.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Град
    Плевен

Винаги аз съм виновна!!!

Здравейте,
    Незнам вече на кой да споделя и какво да правя...
    Наще са ужасни..
    Вкъщи постоянно стават скандали и при всеки такъв скандал аз съм на ръба пред самоубийството...не мога повече така..
    на 19 години съм имам и брат на 17..родителите ми са на по 50 и няколко...
    Знам направили са много за мен и брат ми,обаче прекаляват..
    Може да ви прозвучи смешно,но не ме пускат на дискотека..пускат само брат ми..Вечерния ми час е 20.00 - 20.30...
    Имам приятел на 21 който много обичам,но наще отново са против..
    Не ми позволяват да го каня вкъщи,не ми дават да ходя утях..не ми дават през деня да се виждам с него,не ми дават и вечер да излизам..
    Кажете ми какво да правя..
    За да ме пуснат да изляза,се стига до там че трябва да им се подмазвам (едва ли)...чистя,готвя..помагам непрекъснато..но те пак и пак.."-Ти нищо не вършиш по цял ден...Ти..престани да ходиш у тях,хората кой знае какво говорят..Ти..като ти се даде малко свобода и не се спираш.."..и темподобни..Незнам,незнам.. акво трябва да правя..Не познавам човек на мойте години който за да излезе с приятели трябва да иска позволение от родителите си..Уффф побърквам се..не мога вече да ги търпя..Пари почти не им искам за нищо..абее изобщо незнам..те ли са откачили или аз..
    Какво да правя..искам малко свобода..искам да мога да излизам и да се срещам с приятелите си..(които вече почти нямам)познайте защо..защото губим всякаква връзка заради това че НАЩЕ НЕ МИ ДАВАТ ДА ИЗЛИЗАМ!?!?!?!?
    Моля ви помогнете ми,ако някой от вас е имал същия проблем нека сподели как го е преодолял..

Благодаря ви предварително!

братоооо треа си поговорите и да им кажеш че си голяма имаш нужда от социални контакти и сащо така и от много животински секс с твоя приятел

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Явно родителите ти са нещо разочаровани от теб,сигорно е без причина.Не се самообвинявай и не си ти лудата,а те.
    Мисля,че щом си на 21 години е най-добре да се изнесеш от вас да работиш да се издържаш сама,може да излезнеш на квартира с приятелят ти и да си живеете заедно.Закона е на твоя страна тай като си пълнолетна родителите ти нямат право да те дуржът на сила у вас.Не си ли мислила по този въпрос да се изнесеш?

Това с изнасянето е прекалено, но определено говори с тях. Кажи им това, което казваш и на нас, че искаш свобода. Плюс това вече си на 19, пълнолетна си и имаш права на възрастен. Когато ти кажат, че не правиш нищо по цял ден, увери ги в обратното. Аз бих ги запознала и с приятеля си, за да им докажа, че могат да им имат доверие. Не си дръж езика зад зъбите, но не прекалявай.

Град
    in your sweet dreams
    за богааааа на 19 си !!! как така ще ти забранят да се виждаш с приятеля ти при положение че вече не зависиш от тях поговорете тихо и спокойно ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Ако разговор с тях не помогне, по-добре се изнеси найстина. Все пак си на 19, предполагам можеш и сама да се грижиш за себе си. Аз донякъде имам същия проблем макар да съм само на 15. Вече останах без приятели, но му свикнах, пък и сякаш така ми е по-добре... но до време едвали.. защото е невъзможно и без тях..
    Бе просто го давай по-смело.. колкото и да е прекалено...

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от фея
    Това с изнасянето е прекалено, но определено говори с тях.
    Naistina tova as iznasqneto e prekaleno (samo pri kraen slu4ai go napravi, spored men) Kazvam go za6toto sestra mi se iznese zaradi sporove s na6ite i sega ni6to ne e kakto predi, ne6tata stavat vse po zle i po zle i ve4e nemoje da govori s na6ite mnogo.
    Spored men va6ite pravqt taka i mislqt taka mojebi zaradi vazrasta... vsmisal 4e sa ot staroto pokolenie, 6tom za na 50 i ne6to zna4i imat tvarde stari razbiraniq (MOJE BI de, az taka si go obqsnqvam) . Raboti6 li ? Opitva6 li da si malko po samostoqtelna? 6tom ne im iska6 mn pari sigurno Da. Spored men pri polojenie 4e si na 19 ve4e i var6i6 si4kite si zadaljeniq prosto nevijdam pri4ina da se darjat taka s teb. I za kakvo brat ti go puskat deto e na 17g, a teb ne? Za6toto si momi4e li? Strah gi e da ne te nasilqt nqkade? Bojeee. Az mislq 4e e nai-dobre da pogovori6 s tqh, posle nqma da e zle da zapoznae6 priqtelq ti s tqh da vidqt 4e mom4eto e svqstno i nqma za kvo da se pritesnqvat, prodalji s zadaljeniqta vka6ti (koito nari4a6 podmazvane )) ) . I ako sled vsi4ko tova ni6to ne deistva moje da se iznese6, ako go iska6 razbira se! Uspeh.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Плевен
    ами наще познават приятеля ми..говорила съм с тях..но сякаш не ме чуват,те си знаят тяхното..за изнасяне съм меслила,но е прекалено крайно..работата е там,че наще ми откриха фирма (рекламна агенция) и трябва да се справям сама,но понеже фирмата още не се е развила мн.мн... и не мога да разчитам само на спечеленота от нея,за да мога да се издържам сама,камоли да плащам квартира и тнт...абе както и да е...ще докажа на наще че МОГА И САМА!!! Благодаря на всички ви!!

Град
    Плевен
    ami skandal...i zabrana z avsqkakvo izlizane...

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от фея
    Това с изнасянето е прекалено, но определено говори с тях. Кажи им това, което казваш и на нас, че искаш свобода. Плюс това вече си на 19, пълнолетна си и имаш права на възрастен. Когато ти кажат, че не правиш нищо по цял ден, увери ги в обратното. Аз бих ги запознала и с приятеля си, за да им докажа, че могат да им имат доверие. Не си дръж езика зад зъбите, но не прекалявай.
    Объркала съм годините,мисле че е на 21 а тя е на 19.
    Но защо да е прекалено?Голяма е вече не е нужно да се саобразя с тях.
    Просто не да се изнесе специално заради това че не се разбира с тях.Тя така или иначе все някога трябва да се махне от там,няма цял живот да живее с тях я.

Е това е ужасно..та ти си на 19..
    Сядала ли си със тях да поговорите като хора?Ако не направи го..
    London Tipton

Добре дошла в клуба .. брат ми е на 10 .. аз на 13 .. и всееки път аз съм виновна..за к'вото и да е.. абе само кубинките ше ги опраят..налагай яко..ох хД

hottie
    Guest
    Ами тъй като си вече на 19 може да пробваш да се издържаш самостоятелно(поне от части), да им покажеш, че не си толкова зависима и че можеш да се опавяш сама? Пълно е със студентски работи по 4 часа, но може бе те и това няма да искат. И ако е така трябва сериозно да си поговориш с тях.

mi macka az ne znam ko da ti kaja az ako beh na tvoe mqsto 6tqh da hoda pri nekoe gadje ala bala nz kfo drugo da ti kaja ili pak govori s tqh az naprimer sam na 14 ama kakto po4nah da im se odqjdam naish kak spreha s ve4ernite 4asy ve i teq
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Всичко това ми е много познато. Значи с моя приятел сме заедно от година и 3 месеца почти. Сгодени сме от 1 седмица и баща ми не иска да приеме това. Разликата между мен и годеника ми е 12 години и баща ми използва това за предтекст да не ме дава и да не е съгласен. Аз също вече мисля да се изнасям от вкъщи, защото май само по този начин иска не иска ще приеме решението ми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си