- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Най-готина комбинация - очи и коса?!
зелени очи и руса коса
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
светли , ярко зелени очи ( то всъщност такива очи маи не се срещат,така че лещи ) и или черна коса или тъмно кестенява със златисти отблясъци
за момиче!:
Кафяви очи + Кафява Коса
Зелени очи + Кафява Коса
Сини очи + Руса Коса
Az ne haresvam rusa kosa i sini o4i prekaleno banalno e![]()
oba4e 4erna kosa i sini o4i napravo umiram
![]()
![]()
![]()
![]()
Черна къдрава коса и големи сини очи - невероятно....Познавам такава жена, наистина е прекрасна, да не кажа една от най-красивите, която съм виждала...
Дълбоки тъмни кафеви очи с мат кожа с приятен естествен тон и медна коса е сладко.
Светло,светло,светло-руса коса,но не бялото русо,а медно,дълбоки светлозелени очи и мека бяла кожа е прекрасно.Зависи и какво правиш ТИ,за да подчертаеш магнетизма ти.
Е,не харесвам ярко сините очи на отчаяната черна кожа...
на мен мн ми харесват с 4ерна коса и зелени о4и направо са страхотни мом4етата с тая комбинация :P :P :P![]()
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Мъж - черна коса и тъмно кафяви очи.
Жена - сиви очи и кестенява коса.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от >>ZLOBI4KA<<
![]()
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Зелени очи и тъмно кафява коса като естествена комбинация, дар от природата е много яка. :P Аз самата съм такава.![]()
Когато човек е наивен винаги го лъжат.Когато е искрен го разиграват,а когато е добър се отнасят зле с него.
Светло зелени (или сиви) очи и светло червена коса
Червена коса, ама от това...по-рижавото червено, и сини(но не сивкаво сини,ами тъмно сини) и зелени очи за момиче много ми харесва.
За мъж- тъмна коса и зеленикави очи. И ако са с по-светла кожа... <3 Харесвам светла кожа :Д
Иначе има и други готини комбинации,де,аз попринцип по руси не си падам, обаче се сещам за един рус актьор, дето ми е супер секси.
Everything changes, but beauty remains ...
стара тема.
Hostis Honori Invidia