- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Най-готина комбинация - очи и коса?!
Kesteniava kosa i kafiavi ochi :P
zeleni o4i i dulga 4erna kosa extra e za momi4e i za mom4e
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
Moje6e da si napravi6 usilieto da pro4ete6 malko po nadolu kakvo sum iskala da kaja,a imenno,4e tova e nai 4esto sre6tanoto mnenie.Taka de vseki vtori 4ovek se kefi nai mnogo na rusa kosa i sini o4i.Първоначално написано от bonboneno^mace
Първоначално написано от ^^light_purple
hahah mili4ka tuka govorime za ESTESTVENO rusata kosa i sinite o4i tova ve4e NE E 4esto sre6tano a ti ako govori6 za perhidrolkite tova ve4e e drugo,mojebi ne sme se razbraliNo kakto i da e vodime bezsmislen spor
![]()
az nai mnogo se kefa na 4ertna kosa i sini o4i nezavisimo dali za momi4e ili za mom4e
Първоначално написано от ^^light_purple
АЗ СЪМ любителка и съм руса със сини очи естествено руса но тъмно руса!!!ОБОЖАВАМ РУСА КОСА И СИНИ ОЧИ!!!
za mom4e nai-me kefi tamna kosa i mnogo svetlo sini o4i.ubiistvena kombinaciq.sa6to mn 4erni o4i i 4erna kosa e qko.
A we ti si rusa nali?:}Първоначално написано от bonboneno^mace
STAVA VUPROS ZA MNENIE NE ZA KOSA.ISKAH DA KAJA 4E E 4ESTO SRE6TANO MNENIE A NE KOSA,t.e. da poiasnia{za rusite} imah predvid 4e e mnogo 4esto sre6tano kato mnenie,a imenno 4e rusata kosa e nai hubavata kosa i za tova ve4e e sku4no PAK KATO MNENIE,A NE KOSA!!!.Nadiavam se nai setne da si shvanala.
аз харесвам най-много черна коса, черни очи и мургав тен.. някой мачо да ми падненещо от сорта на Антонио Бандерас
![]()
^^light_purple hhahah mi togava se izrazavai kakto trqabva we taka moje6 mn puti da ostane6 nerazbrana 1-voto koeto e.i taka kato gledam nai mn ti davam 13 godini ne pove4e po sporovete koito vodi6...
I mislq 4e ve4e nqma nikuv smisul da vodime toq spor i kato po umna 6te si zamul4a za da ne te obida![]()
![]()
Черна коса и сини очички
Черна коса и зелени очички
Червена коса и зелени очички
Червена коса и сини очички
Също така мноо ме кефят и рижавичките
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Руса коса и сини очи!![]()
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
moite o4i- zeleni i moqta kosa zlatisto rusa
Ne mi kazvai kak da se izraziavam tvoi si e problema,4e ne si pro4ela po nadulo za kakvo stava vupros ili 4e sled kato ti kazah kakvo sum imala predvid ti s rusata si glava ne si razbrala.O6to vzeto ne me interesuva kolko mi dava6 ti,tui kato otodavna razbrah,4e ne mi puka za mnenieto.Az sum na 14.A i kvo zna4enie ima do kolkoto znam saita se kazva teenproblem.com samo za tineijuri ti kato si tolkova goliama kvo prai6 tuka.Tova e sait v koito imenno tineijurite triabva da si izraziavat mnenieto po dadeni temi.I posledno citiram:"kato po umna 6te si zamul4a..."Първоначално написано от bonboneno^mace
![]()
![]()
Po umna ot koe jivo su6testvo?????
hehehehhehhe ama ti li 6te mi kaje6 kude da pi6a we hahah ne me karai da se smeqПървоначално написано от ^^light_purple
spiram do tuka 6toto 1-vo ne mislq da voda spor s nqkva malka i 2-ro ako si misli6 4e me obijda6 s tva za rusata kosa si sburkala jestoko
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-готина комбинация няма. Има доста добре изглеждащи хора както с руса коса и сини очи, така и с черна коса и тъмни очи. Не може да се определи, дали някой изглежда добре по това каква коса и очи има.
Nadqvam se stava qsno koq e moqta lubima kombinacia- zeleni o4i i rusa kosa. Taka izglejdam i mislq 4e za men tova si ostava nai-qko!
svetla kosa i tumni o4i ili kestenqva kosa na pustri o4i(kakto sum az)
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
Si4ko e MN individyalno, kvito i kombinacii da kajete 6te ima hora ne sa s takava kosa i o4i , no sa mn po krasivi ot tezi koito imat ,vseki e razli4en
ina4e kestenqva kosa ,kafevi,zeleni ili zelenokafevi o4i
![]()
kvo zna4enie ima ot koga e nali e suzdadena za da se otgovarq,kakto vijdam 1/2 ot teq koito sa pisali pi6at na latineca!
червена коса и зелени очи, само че да е боядисана, защото не обичам рижаво, а иначе червена в природата няма