.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Аспирин отдолу?

Значи как стоят нещата- един пр ми разказа ,че имало нещо такова свързано със слагането на аспирин отдолу,при което като свърши момчето и няма шанс момичето да забремение ,защото тва била няква химия... нещо като секса под душ-спермата се разгражда от водата.
    Тааа въпросът ми е:Пробвали ли сте?Ако "да" случвало ли се е нещо като забременяване и ала бала
    When you dream anything can happen.

Guest
    Pulni gluposti, babini devetini. Ako tva pomaga6e nqma6e babite ni da rajdat po 10 deca.

А и тва за секса под душа е ебати глупоста. Спермата изоб6то не се разгражда от водата а най-много водата да помогне спермата да проникне по бързо....

Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!

ммм не точно да помогне,шото спермадозоидите омират ДОСТА бързо

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    опредлено не е вярно,та то тогава нямаше да има постинор,момиче...

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    palni ama palni gluposti
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    ot teb i tvoq priqtel 4ivam za tva ne6to

ахахахахахаахахаххаха
    чакам фъкито да види тая тема

fast girl
    Guest
    mejdu drugoto v tva s aspirina ima mnogo vqrno probvala sam go sled skasvane na prezervativ i kakto vijdate jiva sam i tva s aspirina sam go 4uvala ot dosta lekari =) danegovorim 4e daje NE e i nepriqtno :P

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Незнам,аз мисля,че може и да помага,но едва ли е много сигурен метод...Искам да питам момичето пред мен наистина ли лекари са и го казали това?

Цитирай Първоначално написано от fast girl
    mejdu drugoto v tva s aspirina ima mnogo vqrno probvala sam go sled skasvane na prezervativ i kakto vijdate jiva sam i tva s aspirina sam go 4uvala ot dosta lekari =) danegovorim 4e daje NE e i nepriqtno :P
    Ето че има нещо верно Другите като не са чували и веднага си мислят ,че са пълни глупости

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от fast girl
    А аз си говорих с генеколожка , която ми каза , че момиче слагало си аспирин , ако отиде на генеколог ще познаят , че си е слагала без да казва защото е киселина и прави ранички и зачервявания и освен тва ако аспирина деийтваше секи щеше да се праска без капут хем по яко хем няма бебе... да да филми!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от party_girl
    ахахахахахаахахаххаха
    чакам фъкито да види тая тема

Не думай...фъкито просто няма сили да отговори вече

MaRi,къде си бе пиуе ?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

tva s aspirina ne sam go probvala no i az sam 4uvala 4e pomaga no ne e mn sigorno.A az ne sam polzvala aspirin 6oto me e strah tva se pak e ebati ximiqta.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Ах, този начин ще си го запиша към другите като "когато тя е отгоре не може да забременее"
    Специално за аспирина не знам, но мнението на thirteen ми звучи логично и както всички казаха, ако това беше истина - нямаше да има контрацепция... За момичето, което е пробвало, просто е имало късмет - колкото е лесно да се забременее, толкова е и трудно. Пък ако се сравнява със секса под душа, за които метод за предпазване отива в категорията горе, пак има "нещо като забременяване и ала бала". Хлорът действа пагубно на жизнеността на сперматозоидите, но нека си остане "спермата се разгражда от вода" - тази вода не е във вагината, там обстановката е същата и когато не е под душа...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    значи тръгвате да правите секс- вадиш аспирина, пиеш го с чаша студено вода и това ти е ВМЕСТО секса...
    Аргоментирай се

Фен
    Град
    Еverywhere
    Между другото и аз съм го чувала и то от доста хора.Една приятелка ми беше разказвала как когато са отишли с приятеля си и компания на някаква хижа далеч от града и наоколо е нямало аптеки и когато се е ебала и се е скъсал капута единственото и решение било да си сложи аспирин.Дори и да не е гаранция според мен все пак намаля риска от забременяване.Ама това се ползва в някакви такива критични ситуаций където няма как да вземеш друго!

Guest
    Според мен не бива жените да си слагат там аспирин.

Мега фен
    Сперматозоидите са доволно бързи. Доста малък процент от тях са достатъчно активни, за да достигнат бързо до яйцеклетката, но тях никакъв аспирин няма да ги стигне. Докато вземе аспирина, докато го набута, ще минат няколко минути. И не забравяйте, че те се впръскват с голяма скорост и то от края на влагалището.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Варки
    Ама това се ползва в някакви такива критични ситуаций където няма как да вземеш друго!
    Предполагам е така,защото както каза някой тук се получват ранички и зачервявания

Сложи си аспирин у Пут**та и нема те докачим с език ....
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Аспирин отдолу?

Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    Значи как стоят нещата- един пр ми разказа ,че имало нещо такова свързано със слагането на аспирин отдолу,при което като свърши момчето и няма шанс момичето да забремение ,защото тва била няква химия... нещо като секса под душ-спермата се разгражда от водата.
    Тааа въпросът ми е:Пробвали ли сте?Ако "да" случвало ли се е нещо като забременяване и ала бала
    Аспирина е един от най-сигурните начини да немаш деца. По принцип се практикува от жени,които вече имат деца и не искат да забременяват. На 15-16 или колкото там си, просто е ЗАБРАНЕНО да го използваш!

Guest

Re: Аспирин отдолу?

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    Аспирина е един от най-сигурните начини да немаш деца. По принцип се практикува от жени,които вече имат деца и не искат да забременяват. На 15-16 или колкото там си, просто е ЗАБРАНЕНО да го използваш!

Eто някой ,който има представа че това не са само "бабени деветини"

Guest
    ДА действа ... ако го сложеш между краката и стискаш здрвао!!

fast girl
    Guest
    kak da vi go obqsni 4ovek nikoi ne e kazal davai seks posle vednaga aspirin v dupkata govorim za izvanredni slu4ai =) probvala sam go i na putkata mii nqma ni6to a otnosno barzinata na spermatozoidite i kak dokato si go sloji6 6te minat nqkolko minuti to po taq logika i hap4etata za izvanredni slu4ai nemoje6 da mi obqsni6 kak deistvat do 24 4asa sled gafa =) i nikvi rani4ki nqma da ti stanat ot 1 pat e ako si buta6 non stop koi znae =)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си