- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарм отново да ме заобича?
Преди няколко месеца ходих с едно момче с което се запознахме в чата.След известно време почувствах че вече не изпитвам нищо към него и го скъсах.Но след раздялата ни той отново продължи да ми пише в чата и аз пак почувствах тръпката но аз го бях наранила страшно много и той неможеше да го преодолее.И аз отново почнах един вид да се зарибявам с него,но той ми каза че ще си помисли дали иска отново да сме заедно.И след това той тръгна с едно друго момиче с цел да ме забрави но те са се скарали и са се разделили.Наскоро аз му се извиних за това което съм му причинила и той ми прие извиненията но не съм напълно сигурна че той наистина мисли че сам разбрала какво му е било преди макар че той ме накара да се почувствам толкова зле когато аз постъпих толкова гадно с него.И сега незнам как да си върна доверието му .. а и адски много ми се иска отново да сме заедно но незнам дали ако не сега поне след време той отново ще иска да сме заедно но поне за сега незнам какво да правя .. ПОМОГНЕТЕ МИ!!!
HONDA - The Power Of Dreams
Това,което си написала в подписа си е много вярно-едва когато изгубиш някого разбираш какво си изгубил и колко голяма нужда имаш от него,както е и станало.Гадно си постъпила като си го зарязала и сега трудно ще си върнеш доверието му.А и какво очакваш?Когато искаш,сте заедно,когато ти омръзне-късате?!Играеш си с него и май не знаеш какво искаш.А сега като си наясно,че искаш отново да сте заедно,може вече да е късно.Може би трябва да поговорите и да си изясните отношенията.
Наистина незнам какво да правя .. аз се подиграх с чувствата му по много гаден начин и сега много съжелявам.Една моя приятелка си чати с него и те станаха приятели и тя ми каза:"ако не беше го наранила така преди сега той щеше да те обичка много ама много"..Друга моя приятелка , с която си чатихме сносщи ми каза , че колкото и да нараниш един човек той може да ти прости и отново да те заобича ... тя го знае от личен опит ..
Когато нараниш някого силно, е много трудно да го накараш да повярва, че го обичаш... Трябва да си настоялна и търпелива, да му докажеш, че съжаляваш за постъпката си и, че не би повторила същата грешка...
I`m trying to make your dreams come true...
Никога до сега не съм била в такава ситуация и незнам как да го накарм отново да ми повярва.Единият ми недостатък е , че мразя да чакам , но пък ако е сигурно,че той отново ще ми повярва и че ще бъдем заедно съм готова на всичко!
Трябва да му кажеш всичко това!!! Тогава ще ти олекне и ще знаеш какво мисли той!!!
УСППППППЕЕЕЕЕЕЕЕХ!!!!
Уфф ... страх ме е , че ако му призная всичко той може да не направи нищо по въпроса,в смисъл , че може да ме заебе както аз направих с него преди време .. но пък от една страна вече много приятели ми казват , че ако наистина ме е обичал пак ще ме обикне .. незнам да поизчакам ли малко време да мине или да му кажа веднага.Незнам,може би трябва да му покажа първо че отново може да ми има доверие и да разчита на мен .. но пък ако не се получи?!... или ако му кажа , че все още имам чувства към него и той не иска да сме заедно .. ще се почувствам като глупачка
.Наистина искам да съм с него и то адски много .. но той ми призна преди време,че го е страх да не поторя грешката си и пак да постъпя така с него ..
![]()
lovebaby` neam mnenie.Nimoga ti Pmogna.Ama ti si si vinovna ti si preebala mom4eto,ako toi iskb pak da trbgnite zna4i ili vinagi te e obi4al istinski ili i toi se ebava s teb.NaDqam sb namerish reshenie na vbprosb!Lqlqlq![]()
Найстина много лошо си постъпила с момчето...Ако искаш отново да му спечелиш доверието трябва да се постараеш доста,но според мен не бързаи да му разкриваш чувствата си.Първо виж какво можеш да направиш по вапроса,но ако нищо не излезе от това тогава му кажи какво изпитваш кам него,понеже вече няма да имаш какво да губиш...Можеби ако наистина те е обичал ще преглътне обидата и ще ти даде втори шанс![]()
Сега много трудно момчето ще успее да ти се довери.Трябва да го подкрепяш в бъдеще,да усети първо,че в твое лице може да разчита и чак тогава може нещо да излезе.Успех![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif
off .. az mislih da mu priznaq vsichko dnes ..... no neznam kak shte reagira toi .. neznam kak da mu pokaja che moga da byda takava kakvato toi iska.Iskam adski mnogo da sym s nego obicham go ... no toi nqma da mi povqrva .... mnogo shte e trudno da go ubedq v tova .. a i pri tova NEZNAM KAK da go ubedq .. davaite syveti molq vi !![]()
Покажи му,че наистина ти пука за него и аз нз. точно какно за друг начин не се сещам
![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif
ami shte mu pokaja no ne mislq che toi shte povqrva i che shte bydem otnovo zaedno. ..![]()
![]()
Казах му какво изпитвам към него , но мисля , че той няма да ме потърси отново![]()
![]()
... каза ми , че все още е много объркан и неможе да вземе решение ... сигурно няма да ме потърси повече никога
![]()
![]()
... ЛУБОВТА БОЛИ СТРАШНО МНОГО!!!
![]()
Сиске аз мисля че добре направи като му каза защото тои трябва да е наясно че имаш чувства към него,а и тои е много добричак и ще те разбере защото много добре му е познато това самата ти ми каза че и тои е билл в същата ситуация.Еми незнам сиске ти си знаеш и ти наи-добре мойиш да си прецениш,които ии каквото да ти казва наи-добре ти да си прецениш.
![]()
Изчакай го да реши!А през това време му се усмихвай и т.н. и Горе главата може и да стане!!! ХАйде УсПЕЕЕЕХ!!!Първоначално написано от lovebaby`
STOP ostavigo da pomisli malko
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Ще го оставя ..надявам се да вземе правилното решение [-o< ... само , че незнам да му пиша ли в чата нещо или не ... и проблемът е , че много често се изнервям за глупости и си го изкарвам на всеки , който ми се изпречи на пътя .. а това не е хубаво .. и понякога си го изкарвам и на него ако ми е под ръка ...
Hodila si s nego,no si smetnala 4e ne izpitva6 ve4e ni6to kum nego i si go otrqzala...Posle ste zapo4nali pak da si 4atite i ti pak si po4uvstala trupkata.Nima samo v 4ata q use6ta6 taq trupka?
Emii neznam kakvo da ti kaja...spored men mom4eto o6te te haresva i mislq 4e ima6 nqkakvi 6ansove....no malko me sumnqva 4e 6te ti ima pak doverieto koeto predi ti e imal....A doverieto e mnogo vajno!
Nzz...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Не я усещам само в чата обаче такива бяха обстоятелствата .. ние не излизахме заедно след като вече скъсахме ... но и в чата все пак има тръпка ...
pomognete che se chuvstvam ujasno v posledno vreme ...![]()
Ами какво да ти кажа мила....най лошо е когато загубиш доверието на един човек.Явно наистина си го наранила страшно много,но това да отидеш при друго момиче не е решение на въпроса.ако искаш отново да си върнеш доверието му не му повтаряи постоянно че го обичаш а му го докажи.нека тои да разбере че си уценила това което е той и ти липсва.незнам дали точно аз съм човека който може да ти помогне и да те посъветва точно по този въпрос защото аз в момента съм в горе-долу е същото положение.абе като за начало му покажи че уценяваш това което е правил за теб и всичко тожа ти липсва.
незнам мацко наистина ти пожелажам успех!!!!![]()
![]()
ще направя всичко по силите си отново да бъде мой ..благоаря ви
![]()
И аз мисля така.Първоначално написано от Krem4eto
![]()