.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: za vnimanieto?

Guest

za vnimanieto?

Zdr, az sam na 15 i haresvam edno mo4m4e, koeto e dosta po-golqmo ot men (s okolo 7 god) zna4i, vijdame se 4esto i az iskam da mu napravq vpe4atlenie, no toi ne mi obra6ta ninakvo vnimanie.Pls, kajete kak da mu privleka vnimanieto i da go nakaram da zabeleji, 4e sa6testvuvam?

Град
    София.
    Според мен нямаш такъв шанс !
    Момичетата на такива години ходят с на тяхните или по-големи.
    И обикновенно такива с коли и пари ( нищо не искам да кажа )
    Заговори я , предложи и да отидете на кафе.
    Ако ти каже "Не мога 'Нямам време' 'имам друга работа'"
    Значи не я интересуваш и не иска да излезне с теб.
    Така мисля аз : )

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от bYmYSeLf
    Според мен нямаш такъв шанс !
    Момичетата на такива години ходят с на тяхните или по-големи.
    И обикновенно такива с коли и пари ( нищо не искам да кажа )
    Заговори я , предложи и да отидете на кафе.
    Ако ти каже "Не мога 'Нямам време' 'имам друга работа'"
    Значи не я интересуваш и не иска да излезне с теб.
    Така мисля аз : )
    хех ми тя си е харесала мом4е а не моми4е ама нищо аиде сега
    по темата мисла 4е няма6 6анс с него тои е на 22 доколкото разбирам а ти си на 15 замисли се малко в разликата и помисли да ли може6 да му даде6 това което тои иска а и 6том тои сам не те е потарсил едва ли може6 да направи6 не6то с което да те забележи,но не знам аиде и другите да кажат
    I was lost and I'm still lost...

Супер фен
    6tom toi ne te tursi, zna4i ne si mu interesna i toi znae, 4e ne si za nego
    Imate razli4ni akuli, razli4ni interesi...nqma da namirate ob6ti temi na razgovori...toi 6te iska tova, koeto ne znam nqma dali 6te mu dade6...
    Razbiram toi da te svalq6e...no
    ...ne vijdam smisal da se opitva6 da mu privle4e6 vnimanieto ...

Голям фен
    Град
    София
    ми... не, че нещо ама - мухаха
    и какво като му "хванеш вниманието"...

не се обиждай фъстък - но ти нямаш какво да му дадеш...

освен безплатна разходка до вас в 7:30, щото мама ти е казала да се прибираш...

ъм.. успех
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Съжалявам наистина, но май нямаш кой знай какъв шанс...
    Той е на 22 и на тези години мисля, че ще се интересува от други неща и ще иска по-сериозна връзка ( ако не е на твоя акъл де) А и от това, което си написала....съжалявам ама май си му безразлична

Цитирай Първоначално написано от ExTr3m3_GiRL
    Съжалявам наистина, но май нямаш кой знай какъв шанс...
    Той е на 22 и на тези години мисля, че ще се интересува от други неща и ще иска по-сериозна връзка ( ако не е на твоя акъл де) А и от това, което си написала....съжалявам ама май си му безразлична
    същото мнение

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Повече от фен
    Знам, че като четеш тези мнения, че нямаш шанс си се отчаяла, но това в истината. По-добре недей да се занимаваш с него, защото най-много да вземе да си играе с теб и да те помисли за няква к***а. Огледай се колко хубави момчета на твоята възраст има и го забрави. Успех! \/

Супер фен

Re: za vnimanieto?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdr, az sam na 15 i haresvam edno mo4m4e, koeto e dosta po-golqmo ot men (s okolo 7 god) zna4i, vijdame se 4esto i az iskam da mu napravq vpe4atlenie, no toi ne mi obra6ta ninakvo vnimanie.Pls, kajete kak da mu privleka vnimanieto i da go nakaram da zabeleji, 4e sa6testvuvam?
    Може да си мисли,че си малка за него но все пак говорете си и накрая ще имаш силата да му кажеш какво изпитваш към него!уСПЕХ!

Амм като за начало,НЕ бъди себе си Не не ..това са глупости .Ами ...опитвай да бъдеш по весела...ааа не не сега не мога и едно хубаво мнение да напиша..я по добре се вслушай в думите на другите,а ако той не ти обърне внимание...остави го,пък и той май е доста големичак..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

O0o0hhhh, taka kato gledam mn kuraj ste i dali na momi4eto... Sajalqvam mili4ka, za tova, 4e si se vlybila v 4oveka, koito ne e za teb. Prosto horata nad 20 se interesuvat ot po-seriozni ne6ta, no vse pak opitai da se darji6 dobre s nego, ne se ligavi (za6toto po-golemite ne ponasqt ligli), a nai-vajnoto ne se pritesnqvai i iz4ervqvai ako te popita ne6to. Prosto mu pokaji, 4e mn darji6 na nego, pomoli go za savet(nali e po-golqm, moje da ti pomogne ). Haide uspeh i sledva6tiq pat - umnata

СтРеМи се кЪм 3веЗдИте, ако нЕ Ги д0стИгНеШ поНе Ще сЕ нАуЧиш Да лЕтИш!

ne se zaburkvai mom4etata na dne6no vreme mislqt samo za s*x 6te te ispolzva i 6e te ostavi kakto pravqt si4ki
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си