- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- wa6te znajat li?
Na 15 g.sam.wa6te znajat li ,4e se brasnete otdolu i kakwo kazwat?
emi maika znae .. kvo moje da mi kaje?!?! nishto estestveno..ne sym malka che ad mi kaje neshto
т. 2, 9
az si hodq bez gashti vkushti i nashte sichko znaqt pff... ti da ne se kupesh s maika si ! moita nishto nqma mi kaje kfo sa tq kat cheli ne go e praila![]()
trqbva li neshto da mi kajat? nito gi pitam nito im kazvam
ti pitaa li si maika si dali se brysne ot dolu?!
mi ima veroqtnost i da ne go e pravila hahah te eno vreme im e bilo drugo na glavyty hahah ne samo da sa naybytПървоначално написано от MidnightScream
т. 2, 9
1. Не се бръсна
2. Майка ми знае, нали тя дава пари за козметик![]()
винаги споделям с баща ми и той даже ми дава самобръсначката си на заем...хахаха че за кво да им казвам кфо толкова
Welcome to Jamrock!
Е,че кво го грее баща ми дали се бръсна или не?
Хич не го интересува![]()
xaXaxxaxXAXxaXAXxaxAXxaxXAXxaxXAXxaxxa bojeeeeeeeeee tva ne6to za pruv put go 4uvamПървоначално написано от Persefona
![]()
![]()
awe kak ba6ta ti 6te ti dava negovata samobrusna4ka we aloooooo ti 4uva6 li se???????
Tolko li ne moje6 da si zeme6 tvoq mi 6te izpolzva6 4ujdata maleeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bonboneno^mace
хахаха не бе човека тва го е казал подигравателно,не в буквален смисъл![]()
awe nz4 za kvo trqaa da pi6e nekvi gluposti ili da pi6e po temata ili vuob6te da ne pi6e mali kolko se drazna na takiva horaПървоначално написано от sheherezada
Не ги уведомявам, но майка ми предполагам се сеща.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Не съм обсъждала това с майка, но съм достатъчно голяма и няма смисъл да я уведомявам.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
По-скоро темата е за да я покажеш на майка ти и да й кажеш "Виж колко много го правят, трябва и аз"
При мен майка ми беше инициаторката за първото ми "бръснене". В момента, едва ли се замисля дали се поддържам или не - има си по-важни мисли жената. А все пак във "вашите" влиза и баща ми -хех, не му и трябва да знае, това си е "женска работа"