Ot tova, 4e te e karala da strada6, ne moje6 da pravi6 zakliu4enie, 4e ne te e obi4ala silno...Estestveno zavisi kak te kara da strada6: ako e ne6to mimoletno, svurzano s denq i posle lesno se zabravq - okey, no ako ti izneverqva, luji - tova ve4e e lo6o
Tq naistina moje da te obi4a i ne suznatelno da te naranqva. Opredeleno ne q opravdavam i znam, 4e ti ne zaslujava6 tova, no moje da ima hilqdi pri4ini za neinoto durjanie
Moje jivotut i (predi, kakto i sega) da e bil gaden i mnogo da e stradala i sega podsuznatelno da te naranqva, za da "si go izbie na teb", tui kato ti si i nai-blizkiq 4ovek sigorno...Vij, opitvam se nagledno da ti obesnq kakvi mislq, 4e sa obstoqtelstvata, no ti dade mnogo malka informaciq za6to ste skusali...i ne moga da sum sigorna vuv vernostta na tova, koeto ti kazvam...
Puk i godina i polovina sa izkliu4etelno mnogo vreme za edna teen vruzka, taka 4e ima veroqtnost na neq da i e pisnalo, da iska ne6to novo, po-interesno...ne, 4e ti ne si interesen, prosto vsi4ko e poznato, lipsva trupkata mejdu vas
Razkaji malko pove4e za6to se razdelihte i ima li 6ans spored teb vsi4ko da se opravi