- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарм отново да ме заобича?
Преди няколко месеца ходих с едно момче с което се запознахме в чата.След известно време почувствах че вече не изпитвам нищо към него и го скъсах.Но след раздялата ни той отново продължи да ми пише в чата и аз пак почувствах тръпката но аз го бях наранила страшно много и той неможеше да го преодолее.И аз отново почнах един вид да се зарибявам с него,но той ми каза че ще си помисли дали иска отново да сме заедно.И след това той тръгна с едно друго момиче с цел да ме забрави но те са се скарали и са се разделили.Наскоро аз му се извиних за това което съм му причинила и той ми прие извиненията но не съм напълно сигурна че той наистина мисли че сам разбрала какво му е било преди макар че той ме накара да се почувствам толкова зле когато аз постъпих толкова гадно с него.И сега незнам как да си върна доверието му .. а и адски много ми се иска отново да сме заедно но незнам дали ако не сега поне след време той отново ще иска да сме заедно но поне за сега незнам какво да правя .. ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
HONDA - The Power Of Dreams