- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аспирин отдолу?
Абе за тая простотия не се ли банваше?![]()
ква простотия?кви 5лева?Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
When you dream anything can happen.
taka znachi..aspirin.. specialno po taq tema sym govorila s mnogo priqteli i mnogo sa mi kazvali za tova, 4e pomagalo v izvynredni situacii; govirih i s ginekolog, koito mi go preporycha poneje s priqtelqt mi go pravim bez prezervativ..kolkoto i glupavo da vi zvuchi - moje i da pomogne (ne vi go pojelavam)
Ох...и питашПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
![]()
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Абе ако не искате да си слагате аспирин там ..правете го с презерватив или вашите приятели. Ако не искат поне питайте за аспирин , че и ако и аспирин няма вече сте загазили
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Помага да ... АХАХАХАХАХАХАХХААХХААХХА малее ужас ... що е пълно после с непълнолетни и малолетни майки ... НЕ ЗНАМ И АЗ ... и секс в банята бил безопасен, че водата разграждала спермата ХАХАХАХХА лелееее абе вие чувате ли се![]()
![]()
и тоа аспирин в МАТКАТА ли ще си го сложите ... щото сперматозоидите, който оплождат там отиват не си седят на входа на влагалището...
![]()
I LOVE MY SEX
sq sigurno i analniq sex ve4e s te4en analgin 6a se pravi izliza6 edna ampula ili po dorem zabiva6 otdolu edna ampula i posle r1ga6 i nikfa bolka![]()
Лелееее,каква тъпа тип "6-7 клас съм и мозъка си още нямам навика да го ползвам за нещо" логика...Хапчетата за след ,миличко,са наблъскани с хормони,които влияят директно на цикъла и овулацията ти,а не стоят в началото на влагалището като тъпо набутания аспирин,нали така?Ето за това могат да се пият часове след акта,разбра ли сега?Първоначално написано от fast girl
Абе,въобще,Мари,здравей миличка...
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
dokolkoto az znam aspirinat si e kiselina,a vsqka kiselina ima lo6o deistvie i kakto drugite kazaha vse pak moge da se polu4at rani4ki,puk otdelno 4e tazi "ginekologka" ti e kazala tova,puk i ako slu4aino ima takova deistvie to sa6testvuva istinata 4e na vseki organizum vsqko ne6to ima razli4no deistvie vse pak,malko se poomotah s tova deistvie,no...nadqvam se 4e razbrahte vse pak.![]()
Убедила съм се, че има доста малоумни гинеколожки..както онази, която казала на момичето да взима противозачатъчните от който ден иска.
Хахахахаха аспирин .... блахахахахаха абе лексотан не щете ли?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
awe Ekita mila ne mi obqsnqvai na men za hap4etata za barza kontracepciq stava6e duma 4e kat sa taka barzi spermatozoidite i te oplojdat za nula vreme i glupostito deto dranka6e ... a otnosno godinkite mi vqrvai mi znam mnogo pove4e otkoloto predpolaga6 =) a ti kat ti se skasa priservativa i si na mainata si i pi4a ti se e izcepil qko v teb ako 6te6 si zapali cigarka i si tegli edna molitva boli ma huq posle dali posle nqma da se moli6 da si si napahala i ampula s cianid =)
kakvi mili dumi
![]()
![]()
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
Пфф какво да ви кажа... и аз съм го чувала това за аспирина и то от доста хора... Дали е вярно.... абе има логично обяснение. Аспиринът повишава киселинността във влагалището и средата става неблагоприятна за сперматозоидите, и те умират.Това все пак си е киселина - ацетилинова киселина. Поне аз така си го обяснявам... Но това е доста несигурен метод... А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си. Та така де... Не е работа по този начин да се предпазват момичетата. А и друго - киселината убива не само сперматозоидите, но и бактериите, които живеят във влагалището, и жените стават по-податливи на инфекции, особено ако не използват презерватив. А щом са го препоръчвали гинеколожки... хмм.. звучи ми странно, но има логика може би заради тази предеякулационна течност, покрай която се вдига толкова шум. Тя не се изстрелва с такава скорост, но остава във влагалището и за по-сигурно може би затова се препоръчва аспирин.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Първоначално написано от Chiana
Верно има логика,но немога да си обясня как примерно един генеколог препоръчва като сигурно нещо аспирина след полов акт против забременяване![]()
Ми тогава да ви дам малко сярна киселина, кво ще се излагате с аспирин. И кво слага си аспирина, после сипва вода да се разтвори и си прай гаргара.Първоначално написано от Chiana
Тва ако го е препоръчал лекар просто нема акъл в главата за 5ст.
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
АаАааа тва кефи![]()
Само ,че в тоя случай аспирина не е за глава ,а за нещо по-сериозноИ едва ли е по начина ,по който предполагаш че ще стане
А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже
![]()
Тук можем мноооого да поспорим.Първоначално написано от Ecstasy
Не си падам по споренетоПървоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
Да... да нямаш обаче НИКОГА. Как звучи? Толкова ли поскъпнаха тея кондоми?! Има и по 20ст.Първоначално написано от Kulio Gangstera
Аспирина е киселина. Ако става на въпрос колкото по-силна толкова по-бързо ш'а измрат. Затова "Viva HCl"- за концентрираната става дума
Препоръчвам НИКОЙ да не пробва подобни методи- рискува от ранички ( а са възможни и усложнения), през кръвоизливи и се стигне до стерилитет.
На печелившите- ЧЕСТИТО!
Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца. И аспирина е старо и изпитано средство. Преди това са използвали и хинин, преди да го спрат от производство.Първоначално написано от ceco_UNREGISTRED
Някой спомена ,че от него се получават ранички и зачервявания при постоянна употреба,пък сега разбирам и за някви кръвоизливи и т.н....тук идва и въпроса - При постоянното му използване няма ли нещо да стане на жената {направила тази грешка да го употребява толкова мн}?Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
@Ecstasy, не става въпрос за постоянна употреба, а за в краен случай. Примерно ако с жена си си в некоя хижа и не си е взела противозачатъчни и стане беля, пък в аптечката имаш аспирин и т.н.![]()
Но пак казвам, за раждали вече жени е, които не искат деца. Тука във форума едва ли има много такива. Тъй, че тая тема изобщо не е тук да се обсъжда![]()
Има бая по-добри методи за перманентна стерилизация.Първоначално написано от Kulio Gangstera
Затова ако не се взимат противозачатъчни, жената си купува Постинор Дуо и го носи навсякъде. Екстремни ситуации няма, ако винаги си подготвен да се защитиш.