- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- zimi taq typotiq
zna4i jiveq sama maika mi i ba6ta mi sa po 4ujbina......ne mi e zle......moga da se pribera kogato si poiskam da pravq kakvoto si poiskam da ama tuka ot tolkova hoikane nasam natam.........ve4e mi pisna!!!!!!!!Jiveq v edin mn malak grad nema kfo da se pravi seda na kompa na kafe tv-to ve4e nema kfo da se pravi
mnogo mi e typo!!!!!!!!!!!!!!
iskam da iz4ezna napravo da umra po vyzmojnost!!!!!!tuka poslednite 2 sedmici se napivam s edni mom4eta - ama i tva mi umrazna e sega sled malko 6te izlizam i mi se iska da hvana vlaka i da ida na dr krai na bg prosto neznam iskam da sym nqkade pokrai moreto..............
emi.... shtom vashte razchitat na tebe che mojesh sama/sam da se gledash tyrsish kvartira krai moreto prodavash taq i si gotova![]()
toq varqnt sam go minala - ama az sam 10klas i kfo da ida tama i sama li da izlizam nqma da poznavam nikoi kfo 6e prava
Щастливка-и наште щяха да заминават,но се отказаха.Щях да си живея с брат ми и определено щеше да ми е страхотно.Постоянно щях да правя купони,нямаше да се прибирам,гаджето щеше да е постоянно вкъщи,направо щях да му кажа да се пренесе,нямаше да има нищо против.Мечти!![]()
![]()
Еммм знам ли..опитай се да разнообразиш малко скучното ежедневие..отиди някъде на почивка на екскурзия или нещо такова...ще се почувставаш по добре..пробваи нови неща!Хеей..ти все пак си свободна...живеи си на воля =D>До някаква степен ти завиждам :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ами прави нещо което до сега не си правила и ти е интересно...така ще разнообразиш малко или се премести другаде кадето има какво да се прави![]()
от кой град си та ти е толко скучно ?
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Можеш да приютиш някоя приятелка във вас...да пребоядисаш стените...