Здравейте,
Незнам вече на кой да споделя и какво да правя...
Наще са ужасни..
Вкъщи постоянно стават скандали и при всеки такъв скандал аз съм на ръба пред самоубийството...не мога повече така..
на 19 години съм имам и брат на 17..родителите ми са на по 50 и няколко...
Знам направили са много за мен и брат ми,обаче прекаляват..
Може да ви прозвучи смешно,но не ме пускат на дискотека..пускат само брат ми..Вечерния ми час е 20.00 - 20.30...
Имам приятел на 21 който много обичам,но наще отново са против..
Не ми позволяват да го каня вкъщи,не ми дават да ходя утях..не ми дават през деня да се виждам с него,не ми дават и вечер да излизам..
Кажете ми какво да правя..
За да ме пуснат да изляза,се стига до там че трябва да им се подмазвам (едва ли)...чистя,готвя..помагам непрекъснато..но те пак и пак.."-Ти нищо не вършиш по цял ден...Ти..престани да ходиш у тях,хората кой знае какво говорят..Ти..като ти се даде малко свобода и не се спираш.."..и темподобни..Незнам,незнам.. акво трябва да правя..Не познавам човек на мойте години който за да излезе с приятели трябва да иска позволение от родителите си..Уффф побърквам се..не мога вече да ги търпя..Пари почти не им искам за нищо..абее изобщо незнам..те ли са откачили или аз..
Какво да правя..искам малко свобода..искам да мога да излизам и да се срещам с приятелите си..(които вече почти нямам)познайте защо..защото губим всякаква връзка заради това че НАЩЕ НЕ МИ ДАВАТ ДА ИЗЛИЗАМ!?!?!?!?
Моля ви помогнете ми,ако някой от вас е имал същия проблем нека сподели как го е преодолял..