.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: kak da go svalq?

Hybrid View

Град
    na mnogo mesta

kak da go svalq?

haresala sam si edno mom4e, s koeto ne se poznavame.zasi4ali sme se nqkolko pati i kato se vidim i dvamata se gledame v o4ite i napravo se zaplesvame edin po drug... prosto si li4i 4e iam ne6to m/u nas
    iskam sledva6tiq pat kato go vidq da otida pri nego (ako razbira se sabera smelost, za6toto ne e mnogo lesno ), no se 4udq kakvo da mu kaja.tapo e da otida i da mu kaja "zdr,iska6 li da se zapoznaem?". az sam si mislila ne6to ot roda na "6te mi dade6 li nomera si?", no i to mi se struva malko stranno.iskam da ne e ne6to banalno, da mu napravq vpe4atlenie.az ve4e sam mu napravila de, ama vse pak iskam da se zapoznaem po nqkakav po-origirnalen na4in.
    vie kakvo mislite po vaprosa
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Град
    гр.Сливен
    аз за жалост имам същия проблем,но мисля,че ако познаваш някой негов приятел би било по-лесно.Така можеш да помолиш приятеля му да ви запознае.От там нататък всичко ще потръгне както трябва

Повече от фен
    Emi.. ''Dnes imash mnogo qka teniska[ili bluza tam kfo e]''
    i posle kaji .. ''kakto vseki den''
    Ili neshto takofaaa..
    Znam li i az .. ))
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми, направи му някакъв комплимент и се запознайте.
    Успех.

Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Emi.. ''Dnes imash mnogo qka teniska[ili bluza tam kfo e]''
    i posle kaji .. ''kakto vseki den''
    Ili neshto takofaaa..
    Znam li i az .. ))

Добър савет и аз съм на същото мнение ,ноо първо виж дали имате някакви общи познати и те да ви запознаят..така ще е много по лесно :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    София
    с тупаница...

удар в брадичка може да свали почти всеки...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

мисля че съветите които ти дадоха са достатъчни Надъхваш се, набираш смелост и отиваш при него :P
    Успех \/

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен

Re: kak da go svalq?

Цитирай Първоначално написано от peperud4icata
    haresala sam si edno mom4e, s koeto ne se poznavame.zasi4ali sme se nqkolko pati i kato se vidim i dvamata se gledame v o4ite i napravo se zaplesvame edin po drug... prosto si li4i 4e iam ne6to m/u nas
    iskam sledva6tiq pat kato go vidq da otida pri nego (ako razbira se sabera smelost, za6toto ne e mnogo lesno ), no se 4udq kakvo da mu kaja.tapo e da otida i da mu kaja "zdr,iska6 li da se zapoznaem?". az sam si mislila ne6to ot roda na "6te mi dade6 linomera si?",no i to mi se struva malko stranno.iskam da ne e ne6to banalno, da mu napravq vpe4atlenie.az ve4e sam mu napravila de, ama vse pak iskam da se zapoznaem po nqkakav po-origirnalen na4in.
    vie kakvo mislite po vaprosa
    Добре е това което си си измислила да му кажеш!!!УСпЕХ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си