- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разведени родители-Избор ?
ако вашите са разведени или ще се развеждат ( не го пожелавам на никой ) какъв ще бъде вашият избор ? Мама или Татко ?
аз лично избирам мама![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Аз вече съм го правила изборамама
според мен никой не може да замени майчините грижи
но кой ще избереш е твърде индивидуално, зависи си от родителите, детето...
честно казано пожелавам на някой да не му се налага да прави този избор...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Грр дано не ми се наложи да правя такъв избор... Незнам кой бих избрала, и двамата си ги обичам наравно...![]()
Нито един от двамата.Ще си живея сам.
така е най-честно...Майка ми е...все пак си е майка...има неща,за които ме разбира...Ама баща ми е по-либерален което е много...хъм...не винаги добре.Абе сам да си живейш най-дуреПървоначално написано от xaxo_xixi
Наще не са разведени, но аз бих и вече СЪМ избрала майка ми - не понасям баща ми...![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
И аз така мисля. :PПървоначално написано от Jamalska
Ни 1-ния, ни другия, така никой няма да се разсърдиДано не се случи..
![]()
мда и аз мисля така по-добре самичка да си живeя :PПървоначално написано от p4elata_brumze
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
такъв избор не се прави току така...тряя се помисли...![]()
ми може би майка ми,но всичко зависи от родителите.
"Две тръпнещи сърца и две слети в едно души...само АЗ и ТИ..."
moite sa![]()
![]()
![]()
![]()
pri maika mi sum makar 4e mi se iska da sum pri bashta mi no... mislq 4e 3-to dete shte mu doide v pove4e ...
Бандитка искрено ти съчувствам![]()
![]()
бих избрала майка ми....по простата причина че нищо не може да замени грижите й...а баща ми....той има достатъчно работа а и е доста възрастен и не искам да го тревожа...знам ли.....дано не се налага да правя този избор![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
То на никой не му се ще да прави този избор,а и не го пожелавам на никойКофти е
![]()
тази сутрин си спя нали часа беше кам 7.30 и се отваря вратата и влиза майка ми и като седна до мене на леглото ( а аз се правя че спя ) и ме е гледала 10 минути... и чак сега разбирам колко гадно ще ми стане ако ще да правя този "избор"![]()
6te se molq da ne go pravqt 6tot naistina nzzz![]()
Българска паста за зъби "Поморин" - укрепва косъма на четката.
neznam ne moga da precenq no moje bi TAti
(sun)~{}*
Моите са разведени и аз си живея при мама и с вуйчо, който ми дава повече от колкото баща ми.Не мразя баща ми, но просто не го търпя заради начина по който се държи с мен.Но ако нещо стане с мама (дай боже нищо да не стане) баща ми ще иска да отида при негоНадявам се тогава вуйчо да ми стане попечител.Аз пак ще си ходя при баща ми.....
м мисля чр най-добре ще ми е самано ако трябва да избирам ще съм през уикендиде при мама а през седмицата при татко защото мисля че бащта ми не е толкова строг и през седмицата мога да не се прибирам
а при мама през уикенда защото тогава колкото и да иска не може да ми забрани да се прибирам
![]()
XOXO...
ТатеСупер як пич е ! За разлика от истеричната ми майка !
![]()
neiskam da pravq takav izbor nikoga ne bih zamenila ediniq s drugiq prosto i dvamata gi obi4am stra6no mn(makar ponqkoga da me iznervqt mn)sas sig 6tqh da ostana pri mama zaradi obstoqtelstvata,no bih predpo4ela da ostana pri tati
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
аз къто немоа да живея още сама ще отида при една от бабите ми може да ги менкам една седмица при едната после при другата и така![]()