.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: zimi taq typotiq

who_thats_girl
    Guest

zimi taq typotiq

zna4i jiveq sama maika mi i ba6ta mi sa po 4ujbina......ne mi e zle......moga da se pribera kogato si poiskam da pravq kakvoto si poiskam da ama tuka ot tolkova hoikane nasam natam.........ve4e mi pisna!!!!!!!!Jiveq v edin mn malak grad nema kfo da se pravi seda na kompa na kafe tv-to ve4e nema kfo da se pravi
    mnogo mi e typo!!!!!!!!!!!!!!
    iskam da iz4ezna napravo da umra po vyzmojnost!!!!!!tuka poslednite 2 sedmici se napivam s edni mom4eta - ama i tva mi umrazna e sega sled malko 6te izlizam i mi se iska da hvana vlaka i da ida na dr krai na bg prosto neznam iskam da sym nqkade pokrai moreto..............

Повече от фен
    emi.... shtom vashte razchitat na tebe che mojesh sama/sam da se gledash tyrsish kvartira krai moreto prodavash taq i si gotova

who_thats_girl
    Guest
    toq varqnt sam go minala - ama az sam 10klas i kfo da ida tama i sama li da izlizam nqma da poznavam nikoi kfo 6e prava

Щастливка-и наште щяха да заминават,но се отказаха.Щях да си живея с брат ми и определено щеше да ми е страхотно.Постоянно щях да правя купони,нямаше да се прибирам,гаджето щеше да е постоянно вкъщи,направо щях да му кажа да се пренесе,нямаше да има нищо против.Мечти!

Еммм знам ли..опитай се да разнообразиш малко скучното ежедневие..отиди някъде на почивка на екскурзия или нещо такова...ще се почувставаш по добре..пробваи нови неща!Хеей..ти все пак си свободна...живеи си на воля =D> До някаква степен ти завиждам :P
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    ами прави нещо което до сега не си правила и ти е интересно...така ще разнообразиш малко или се премести другаде кадето има какво да се прави

от кой град си та ти е толко скучно ?

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Голям фен
    Град
    :)
    Можеш да приютиш някоя приятелка във вас...да пребоядисаш стените...

Повече от фен
    Град
    sofia
    zavijdamti

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си