- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета..?
Момичета,като правите чекия на гаджето си 'мокрите' ли си ръката,защото когато пениса е в ерекция ,той отделя някаква течност,но не достатъчна..?!
mi ne si q mokrq i na nego vinagi mu e kef dori i rakata mi da ne e mokra.
Свирка + Чекия и няма да се притесняваш![]()
2т. забрана за ползване на профил
very nice подкрепямПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Ми не си я мокря....но ако ти е много сухо една свирка преди чекията би ти свършила мнооого добра работа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хехехе сетих се за тоя вариянт ама викам,ако измислите нещо друго... :PПървоначално написано от LoRinSeR
mi ne e zadaljitelno da mu e mokar penisa we ... na mom4eto vinagi 6te mu e hubavo kogato si igrae6 s penisa mu./...
ъм... де ви има толкова продухани та не сме се засичали бе?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
тфа е същото кат въпроса "кат лъскате бастуна мокрите ли си ръката?" ... отоговора - нема начин копеуе ако не си протръкам кожата нема съм си язе .
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
me tooDevilMayСry Пуснато на: 01.05.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
LoRinSeR написа:
Свирка + Чекия и няма да се притесняваш
very nice подкрепям![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Ne, ne si q mokr. No ako e prekaleno suho- vsletstvie nepriqtno, si oblizvam rakata.
се едно не мое му напрайш един дудук ...Първоначално написано от mravkata_z
аман от n00bs
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
nedei da si q mokri6 oba4e ako mu naprai6 i svirka 6e e po-6tastliv...
xaxaxaaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaaxxaxaaxaxaxaxaxaaaxaa axaxxaaxxaxaxxxxaxxaxaxaxaxaaxxaxxaxaxaxaxxxaxaxaa axxaaxaxxaaxaxaxaaxaxxaxxaxaxaxaПървоначално написано от mravkata_z
pLeVen Rulez !!! Linkin Park 4 LiFe
\Първоначално написано от LoRinSeR
/ \
/ \
/
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com