Цитирай Първоначално написано от fast girl
Цитирай Първоначално написано от Labelle
А постинорът е прекрасно средство , просто чудесно... Толкова странични ефекти и хормонално разстройване, не мерси. Против съм човек да се блъска с хапчета при най-малкото съмнение . Доста темички четох из форума и останах с впечатление, че тук доста хора се друсат с постинор ....... от паника. Веднъж ми се е случвало нещо непредвидено и използвах половинка аспиринче. Нямах никакви проблеми - като ранички, възпаления щипане , болка и бременност. Знам , че това не е начин много популярен сред младите, но така трябва - по-добре да знаем как да се предпазим преди, а не след "гафа". Единственото, което мога да кажа е преди да се информирате хубаво не осъждайте нещо , дори и да звучи смешно. А иначе тъпчете се с постинор - страшно безопасно е.

mila napalno sam saglasna s teb =) tuk smqtam 4e si govorim za super extremni situacii v koito aspirina e ne6to kato slamkata za udavnika sa6to poznavam momi4eta koito sa go pravili ednokratno i ni6to im nqma =) pak vii si se tap4ete s postinor pak posle 6te si govorim koi nqma da ima deca =) i razberete temata ne e za aspirina otdolu kato na4in na kontracepciq!!!!!!!!!!!
Бе не знам от къде ви идват тия бръмбари в главите. С тоя аспирин от долу със сигурност ще имате проблем за в бъдеще. Просто не знам кой ви е дал такъв акъл за аспирина, но не знам за кой път ви повтарям, ТОВА НЕ Е ЗА ЖЕНИ КОИТО ИСКАТ ДА ИМАТ ДЕЦА. Ако ви се раждат уроди или въобще не ви се ражда, употребявайте на воля. С постинора не е по-различен случая. Най-добре се консултирайте със специалист преди да прибягвате до разни простотии.