.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55
    Guest

Момичетата не знаят какво искат!

Значи днес пътувах с автобуса и едно момиче на около 15-16 години до мен си говореше с приятелки. Момичето каза: "ние момичетата на тази възраст изобщо не знаем какво искаме". Говореха си за момчета. Според вас така ли е? Момичетата в тинейджъпска възраст и особено от 14 до към 18 години, не занят какво искат!

Има разлика от момиче до момиче...нали разбираш...Зависи си от самия човек според мен - нямаш право да слагаш всички под общ знаменател.

ATAKABG
    Guest
    Абсолютно е така! Изпитвал съм го на свойта глава!

Супер фен
    Интересно,че когато става дума за момчета-винаги сте различни и т.н,но говори ли се за момичета-до една сме еднакви.Не ни слагайте под общ знаменател
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Има разлика от момиче до момиче...нали разбираш...Зависи си от самия човек според мен - нямаш право да слагаш всички под общ знаменател.
    Така е!

Как така какво искат, искат здрав, прав и по-корав А тия малките, за да им дойде акъла им тряя един секс, и после, чао...действа

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз бих казала друго...Разбира се наистина има такива които не знаят какво искат...
    Но другите знаят какво искат и го търсят като опитат с човека..Ако не го намерят се разделят с него и за това той решава,че не знаят какво искат щом са искали в началото а после не...
    ли още от началото момичето иска нещо ,което не се харесва на момчето и не е много от очакваните неща(връзка,любов тн)...

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Как така какво искат, искат здрав, прав и по-корав А тия малките, за да им дойде акъла им тряя един секс, и после, чао...действа
    да не си пробвал много си далеч от истината за желанията ни... така че тихичко

Фен
    Град
    Pazardjik
    nqkoi momi4eta naistina neznaqt kakvo iskat no spored men te sa malcinstvo i 6te e dobre ako si ostanat taka...

Голям фен
    Град
    Sofia
    Момичетата в общия случай не знаят какво искат. (на тази възраст)
    Момчетата пък знаят - да си топнат чушката.
    Е за мене нещата са равнопоставени. Дали няма да знам какво искам, или желанията ми ще се изчерпват с един секс, който на тази възраст дори не представлява нищо особено.. все едно. Ама както се казва, за всяко правило си има изключение. Просто в тази възраст 14-15 .. изключенията са по-малко.

п.п. Нормално е момичетата и момчетата на 14 год. да не знаят какво искат. В крайна сметка те още не са напълно изградени личности и не са наясно с желанията си. Пък и има хора на по 30-40, които също не знаят какво искат.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Найстина не можеш да слагаш всички момичета под общ знаменател.Аз лично съм имала такива периоди в който да съм объркана,и незнам какво искам от себе си,от останалите и от живота.Предполагам,че при всяко едно момиче има такива периоди,при някой са по дълги,а при други минават за няколко дена \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

sdw
    Guest
    е аз съм срещал па момиче което на пръв поглед знае какво иска и всичко е 6,но в един момент и тя самата си го призна.

Супер фен
    Да понякога незнаят какво искат,но само понякога!!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Хах, аз не мисля така !
    Няма момиче или жена, която да незнае какво иска - има мъже, които си мислят, че жените незнаят какво искат. Една иска любов, друга - пари, трета - секс, четвърта - богат батко и т.н... Но няма жена, която да няма някаква цел и прави всичко възможно, за да я постигне.
    Както казах - има само мъже, които вярват в тези глупости, за да оправдават факта, че са зарязани...
    I`m trying to make your dreams come true...

xaxax sometimes_ e napulno prav/a
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Хах, аз не мисля така !
    Няма момиче или жена, която да незнае какво иска - има мъже, които си мислят, че жените незнаят какво искат. Една иска любов, друга - пари, трета - секс, четвърта - богат батко и т.н... Но няма жена, която да няма някаква цел и прави всичко възможно, за да я постигне.
    Както казах - има само мъже, които вярват в тези глупости, за да оправдават факта, че са зарязани...
    Хохо... не си особено права...

макар, че като видях изброените неща от теб:

пари
    богат батко
    секс

хих - после да не се сърдите... Щото една от тия 4 иска любов нали
    Аз избирам 75%-товия шанс - другите 3 и давам първо тия неща
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Голям фен
    Аз пък си мисля, че жените във всичките си възрасти не знаят какво искат.............. Като получат едно нещо вече се чудят за какво им е и започват да се питат защо не са избрали другата алтернатива..........

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Град
    nqkade v pustinqta ot laji
    Az kato edna ot tezi vaprosni teenager-ka moga da kaja tvardo che znam kakvo iskam,no tova koeto iskam rqdko nqkoi moje da mi go dade i ot tam idvat povecheto problemi,zashtoto vsqka si misli kak da zamesti tova koeto lipsva. Eto zashto povecheto si mislqt che neznaem kakvo iskame,a naprotiv e tochno obratnoto-znaem a nqma koi da ni go dade.
    Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    sometimes_ Пуснато на: 01.05.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Хах, аз не мисля така !

Az sushto sm suglasna s teb ! \/
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

как ше не знаят ..? знаят я .. знаят, знаят ама аз оная си раота на лапешори не давам ....

Over 25 Only!!!
    Impaled crucifixion
    Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!

Голям фен
    Град
    sofia
    mi ne vinagi no ima momenti v koito i az ne znam kakvo iskam moje bi za6oto zelaniqta mi sa prekaleno mn
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

Супер фен
    Град
    София
    Според философията на 1 приятел: "Момичетата не знаят какво искат,но го искат на момента"

Момичетата незнаят какво искат, но винаги го постигат
    Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!

mdamz... samo Mel Gibson znae kakvo iskat jenite... izqjte se ot qd!!
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Град
    Sofia
    Ами повечето момичета м/у 14-16 години най-вече, найстина не са наясно какво искат. Естествено има и изключения, но повечето са така, много пъти съм го виждал. Обикновено от 16г нагоре почват да се оправят
    Teo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си