.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Guest

Как да задържим сърцето на бройкаджия ?

Някакви съвети ?

Супер фен

Re: Как да задържим сърцето на бройкаджия ?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Някакви съвети ?
    Май няма да стане,нямам никакви съвети...Сори!!!

Голям фен
    по скоро как да е разкараш от там бахти простотията да харесваш някав малууумник дето е за номерация такива трябва да ги окастрят

Guest
    e 6om e brikadjq na dali 6e uspe6 da go zadurji6 no na tqh im puka samo za broikata i v mn malko slu4ai na e taka taka4e po dobre ne se zanimavai no ako vse pak ne iska6 da se otkazva6 me mu se davai lesno a se pravi na vajna i mu bqgai

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Като не станеш поредната бройка,а му завъртиш същия номер.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Повече от фен
    Като му покажеш, че не се даваш лесно и като го накараш да се влюби в теб по някакъв начин.

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от DeSsY`
    Като му покажеш, че не се даваш лесно и като го накараш да се влюби в теб по някакъв начин.
    Da,taka e,oba4e tova moje da stane mnooooogo trudno!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

az ti prepora4vam da si nemash rabota s takiva gupaci

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    абе то няма точно определена рецепта, аз мисля, че всичко си е предопределено
    бройкаджиите са такива, защото отчаяно търсят любовта, а не я откриват ако ти си момичето за него - това, което ще му пасне идеално и ще открие място в сърцето му, няма да има нужда да правиш абсолютно нищо.. всичко ще стане от само себе си дори ако, напротив, се опитваш да постигнеш обратния ефект опитвайки се да го накараш да не се влюбва в тебе, това ще се случи въпреки нежеланието ти
    хората са като парченца пъзел - ако дори само на 1 едно място има малко несъвпадение, всеки опит за някакъв вид близки отношения (не само любов, но и приятелство и т.н.) е обречен за напред
    разбира се можем да се опитаме до някъде да коригираме линиите, но ефектът е само временен
    тва е мойто мнение общо взето
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Broikadjiite vse si ostavat broikadjii !
    Dori i da si namerqt seriozna priqtelka te pak izneverqvat !
    Takuv ne ti trqq ...
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Ми първоначално,ако той те хареса ще бъде с теб докато намери нещо по-добро(каквото и да значи това за него).А след като имаш шанса да пофлиртуваш с него,идеалния момент е да се възползваш от случая и да се опиташ да го опитомиш.Виж сега,всеки има някаква своя тактика.
    Просто действаш на момента,най-важното е,че трябва да се държиш така,сякаш той е поредната ти бройка,пред него да флиртуваш с други,но с него също.По този начин той ще иска да те запази за себе си,ще иска само той да е обектът на вниманието ти.А когато вече се целунете и станете гаджета,го попитай за намеренията му обаче не направо.Например му кажи:"Така като те гледам не си от най-сериозните момчета.Колко дена ни даваш?"Нещо от сорта!!!!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Barbaronka
    Broikadjiite vse si ostavat broikadjii !
    Dori i da si namerqt seriozna priqtelka te pak izneverqvat !
    Takuv ne ti trqq ...
    Ясно,точно и кратко!!!

Хората са го казали - "Вълкът козината си мени, нрава - никога" - и в случая това важи с пълна сила.
    Бройкаджията си остава такъв години наред (да не кажа - цял живот).
    Той може да има (почти) всяка, защо да се ограничава само с една?

А с това не съм съгласна:

Цитирай Първоначално написано от Ekita
    Като не станеш поредната бройка,а му завъртиш същия номер.
    От опит ще ви кажа, че не действа - ефектът, който се получава е обратнопропорционален на желания такъв. Защо? Ами, защото тези момчета са свикнали да забиват момичетата после пак те да им "бият шута", те да изневеряват, те да се връщат всяка нощ от дискотеката с по още 2-3 яки мацки, а ако случайнно им покажеш, че и ти можеш да се държиш така - озлобяват се и те зарязват - за каква се мислиш, че да се държиш така, да ги подценяваш, да ги унижаваш?

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Хората са го казали - "Вълкът козината си мени, нрава - никога"
    Само дето поговорката е така: "Вълкът козината си мени, но нрава - не".

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Аз пък ще кажа ОТ ОПИТ,че е възможно да превърнеш бройкаджия в сериозно момче.Сегашния ми беше такъв и предишни такива гаджета съм имала.Дори и той ме превърна в сериозна.Възможно е...просто трябва да се влюбиш истински,за да го усетиш!Пък и с времето се осъзнава нуждата от човек до себе си,а не просто от партньор

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    ^npocTo^a3^f^,нямах впредвид да ходиш с него и да му изневеряваш,а просто да не ходиш с него.Да не му се даваш.Не мисля,че някое момиче заслужава да се подлага на бройкаджия.
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

Повече от фен Аватара на AiKaTa
    Град
    BeJluKo TbpHoBo
    mmm broikadjiq e mnogo obshto kazano...vseki edin ot horata po sveta ima razlichen harakter,ineteresi,mneniq i chuvstva.Kato nachalo ti trqbva da si neshto novo i razlichno za nego.Se pak kakvo kato e broikadjiq nali e chovek i toi moje da obicha kolkoto i stranno da zvychi.Opoznai go i nameri slaboto mu mqsto nameri koga da atakuvash i da se poqvish na bql kon v jivota mu!uspeh!
    Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!

http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg

Мега фен
    Ако идеята ти е да накараш някой да се влюби в теб, няма да стане. Човек или се влюбва, или не. Ако правиш глупости, за да му се харесаш, дори свестен да е, пак не се знае дали ще го вържеш.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако идеята ти е да накараш някой да се влюби в теб, няма да стане. Човек или се влюбва, или не. Ако правиш глупости, за да му се харесаш, дори свестен да е, пак не се знае дали ще го вържеш.
    аха аха точно точно
    бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
    а ти не беше там
    а ти не беше там
    бяла светлина
    всеки ден да почва с теб
    и да свършва пак със теб
    аз мечтая за това

sexy_dizzy, ами, може би си зависи и от човека...
    И все пак аз говоря за онези заклети бройкаджии, които именно ще те НАКАРАТ ДА ПОВЯРВАШ, ЧЕ СА СЕ ПРОМЕНИЛИ, а след време ще те зарежат и ще тръгнат с поредната, която "обичат" и на която ще се кълнат в любов.
    Много такива ги има, sexy_dizzy, ако считаш твойто гадже за "опитомен бройкаджия" мисля, че се бъркаш - това, че в един момент от живота си той е бил с много момичета и се е лутал в търсене на "подходящото" не значи, че е бил "бройкаджия" - ето, връзката му с теб (ЕВЕНЕТУАЛНО би го доказала) го доказва!
    Знаеш ли, че истинските бройкаджии дори на по 30-40 години продължават да търсят само секса, някои от тях имат по 3-4 брака до тази възраст, имат космичен брой извън брачни връзки или просто мимолетни връзки, имат космичен брой жени в "розовото тефтерче" и те НИКОГА няма да бъдат "опитомени", от която и да е жена, защото такава жена не съществува, а и не е нужна. При такива мъже проблема е в психиката им и я се осъзнаят и се променят някой ден, я - не (което според мен е по-вероятно, съдейки по мъжете наоколо).

Ekita, извинявам се, че не съм те разбрала правилно.

Ам да ти кажа много е трудно, но не и невъзможно! Ама има ли смисъл както каза някой бройкаджията си остава такъв ще трябва много да се потрудиш Покажи му, че не си която и да е опитай се наистина да му се харесаш и да му завартиш главата! Чесно казано обаче колкото и да е влюбен в теб пак ще ти изневерява Бъди по-строга с него дръж го изкъсо...незнам мила май няма да успееш, но все пак пожелавам ти успех!!!

Град
    To The MooN And BAck
    мммм.....никак освен ако той не е влюбен,където казват хората "На сила хубост НЕ става"
    I would fly to the moon and back if you'll be...
    If you'll be my baby
    I've Got a ticket for a world where we belong
    So would you be my baby?

Голям фен
    Я си помисли хубаво дали искаш да си с такъв.. да те мине колко за бройката и после да разправя на приятелите си "Аа да.. и с тая съм ходил" . . .Най-добре изобщо не се занимавай с него.Дори и да се влюби в теб много скоро ще се загледа в някоя друга или ще му омръзнеш.. и айдеее ставаш една от многото.Ако имаш възможност направи му се малко на недостъпна ..погаври се малко с него,за да усети какво е, НО в никакъв случай не му се връзвай на въдицата , ясно ? =)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy
    Аз пък ще кажа ОТ ОПИТ,че е възможно да превърнеш бройкаджия в сериозно момче.Сегашния ми беше такъв и предишни такива гаджета съм имала.Дори и той ме превърна в сериозна.Възможно е...просто трябва да се влюбиш истински,за да го усетиш!Пък и с времето се осъзнава нуждата от човек до себе си,а не просто от партньор
    Баси,ако си тая мацка на подписа ти,немаш представа колко сериозен бих бил с теб :P

emi kvo iska6 kato e broikajiq, kvo si se hvanala s nego?
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си