- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Преслава
Какво мислите за нея?Заслужена ли беше наградата "Откритие на 2004"?Имате ли си любима неина песен?На мене лично ми е любимата певица наравно я слагам с Деислава.За мене наградата беше заслужена и смятам че е една от малкото които пеят наистина в Пайнера.Любимите ми песни са "100 причини","Горчиви спомени","Писна ми" и "Помниш ли ти"
Preslava e nomer 1.Naisitna e velika pevica,ama ne sma gledala nagradite.Lubimite mi neini pesni sa Gor4ivi spomeni,Obi4am te,Duma za viarnost,Drugata jena,...
![]()
![]()
napulno sum suhglasen a i kato jena e mno hmmПървоначално написано от Eliiiiiiiiii sexsito
se6tate se
![]()
![]()
![]()
![]()
Da,stra6na e,po4ti vsi4ki neini pesni me kefqt,no lubima mi e ''mrazq te''
v lice e dobre ama e golqma svinq .... pesnite i sa hubavi ama ne mi dopadat ... abee... ko ma zanimaate![]()
i men mn me kefi osobenno novite i pesni dqvosko jelanie 100 pri4ini ,sa6to i pomni6 li ti ,nqma6 sarce, obi4am te ,gor4ivi spoemeni,drygata jena ,mrazq te ami tezi sa edni ot lubimite minaposledak samo preslava sly6am bratov4ed mi q e vijdal na jivo i kazva 4e bila mn sramejliva (toi e mn otvoren i razgovorliv i zatva ne se o4udvam)na men desito sa6to mi e lubima kakto vijdate po avatara mi no preslava sa6to ne pada po doly.mn me kefi .
syper e
![]()
Mnogo mi haresva.Mislq 4e nagradata e zaslujena.Lubimata mi pesen e Dqvolsko jelanie i Mrazq te![]()
Keep smilin'
dam preslaba mnogo si me kefa, nagradata si beshe napalno zaslujena,ima strahotni pesni4ki nai-mnogo me kefqtqvlsko jelanie,Gorchivi Spomeni,Vseotdainost i abe po4ti si4kite i pesni me kefqt ima nqkvi malki izkliu4eniq,ama kato cqlo preslava e ima mnogo gotini pesni :P
Ключа към сърцето може да бъде само една мила дума или нежна целувка...
Позволи ми аз да ти я дам!
Ми Преслава си е Н1 ф момента ф чалгата.
Ако си4ки "поп-фолк"певици бяха като нея чалгата нема6е да е 4ак такава простотия
![]()
This is the point from which I will die and succeed
Living the struggle, I know I'm alive when I bleed.
a ve neznam nemoga da kaja 4e mi elybimata pevica ama ima i hubavi pesni4ki ne vsi4ki mi haresvat no ima nqkoi koito sa mnogo gotini i ritmi4nitaq novata i sega koqto q pusnaha po planeta nemoga da se setq za zaglavieto i e adski qka
a ti spish li dobre stvoita nova jena?kak obi4am te az....
karamel4eto`m прав си. Наистина е доста хмммм. Лятото като ч видях наживо и![]()
![]()
лели мали
Амммм да си призная, колкото и позорно да е за мене, съм слушала нейни песни. Сестрата слуша такава музика. Няма начин. Ам нз. Аз не мога да различавам поп фолк от чалга, пък за певеци да не говорим
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Hah, tq ne samo 4e be6e zaslujena,tq be6e sigurna! Tva momi4e ima si4ko - glas,viziq..... super pesni4ki, prosto Milko Kalaidjiev (nali toi q bil otrkril) trqq da go "po4erpqt" 6toto Preslava edin kup pari sigurno im osiguri na Paynera pesni4ki: Obi4am te i Gor4ivi spomeni
![]()
KvO Ti PuKa KaTo GoVoRqT ZaD GaRbA Ti?!NaLi SI PreD TqH,NeKa GleDaT GaZa Ti!
#XoRmOnCheTa
az mnogo xaresvam preslava i mislq 4e tq zaslugeno stana otkritie na 2004g.lubimite mi pesni sa ''Gor4ivi spomeni'',Obi4am te'',''Nqma6 surce'' i''Dqvolsko gelanie''
Съгласна съм с вас! Преслава е много готина и пее много хубаво. Страхотно впечатление ми направи като изпя една песен на Лили Иванова акапелно, на една промоция беше...брей къф глас вкара просто онемях. Иначе любими песни са ми "Обичам те", "Нямаш сърце", "Горчиви спомени".
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Преслава Шайбата и мен много ме кефи! Има огромни цици и огромни шайби! Най-добрата й песен е "Нямаш сърце", просто като съм пиян откачам на "Чуваш ли как сърцето ми бие, ридае".![]()
Левски шампион але але!
Мда така е абе песните и са мелодични готски са особено като за пиянски нощиПървоначално написано от air_J
![]()
Обаче преди пееше в една таверна ... няма да казвам коя и и каде и аз съм ходила там.. леле ква убита беше истина не е![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Е, то пък да не е тайна. Тя е от Добрич и е пяла там в някаква таверна, а после по морето е пяла. Един от мойта група си купува списание "Нов фолк" и в един от броевете имаше биография на Преслава и там ги пишеше тези неща.Първоначално написано от aBeP4eTo
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
YUK!nujno li e da kazvam, 4e nenavijdam preslava? 4algata sux
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
na mene li4no preslava mi e liubimata pevica :P .stra6no e sladka,mnogo e hubavi4ka i kakto ve4e kaza nqkoi naistina moje da pee!abe prosto e super
)
nqkoi neini pesni sa hubavi
Много добра певица! Една от малкото в този жанр, които могат да пеят. :P Съгражданка ми е и тук съм я слушала да пее... Наистина има страхотен глас! Наградата си беше напълно залужена.. Почти всички нейни песни са ми любими. Не смятам да ги изброявам![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Да и а оттам останах с доста добри впечатления за нея.Песента не беше ли Ветрове?Първоначално написано от GeRyTo