.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Цитирай Първоначално написано от osemenitelia
    че колко му е .... никва свобода няма тука сички сте кухи кво да ви направя...
    Дам, вервай ми - всички тук са кухи. Само ти си ентеуекта.
    Честно, нито си ми на годините, нито на акъла, нито на парите, нито на к.ра, за ми говориш както на баща си.
    е боклук не те знам къв си що си ама ако имаш нещо ще го казваш към мен бе гашник няма говориш за баща ми че ще те пречукам .. ти от къде знаеш на колко съм кви пари имам и колко ми е голям хуя бе нещастник!!!
    White power,white pride!
    Епа не е ли емоциа ?

niki dobre che nespomena i akula che shtehme na praim gaf u studiutu
    pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe

Голям фен
    Зодиите са интересна материя, абсолютно невярни според мен , но има много информация , която ако не друго е любопитна. А това кой какъв е в леглото е плод на булевардната литераура - някакви писачи , които от нямане на работа си измислят и украсяват с единствена цел - интерес към книжлето им. Пълно е с такива хороскопчета и хороскопи, които човек не си заслужава и да отвори.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    че колко му е .... никва свобода няма тука сички сте кухи кво да ви направя...
    Дам, вервай ми - всички тук са кухи. Само ти си ентеуекта.
    Честно, нито си ми на годините, нито на акъла, нито на парите, нито на к.ра, за ми говориш както на баща си.
    е боклук не те знам къв си що си ама ако имаш нещо ще го казваш към мен бе гашник няма говориш за баща ми че ще те пречукам .. ти от къде знаеш на колко съм кви пари имам и колко ми е голям хуя бе нещастник!!!
    Някой се изнервя, май. Доколкото забелязвам, поне за акъла спор нямаме. БастОн.

BTW. малко прекали с офтопика. никакво възпитание няма тази младеж, ей.
    п.п.: ще ме пречука. рофлол.

Фен
    Град
    Sofia

Re: Дали е така?

Цитирай Първоначално написано от хм`хм`хм
    еи кажете ми как е секса с Близнаци,така де аз сам М-че,а гаджето ми е Зодия Близнак и искам да права секс с нея,но сам чул 4е те са страхливи в леглото и т.н!Ако сте правили секс с такива ф-чета кажете как беше?
    pitai Ivan Zvezdobroeca to NOVA TV

we po princip sa dobri eba4i majete s jena ot taa zodia ne s1m bila, az s1m vodolei i si pasvam dobre s blizneta \/

puh4ee_bg
    Guest
    bojeeee,kakvi sa tezi gluposti be 4ovek kak moge da vqrva6 na tova sas zodiite vseki 4ovek si e razli4en ne moge da se sadi po edin za vsi4ki ostanali ot tazi zodiq,ne vqrvai na izmislicite sabudi se ei a 6tom s eotnasq do vaprosa ti - ako te kefi f-to se probvai s neq i 6te si otgovori6 na vaprosa,ok

Guest
    Ami az sum bliznaci i ne sum mnogo strahliva i m/u to4no obratnoto e za bliznacite kudeto i da sum 4ela.Qvno nqkoi te e izlugal!
    I vse pak seki si e razli4en,probvai i 6te razbere6

tova koeto sa ti kazali za zodiqta bliznaci ne e vqrno! i vupreki 4e i tq u4astva v obrazuvaneto na malka 4ast ot haraktera,ne e nai vajnoto! vsi4ko si e do 4ovek! taka 4e davai smelo!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си