- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аспирин отдолу?
Интересна идея да го взимаш навсякъдеПървоначално написано от `Death`Whore`
:P
When you dream anything can happen.
..както и противозачатъчните.![]()
А постинорът е прекрасно средство , просто чудесно... Толкова странични ефекти и хормонално разстройване, не мерси. Против съм човек да се блъска с хапчета при най-малкото съмнение . Доста темички четох из форума и останах с впечатление, че тук доста хора се друсат с постинор ....... от паника. Веднъж ми се е случвало нещо непредвидено и използвах половинка аспиринче. Нямах никакви проблеми - като ранички, възпаления щипане , болка и бременност. Знам , че това не е начин много популярен сред младите, но така трябва - по-добре да знаем как да се предпазим преди, а не след "гафа". Единственото, което мога да кажа е преди да се информирате хубаво не осъждайте нещо , дори и да звучи смешно. А иначе тъпчете се с постинор - страшно безопасно е.
абе да не си бурканс трушия че да си скагаш аспирин отдолу...
White power,white pride!
Епа не е ли емоциа ?
Предпочитам да съм сигурна, че няма да родя, отколкото да си сложа аспирин и да умра, докато ми дойде цикъла.
Първоначално написано от Labelle
mila napalno sam saglasna s teb =) tuk smqtam 4e si govorim za super extremni situacii v koito aspirina e ne6to kato slamkata za udavnika sa6to poznavam momi4eta koito sa go pravili ednokratno i ni6to im nqma =) pak vii si se tap4ete s postinor pak posle 6te si govorim koi nqma da ima deca =) i razberete temata ne e za aspirina otdolu kato na4in na kontracepciq!!!!!!!!!!!
Бе не знам от къде ви идват тия бръмбари в главите. С тоя аспирин от долу със сигурност ще имате проблем за в бъдеще. Просто не знам кой ви е дал такъв акъл за аспирина, но не знам за кой път ви повтарям, ТОВА НЕ Е ЗА ЖЕНИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕЦА. Ако ви се раждат уроди или въобще не ви се ражда, употребявайте на воля. С постинора не е по-различен случая. Най-добре се консултирайте със специалист преди да прибягвате до разни простотии.Първоначално написано от fast girl
Първоначално написано от Kulio Gangstera
awe pi4 q se stegni 4e to ot vsi4ko si ima risk =) stava duma za vednaj pri kraino nalojitelen slu4ai tuka kat gledam pi4kite kak galtat postinor tva si e hilqda pati po stresira6to za organizma =) povtarqm VEDNAJ V KRAINO NALOJITELNA SITUACIQ !!!!!!!
pffffff s teb mai govorim na razli4ni ezici dam vednaj moje bi blq blq blq a ako nqma6 otkade da si kupi6 postinor????? po dobre molitva li?
awe q dai nqkvi kordinti da se razberem s teb 4e ne6to neshva6ta6 misalta mi mai
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Първоначално написано от Ecstasy
Аспирина не отдолу, а между краката и стискаш здраво, щото ако го изпуснеш, СПИН може да хванеш![]()
![]()
![]()
![]()
abe seriozno tva li e ideqta na foruma
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 0087
Кви си тия глупости?Ние тук обсъждаме дали аспирина например може да се използва като заместител на Постинор Дуо и изречения като тези май са излишни
![]()
When you dream anything can happen.
Стар метод е това...уж е ефективен ама аз не бих пробвала...Първоначално написано от Ecstasy
![]()
Google Nexus,Navigators,Honda CBR600F4i,Design,Movies,Chocolate chip cookies,Jiu Jitsu,Bubble wrap,Brazilian Jiu-Jitsu,Bjj,Books,Anime,Addidas,Oreo,Red Bull,Sushi,Nissan GT-R,Mercedes-Benz S-Class,PlayStation 3,Cash,Psychology,Orange juice,Laptop,Chocolate chip cookie,Dancing
Яла да ти тура аспиринец оптдоле макя ти деба -останмало ми още от коги затварааме пресичано деба твойта кожа я деба у газо деба оу.....ща скръша като дърводеслки метър ма....
Яла да и покажа у кво си разграждам клеста ма....у твойта уста у ....у твоЮ устен сектер,дотатъчно нАучно ли ти се изразих бе макя ти деба курва наебана
Не нееее....ти ебеш ли са ма интересува....те тава ми'а въпросу!
ела тук те я щи тура едно хаспиринче ща лизна отодле така те да са разлигавиш,после като ти го тура 45 санта с глава на питбул и като ти са изфръла на путката смарангйосана ,те тогава ша ми кажеш дали хаспиринчето действа деееба ти ПУБЕС ЮНАЙТЕД ТИЙМ.....
И целиуя ви смрадел форум сте такива шугави малчугани дет са гледали малко SPICE PLATINUM, посел са прочели неку магична смес за аспирини и незнам си кво,а в последствие са ви въоражили с клавиатури и вие чукате ли по теа букви,чешате ли теа пръсти мамицата ви деба я газа нещастна.....ебах теее ИДЕОТИИИИИИИИ!
УДАРЕТЕ СЕ У СТЕНАТА !!!!!!!!!!!1
Аре бе що н епишете бе спецеалисти сдухани....аре бе деба теа мисирки калайдисани....моа ли а сте толко тъпи бееееееее.....
шеее ти къде направи темата,най че си по тъп от брус!....неможе да ти се каже че си тъп на брус,щото бруса е остър вравнение с тебе бе идеот.....
ми вие бе дет му приставате на акъла...осъзнайте се бе...или сички сте пубери...или още не ви е ударил пубертета а....шибаняци сплескани!
da vi imam i cvetu6tiq re4nik pi4ove stranno ama pove4eto momi4eta selskiq ne gi vazbujda !!! i da predstavete si tuk ima i po golemi ot 13 godi6ni i dam PRAVILI SME SEX
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Първоначално написано от Анонимко
От кое село идваш бе пич?![]()
a we stiga gluposti![]()