.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 73
    Супер фен
    Абе за тая простотия не се ли банваше?

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    ква простотия?кви 5лева?
    When you dream anything can happen.

Guest
    taka znachi..aspirin.. specialno po taq tema sym govorila s mnogo priqteli i mnogo sa mi kazvali za tova, 4e pomagalo v izvynredni situacii; govirih i s ginekolog, koito mi go preporycha poneje s priqtelqt mi go pravim bez prezervativ..kolkoto i glupavo da vi zvuchi - moje i da pomogne (ne vi go pojelavam)

Супер фен
    Ох...и питаш
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

:)

Абе ако не искате да си слагате аспирин там ..правете го с презерватив или вашите приятели . Ако не искат поне питайте за аспирин , че и ако и аспирин няма вече сте загазили
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Помага да ... АХАХАХАХАХАХАХХААХХААХХА малее ужас ... що е пълно после с непълнолетни и малолетни майки ... НЕ ЗНАМ И АЗ ... и секс в банята бил безопасен, че водата разграждала спермата ХАХАХАХХА лелееее абе вие чувате ли се и тоа аспирин в МАТКАТА ли ще си го сложите ... щото сперматозоидите, който оплождат там отиват не си седят на входа на влагалището...

I LOVE MY SEX

sq sigurno i analniq sex ve4e s te4en analgin 6a se pravi izliza6 edna ampula ili po dorem zabiva6 otdolu edna ampula i posle r1ga6 i nikfa bolka

Повече от фен
    Град
    някъде отвъд...
    Цитирай Първоначално написано от fast girl
    a otnosno barzinata na spermatozoidite i kak dokato si go sloji6 6te minat nqkolko minuti to po taq logika i hap4etata za izvanredni slu4ai nemoje6 da mi obqsni6 kak deistvat do 24 4asa sled gafa =) =)
    Лелееее,каква тъпа тип "6-7 клас съм и мозъка си още нямам навика да го ползвам за нещо" логика...Хапчетата за след ,миличко,са наблъскани с хормони,които влияят директно на цикъла и овулацията ти,а не стоят в началото на влагалището като тъпо набутания аспирин,нали така?Ето за това могат да се пият часове след акта,разбра ли сега?
    Абе,въобще,Мари,здравей миличка...
    Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...

puh4ee_bg
    Guest

?

dokolkoto az znam aspirinat si e kiselina,a vsqka kiselina ima lo6o deistvie i kakto drugite kazaha vse pak moge da se polu4at rani4ki,puk otdelno 4e tazi "ginekologka" ti e kazala tova,puk i ako slu4aino ima takova deistvie to sa6testvuva istinata 4e na vseki organizum vsqko ne6to ima razli4no deistvie vse pak,malko se poomotah s tova deistvie,no...nadqvam se 4e razbrahte vse pak.

Мега фен
    Убедила съм се, че има доста малоумни гинеколожки..както онази, която казала на момичето да взима противозачатъчните от който ден иска.

BBBBBBB
    Guest
    Хахахахаха аспирин .... блахахахахаха абе лексотан не щете ли?

fast girl
    Guest
    awe Ekita mila ne mi obqsnqvai na men za hap4etata za barza kontracepciq stava6e duma 4e kat sa taka barzi spermatozoidite i te oplojdat za nula vreme i glupostito deto dranka6e ... a otnosno godinkite mi vqrvai mi znam mnogo pove4e otkoloto predpolaga6 =) a ti kat ti se skasa priservativa i si na mainata si i pi4a ti se e izcepil qko v teb ako 6te6 si zapali cigarka i si tegli edna molitva boli ma huq posle dali posle nqma da se moli6 da si si napahala i ampula s cianid =)

kakvi mili dumi
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Пфф какво да ви кажа... и аз съм го чувала това за аспирина и то от доста хора... Дали е вярно.... абе има логично обяснение. Аспиринът повишава киселинността във влагалището и средата става неблагоприятна за сперматозоидите, и те умират.Това все пак си е киселина - ацетилинова киселина. Поне аз така си го обяснявам... Но това е доста несигурен метод... А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си. Та така де... Не е работа по този начин да се предпазват момичетата. А и друго - киселината убива не само сперматозоидите, но и бактериите, които живеят във влагалището, и жените стават по-податливи на инфекции, особено ако не използват презерватив. А щом са го препоръчвали гинеколожки... хмм.. звучи ми странно, но има логика може би заради тази предеякулационна течност, покрай която се вдига толкова шум. Тя не се изстрелва с такава скорост, но остава във влагалището и за по-сигурно може би затова се препоръчва аспирин.
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си.

Верно има логика,но немога да си обясня как примерно един генеколог препоръчва като сигурно нещо аспирина след полов акт против забременяване

Супер фен
    Пфф какво да ви кажа... и аз съм го чувала това за аспирина и то от доста хора... Дали е вярно.... абе има логично обяснение. Аспиринът повишава киселинността във влагалището и средата става неблагоприятна за сперматозоидите, и те умират.Това все пак си е киселина - ацетилинова киселина. Поне аз така си го обяснявам... Но това е доста несигурен метод... А и да има логика в това, че сперматозоидите са бързи и може вече да са проникнали през шийката на матката в матката, още преди момичето да е поставило ацетизала във влагалището си. Та така де... Не е работа по този начин да се предпазват момичетата. А и друго - киселината убива не само сперматозоидите, но и бактериите, които живеят във влагалището, и жените стават по-податливи на инфекции, особено ако не използват презерватив. А щом са го препоръчвали гинеколожки... хмм.. звучи ми странно, но има логика може би заради тази предеякулационна течност, покрай която се вдига толкова шум. Тя не се изстрелва с такава скорост, но остава във влагалището и за по-сигурно може би затова се препоръчва аспирин.
    Ми тогава да ви дам малко сярна киселина, кво ще се излагате с аспирин. И кво слага си аспирина, после сипва вода да се разтвори и си прай гаргара. Тва ако го е препоръчал лекар просто нема акъл в главата за 5ст.

Ми тогава да ви дам малко сярна киселина, кво ще се излагате с аспирин. И кво слага си аспирина, после сипва вода да се разтвори и си прай гаргара. Тва ако го е препоръчал лекар просто нема акъл в главата за 5ст.

АаАааа тва кефи
    Само ,че в тоя случай аспирина не е за глава ,а за нещо по-сериозно И едва ли е по начина ,по който предполагаш че ще стане А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже
    Тук можем мноооого да поспорим.

Цитирай Първоначално написано от Ecstasy
    А колкото до акъла - щом е лекар явно му е в излишък даже
    Тук можем мноооого да поспорим.
    Не си падам по споренето

ceco_UNREGISTRED
    Guest

Re: Аспирин отдолу?

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Аспирина е един от най-сигурните начини да немаш деца. ...
    Да... да нямаш обаче НИКОГА. Как звучи? Толкова ли поскъпнаха тея кондоми?! Има и по 20ст.
    Аспирина е киселина. Ако става на въпрос колкото по-силна толкова по-бързо ш'а измрат. Затова "Viva HCl"- за концентрираната става дума
    Препоръчвам НИКОЙ да не пробва подобни методи- рискува от ранички ( а са възможни и усложнения), през кръвоизливи и се стигне до стерилитет.
    На печелившите- ЧЕСТИТО!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Цитирай Първоначално написано от ceco_UNREGISTRED
    Да... да нямаш обаче НИКОГА.
    Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца. И аспирина е старо и изпитано средство. Преди това са използвали и хинин, преди да го спрат от производство.

Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца.
    Някой спомена ,че от него се получават ранички и зачервявания при постоянна употреба,пък сега разбирам и за някви кръвоизливи и т.н....тук идва и въпроса - При постоянното му използване няма ли нещо да стане на жената {направила тази грешка да го употребява толкова мн}?

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    @Ecstasy, не става въпрос за постоянна употреба, а за в краен случай. Примерно ако с жена си си в некоя хижа и не си е взела противозачатъчни и стане беля, пък в аптечката имаш аспирин и т.н.

Но пак казвам, за раждали вече жени е, които не искат деца. Тука във форума едва ли има много такива. Тъй, че тая тема изобщо не е тук да се обсъжда

Супер фен

Именно, това имах и аз предвид. За това и по-натам пиша, че се използва само от вече раждали жени, които не исктат да имат повече деца. И аспирина е старо и изпитано средство. Преди това са използвали и хинин, преди да го спрат от производство.
    Има бая по-добри методи за перманентна стерилизация.

Мега фен
    Затова ако не се взимат противозачатъчни, жената си купува Постинор Дуо и го носи навсякъде. Екстремни ситуации няма, ако винаги си подготвен да се защитиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си