.
Затворена тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    bebeto_pita
    Guest

Проблеми с морето

Бе хора, много исках да ви вида мнението Я кажете...че тука влезохме в голям спор....на 14 съм, а наште не ме пускат на плаж сама, смисъл, казах им, че ще бъда с пр и т.н, но...според тях все още съм била малка, и виждали какво правят пешлеметата на мойта възраст като тръгнат сами на плаж...хммм... дося не съм правила кой зн какви золуми и...хм...деазнам, кофти ми е да ми нямат доверие, та...как да ги убедя, че аз не съм "останалите" , и мога и сама да се опр...хммм, като се замисля, разбирам да не бяхме близо, ама..хах във Варна живеем, на 15 мин път от плажа Кофти ми е, е очаквам мнения и съвети \/

Guest
    Кой те излъга че 14 е голема възраст?
    Я си сядай на парцалките и учи по-добре!
    Прави са родителите ти да не те пускат - като ви знам изпълненията на другите 14 - годишни...

е не ги питаи де отиваи а за това което правят 14 годишните можеш да го правиш на всякаде твое си е решението на плаж на у-лище в кенефа на някое кафе :P

Е тва е глупаво според мен. Ако правилно съм разбрала ти живееш на 15 мин от плажа. Тогава не мога да разбера...къв им е проблема на родителите ти?! Аз си мислех в началото, че искаш да отидеш в друг град на море, а то...! Вярно,че всичко може да се случи, ама както си малка, така и вече можеш да прецениш какви са опасностите. Тъй че, не мога напълно да разбера родителите ти.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ако родителите ти са от типа "Трябва да познавам хората, с които си" - запознай ги с някого, даже два-трима души, с които искаш да ходиш на плаж.

Ако са от тези, които преценяват дали можеш сама да се справиш в дадена ситуация - още не съм открила как става номера. Все пак им обясни подробно с кого ще си, къде точно и се надявай отговора да е "Добре и умната"

Ми не мога да ги разбера. Щом сте толкова близо до плажа какъв им е проблема?! Ми трябва да говориш с тях и да им обясниш, че можеш сама да се оправяш и да преценяваш опасностите и трудностите! Надявам се да те разберат! Успех!

bebeto_pitaaaa
    Guest
    Ми според тях аз съм като останалите, разбирате ли-некъв изрод без контрол...дето нище не мои да прави, просто..викам на баща ми: Добре, ся ти не ме ли познаваш достатъчно добре, че ме оприличаваш с останалите", и той..Ми ти, може и да не си , ама другите с тебе-са! И аз викам, ти познаваш ли ми изобщо приятелите, а той-няма повече да спорим, щом така съм казал, ше ме слушаш...а за познаването-майка ми познава хората с който бих отишла-знае за какво става въпрос, но....не ми помага никак. Ми да се надяваме, че ши са оправа някак...найте ли, ядосвам се, защото мойте фр ще ходят, а аз не-защо з тях има едни правила, а за мен други, след като тва, което може да се случи на мен, може да се случи на всеки...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ми ходи без те да знаят
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Ммм ако отиде без те да знаят...сто процента някой познат ще я види или нещо ще се случи и те ще разберат или както кава майка ми Така или иначе ще разберат..."И по закона на Мърфи все ще те разберът" нещо такова беше
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    razvikai im se posle se razrevi zaklu4i se v staqta si(kato predi tova se zapasi6 taino s hrana)i kaji 4e nqma da q de6 dokato ne po4nat da te puskat parvo moje da ne ti povqrvat ama kato ne sedne6 2 dena da qde6 i mnogo barzo se strqskat zatova se zapasi s mnogo vkusni ne6ta ama gledai da ne gi namerqt

bebeto_pak_da_pita
    Guest
    Ужас, много мизерно хора, вече цяла седмица преговори- и наште се техното си държат Баща ми с неговото:"догодина", майка ми с" Не ти ли е неудобно, ай остай го човека намира"...и дотам свършва-на другия ден-пак...хахха, вече не знам, идеите ми свършиха тотално, но въпреки, че се изчерпах докрай..хмм..не мисля да се барикадирам в стаята си...хаха, все пак...утре треа хода си зимам диплома, а в петък-в петък е големия ДЕН за плаж...* [-o<
    Демек, кажете, как за ден и половина да навия наще...ма така, ако може, с думи само, без рев, заключване и т.н( пробвала съм вече в други случаи, ама няма особено положителни резултати), как да ги убедя, че...сичко ше е наред? Баси.......

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Правиш напук-така ще видят че не могат да ти забраняват такива работи.Най много да се разпискат не вярвам нищо повече-щом си жива и здрава

Ами мен ме пуснаха за първи път сама на плаж когато бях на 16.И на мене ми беше много гадно,но приятелката ми пусна смс на баща ми и той взе,че се съгласи.

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Bate men na 14 me puskaxa da otifam v burgas za 1 sedmica s frendofete si..a az jiveq v sofiq!!!ne gi razbiram...se pak si samo 15min ot plaja...kuf im e problema??
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

bebeto_pita
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90
    Bate men na 14 me puskaxa da otifam v burgas za 1 sedmica s frendofete si..a az jiveq v sofiq!!!ne gi razbiram...se pak si samo 15min ot plaja...kuf im e problema??
    Брао бе, много успокояващо! хаха...Просто различни хора и различни разбирания...хах...хора, ако неска не успея да ги убеда, утре си отивам без въпроси, без уговорки, просто тръгвам
    После обаче нз какви обяснения ще ми се налага да давам

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Цитирай Първоначално написано от bebeto_pita
    Цитирай Първоначално написано от sexY_mackA90
    Брао бе, много успокояващо! хаха...Просто различни хора и различни разбирания...хах...хора, ако неска не успея да ги убеда, утре си отивам без въпроси, без уговорки, просто тръгвам
    После обаче нз какви обяснения ще ми се налага да давам
    ми ше им кажеш че не са прави и готово

brave_girl
    Guest
    Ами намери някой по-голям който да дойде с теб, на когото родителите ти имат доверие. Някой братовчед, братовчедка, съседи.......Пробвай !!!

Голям фен
    Град
    Разград
    Of i pri se beshe poluchilo takova neshto,samo che ne za more,a za basein.Znachi vyprosniqt basein e na 20 min ot nas i se sybirame golemi kupondjii i priqteli.Kato svyrshihme daskalo,izlygah nashte,4e otivame celiq klas....a vsyshtnost bqhme 2 momi4eta s 5 mom4eta haha sled tova si se pribrah jiva i zdrava v nas,ta daje ve4e nashte po4naha da me puskat. I ti taka napravi-kaji 4e se sybirate pochti celiq klas i sled 2 4asa nai-mn se priberi.te shte vidqt,4e vs e nared i shte te puskat.Aide uspex !!
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

mi na mene sashto ne mi davat vapreki 4e plaja e na ulica rastiqnie nz 6to sigorono se pritesnqvat da ne se udavish ili de da zn
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Okinawa
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Дали е добра идея да си хванеш парцалките,да отидеш на плажа,после да се върнеш, да видят че си жива,здрава и не си взривила плажа и да знаят вече,че не си идиот и няма да умреш ако отидеш някъде сама?
    Глупаво е да ги слушаш дори за толкова елементарни неща,след като си сигурна че би се справила ако не ги послушаш.
    Zavisi mnogo i ot roditelite i!Predi 2 god v kvartala ni bqha napravili basein i az mnogo iskah da otida, no nashte ne mi pozvoliha (bqh na 15) i otidoh bez tqhno razreshenie i sled tova kato razbraha 4e sym hodila me nakazaha zaradi tova, 4e sym narushila zabranata im..i stoqh 2 sedmici v kyshti..

Men me pusnaha na more o6te na 12 ama nii sme na 30 km ot moreto oba4e men mn barzo mi mina meraka

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Темата е неактуална.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове