- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- предизвестена смърт
Една видео касета, изпълнена с кошмарни образи, и един телефон, който предизвестява на онзи, който я е гледал, че след седем дни ще умре. После следват седем дни ужаси. Журналистката Рейчъл Келър /Наоми Уотс/ гледа скептично на тази история, докато не умират четирима тийнейджъри, точно една седмица след като са гледали касетата. Това принуждава журналистката да издири въпросното видео и да разнищи мистерията около предизвестената смърт.
"Предизвестена смърт" е най-естетски направената градска легенда.
"Предизвестена смърт" е филм, в който ужасите, мистерията и съспенсът се преплитат в съвършена нишка.
Какво мислите за филма???Мене мн ме кефи,може да пускате и пик4ета.От вси4ко мене най ме стресна как Самара ислезе от телевизора,беше жестоко!
Официалния саит на ПС е:www.ring-themovie.com
А на ПС2 е:www.thering2-themovie.com
/rossa./
http://images.google.bg/imgres?imgur...&ct=image&cd=1
naistina filma e mn qk
лелееееее тея снимки са страшно брутални бе!супер са!мерси за линка![]()
/rossa./
И на мен филма мн ми харесва. Отдавна го гледах, обаче си заслужаваше.Аз мн си падам по такива филми![]()
So hold me when I'm here
right me when I'm wrong
hold me when I'm scared
and love me when I'm gone...
само втората част съм гледала и ми се стори доста тъп... нз попринцип продъженията са по-зле но нямаше нещо по-задълбочено или смислено и нищо не ме грабна в него![]()
Those who cannot ignore the vast amount of things they cannot explain, don't usually call it "MAGIC". They call it "RELIGION", and use it as a reason to kill each other !!
rqdko tup film
т. 2, 9
мн ме кефи филмчето
и ме беше страх като го гледах
а Самара впрочем мн ми харесва самото момиче![]()
Жесток филм! Един от любимите ми!
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
ахъ,и на менеПървоначално написано от M@Dn3Ss
![]()
Тоя филм е много психарски, в смисъл не е чак толкова страшен, но по един особен начин ти бърка в мозъка и съзнанието.
Доста филми съм гледала на ужасите...обаче на тоя определено нещо му има и е направен супер майсторски...Познавам хора, които са го гледали и са си мислели, че след 7 дена ще умрат...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Гледала съм само първата част и не ме впечатли особено.Струва ми се много тъп филм...
rqdko aktualna tema... toq film izleze predi 2 godini be?!!!![]()
![]()
emi gledala sum go no mislq 4e ima nqkoj neispipani ne6ta po nego![]()
хаха, аз го гледах с 3 фр. и обаче 2те части една след друга...и правихме ремонт..у нас...и баща ми е ловджия...и има разни черепи на елени рога..и т.н. и нали правихме ремонт та тия рога бяха в мойта стая...и в 2рата част нали има разни елени...е тогава се спукахме да крещиме...имаче филма...е готин...после ме беше страх от телефизори и ме беше страх да ходя до кенефа...и понеже френдките ми спаха у нас...та ходихме по 2ки до кенефа..и само ни се привиждаха разни глупости...ама беше некво мн. страшно...ама е готин филм..добре направен е!
nz za 1 4ast roso ama vtorata 6e q geldame trimata az ti i kalinka asenova i se nadqvam da e qka iskam da ne se razo4arovam ot neq tva e 6ega be rossi sigyrno 6e mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn mn qka vtorata 4ast.pr gledane![]()
Яко тъп римейк на класически японски филм на ужасите...
A kak mu e imeti na Angliiski???
anika zaglavieto e the ring
Готин е филма....кефи яко![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.