Хора я кажете кво мислите.Та една вечер бях на дискотека с едни приятелки и докато си танцувахме видях две момчета,едно от които много ми хареса.След тва няколко пъти пак се засичахме в дискотеката и около НДК.След това един ден отивам на даскало и го виждам в двора След няколко дни пак отивам на дискотека и бях решила,че вече ще се запознаем,но него го нямаше.Обаче като се качих на автобуса той седеше на една седалка и нямаше как трябваше да се запознаем.Оказа се,че живее на една спирка от мен,а блока му се вижда от моя След това пак няколко пъти се засичаме пред даскало,по центъра,при което и двамата се поглеждаме за 30 секунди и после поглеждаме надолу И вчера пак го видях в дискотеката или по-точно той ме потупа по рамото и некъв ми се усмихна и ми махна и,знам че е тъпо,но много се зарадвах.
След 2 седмици минаваме в тяхната смяна и аз искам да се сближа с него,но какво да му кажа като го видя следващия път?Не искам да ме помисли за неква нахалница,нито за неква сдухана.Айде давайте съветчета