! i vupreki 4e i tq u4astva v obrazuvaneto na malka 4ast ot haraktera,ne e nai vajnoto! vsi4ko si e do 4ovek! taka 4e davai smelo!
black cat or white cat,that is the question!!!