- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата не знаят какво искат!
Значи днес пътувах с автобуса и едно момиче на около 15-16 години до мен си говореше с приятелки. Момичето каза: "ние момичетата на тази възраст изобщо не знаем какво искаме". Говореха си за момчета. Според вас така ли е? Момичетата в тинейджъпска възраст и особено от 14 до към 18 години, не занят какво искат!
Абсолютно е така! Изпитвал съм го на свойта глава!
Интересно,че когато става дума за момчета-винаги сте различни и т.н,но говори ли се за момичета-до една сме еднакви.Не ни слагайте под общ знаменател![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Така е!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Как така какво искат, искат здрав, прав и по-коравА тия малките, за да им дойде акъла им тряя един секс, и после, чао...действа
![]()
Аз бих казала друго...Разбира се наистина има такива които не знаят какво искат...
Но другите знаят какво искат и го търсят като опитат с човека..Ако не го намерят се разделят с него и за това той решава,че не знаят какво искат щом са искали в началото а после не...
ли още от началото момичето иска нещо ,което не се харесва на момчето и не е много от очакваните неща(връзка,любов тн)...
да не си пробвалПървоначално написано от shalqlqlqlq
![]()
![]()
много си далеч от истината за желанията ни... така че тихичко
![]()
![]()
nqkoi momi4eta naistina neznaqt kakvo iskat no spored men te sa malcinstvo i 6te e dobre ako si ostanat taka...
Момичетата в общия случай не знаят какво искат. (на тази възраст)
Момчетата пък знаят - да си топнат чушката.
Е за мене нещата са равнопоставени. Дали няма да знам какво искам, или желанията ми ще се изчерпват с един секс, който на тази възраст дори не представлява нищо особено.. все едно. Ама както се казва, за всяко правило си има изключение. Просто в тази възраст 14-15 .. изключенията са по-малко.
п.п. Нормално е момичетата и момчетата на 14 год. да не знаят какво искат. В крайна сметка те още не са напълно изградени личности и не са наясно с желанията си. Пък и има хора на по 30-40, които също не знаят какво искат.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Найстина не можеш да слагаш всички момичета под общ знаменател.Аз лично съм имала такива периоди в който да съм объркана,и незнам какво искам от себе си,от останалите и от живота.Предполагам,че при всяко едно момиче има такива периоди,при някой са по дълги,а при други минават за няколко дена\
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
е аз съм срещал па момиче което на пръв поглед знае какво иска и всичко е 6,но в един момент и тя самата си го призна.
Да понякога незнаят какво искат,но само понякога!!!
Хах, аз не мисля така !
Няма момиче или жена, която да незнае какво иска - има мъже, които си мислят, че жените незнаят какво искат. Една иска любов, друга - пари, трета - секс, четвърта - богат батко и т.н... Но няма жена, която да няма някаква цел и прави всичко възможно, за да я постигне.
Както казах - има само мъже, които вярват в тези глупости, за да оправдават факта, че са зарязани...
I`m trying to make your dreams come true...
xaxax sometimes_ e napulno prav/a
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
Хохо... не си особено права...Първоначално написано от sometimes_
макар, че като видях изброените неща от теб:
пари
богат батко
секс
хих - после да не се сърдите... Щото една от тия 4 иска любов нали
Аз избирам 75%-товия шанс - другите 3 и давам първо тия неща![]()
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Az kato edna ot tezi vaprosni teenager-ka moga da kaja tvardo che znam kakvo iskam,no tova koeto iskam rqdko nqkoi moje da mi go dade i ot tam idvat povecheto problemi,zashtoto vsqka si misli kak da zamesti tova koeto lipsva. Eto zashto povecheto si mislqt che neznaem kakvo iskame,a naprotiv e tochno obratnoto-znaem a nqma koi da ni go dade.
Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!
Az sushto sm suglasna s teb ! \sometimes_ Пуснато на: 01.05.7 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Хах, аз не мисля така !
Няма момиче или жена, която да незнае какво иска - има мъже, които си мислят, че жените незнаят какво искат. Една иска любов, друга - пари, трета - секс, четвърта - богат батко и т.н... Но няма жена, която да няма някаква цел и прави всичко възможно, за да я постигне.
Както казах - има само мъже, които вярват в тези глупости, за да оправдават факта, че са зарязани...
/
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
как ше не знаят ..? знаят я .. знаят, знаят ама аз оная си раота на лапешори не давам ....
Over 25 Only!!!
Impaled crucifixion
Compassion forgot, Eternal damnation, ONCE UPON A CROSS!!!
mi ne vinagi no ima momenti v koito i az ne znam kakvo iskam moje bi za6oto zelaniqta mi sa prekaleno mn
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Според философията на 1 приятел: "Момичетата не знаят какво искат,но го искат на момента"![]()
![]()
![]()
Момичетата незнаят какво искат, но винаги го постигат![]()
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
mdamz... samo Mel Gibson znae kakvo iskat jenite... izqjte se ot qd!!![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
Ами повечето момичета м/у 14-16 години най-вече, найстина не са наясно какво искат. Естествено има и изключения, но повечето са така, много пъти съм го виждал. Обикновено от 16г нагоре почват да се оправят![]()
Teo