Цитирай Първоначално написано от Twisted
На 10 11 години съм бягал за 1 денонощие и съм спал на улицата.
Преживяното хич не приятно ! Преди да направиш подобно нещо
обмисли нещата , опитай да поговориш с родителите си.
Причината да избягам е че и двамата са невротици. (Не го казвам от омраза или просто защото ме е яд че съм жив) това просто е факт.
Не зн сега дали сте имали щастието собствените ви родители да ви ритат докато се гърчите на земята или да ви удрят през ръцете с точилка само защото сте излъгали за една оценка... Преди една седмица баща ми ме докара до истерия и ми заби химикалка в ръката само защото не се сетих че равнинната фигура освен страни и ъгли има и "ръбове и върхове" ... Ежедневието ми е страшно шибано... Постоянно нерви , караници и куп глупости... Понякога даже съм ходел насинен на училище... Представете си какво унижение е всеки да те разпитва кой те е бил и и да лъжеш че си се здърпал с някой на улицата...
Със всеки изминал ден скандалите стават все по-гадни... Когато баща ми замине командировка майка ми заминава при любовника си...
Като се върнат отново скандали... Всяка малка кавга прераства в голям скандал в основата на който съм аз... Да... Мислил съм си и за самобийство... Но ето че съм още жив защото знам че един ден ще стана самостоятелен и нещата рано или късно ще се оправят..... [-o<
Само ако станеш независим,наистина независим,всичко ще се оправи,иначе ще свършиш зле.
Разкарай се от вас и започни сам да си изкарваш пари,живей на квартира,стъпи си на краката,а после всичко ще се оправи и ще бъдеш щастлив.Това беше моя план,но изпуснах нещата от контрол,вече съм и на такива години в които напускам родния град много скоро,завършвам даскало и така.Дали студент или ще бачкам,ще се види.
Ами ти на колко си и откъде си?

Виждам,че приемаш всичкото насилие увас за нещо нормално и караниците,а не трябва,защото с такъв живот ще станеш:
1)психопат
2)наркоман
3)гангстер
4)ще свършиш в лудница
5)ще се самоубиеш

Разкарай се докато е време,защото всичките варианти са много лоши,вариант 3 е най-приемлив,но и той носи много страдание и сълзи и объркаш ли нещо живота ти свършва.
Каквото и да правиш не чакай,не стой,не си губи времето!
Действай,защото със всеки ден ставаш все по луд,все по нещастен и опасен за околните.