.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    v0yager
    Guest

А дали наистина жените не знаят какво искат?

Здравейте...
    като видях тази тема и ми стана смешно.
    ето ви един струващ си въпрос - дали НАИСТИНА незнаят какво искат? Или това е само което показват на повърхността, за да разкарат 90% от мъжкото население? Мдаам. дойдохме си на думата. Според мен причината за това поведение е че те просто си търсят някой който знае какво иска... и го намират (ако имат късмет). Подсъзнателно всеки знае какво иска.. дори и тя

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Интересно,че когато става дума за момчета-винаги сте различни и т.н,но говори ли се за момичета-до една сме еднакви.Не ни слагайте под общ знаменател
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Град
    Sofia

Re: А дали наистина жените не знаят какво искат?

Цитирай Първоначално написано от v0yager
    Здравейте...
    като видях тази тема и ми стана смешно.
    ето ви един струващ си въпрос - дали НАИСТИНА незнаят какво искат? Или това е само което показват на повърхността, за да разкарат 90% от мъжкото население? Мдаам. дойдохме си на думата. Според мен причината за това поведение е че те просто си търсят някой който знае какво иска... и го намират (ако имат късмет). Подсъзнателно всеки знае какво иска.. дори и тя
    Голям се разбирач извъди Като не ти разбира главата не се опитвай да учиш другите на акъл
    Teo

Мега фен
    Почти всяка жена и момиче не знае какво иска.

Голям фен
    Kogato iskam neshto vinagi go poluchavam a kogato e ot momche/myj tova stava nai lesno ! Napalno sam saglasna s sometimes_ zashtoto edna jena vinagi znae kakvo iska i go poluchava ( a tova e nai vajnoto )
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Има разлика от момиче до момиче...нали разбираш...Зависи си от самия човек според мен - нямаш право да слагаш всички под общ знаменател.
    Съгласна.

Guest
    Много ясно, че не знаят какво искат! По-лошото е, че дори и след тази възраст си остават такива - не знаят какво искат...

mhm podkrepqm te
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ashly besnata
    mhm podkrepqm te
    Мда И все пак да не забравяме, че има и изключения. Но изказвания от рода на "аз взимам всичко каквото искам" и тн. са супер комплексарски и смешни
    Teo

аз си мисля че все пак не само ние момичетата,но и дори момчетата та дори и по-възрастните се разделяме на такива каквито знаят какво искат и такива каде не знаят все пак всичко опира до самия човек и ситуация
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от FizeuRa
    аз си мисля че все пак не само ние момичетата,но и дори момчетата та дори и по-възрастните се разделяме на такива каквито знаят какво искат и такива каде не знаят все пак всичко опира до самия човек и ситуация
    Ами има го и този момент, но това главно се забелязва при момичетата и то най-вече в определена възраст
    Teo

Град
    Черният замък на нощта
    Вярвам, че има момичета, които наистина знаят какво искат и какво търсят в едно момче ... говоря разбира се за 15-18 годишните ..
    Просто аз не съм срещал такава досега .. последните ми две приятелки имаха навика да повтарят някакви заучени фрази "Наистина съм много объркана, незнам какво да мисля, в главата ми е каша" .. Попитах едната, от какво е толкова объркана, дали аз нещо съм сгафил или какво .. а тя цялата работа била в това, че си харесала друг и дори вече ходели от няколко дена, без мое знание ... явно на някои момичета прекалено бързо им омръзват приятелите, а направих толкова много за нея, толкова много
    Оттогава реших, че ми е по-добре да съм сам и дори вече започнах да свиквам със самотното си съществувание ... Не желая да бъда ПОРЕДНИЯ в нечий списък
    Знам, че сам съм родил и в ковчега пак ще бъда сам(by Fisoliny)
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Има разлика от момиче до момиче...нали разбираш...Зависи си от самия човек според мен - нямаш право да слагаш всички под общ знаменател.
    Suglasna sum s teb!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Re: Момичетата не знаят какво искат!

[quote="Анонимко"]Значи днес пътувах с автобуса и едно момиче на около 15-16 години до мен си говореше с приятелки. Момичето каза: "ние момичетата на тази възраст изобщо не знаем какво искаме". Говореха си за момчета. Според вас така ли е? Момичетата в тинейджъпска възраст и особено от 14 до към 18 години, не занят какво искат![/quote

emi ima i obarkani devoicheta koito neznaqt kade se namirat kakvo iskat i kakvo stava ima i nqkoi koito gore dolu sa naqsno kakvo iskat i malko sa tezi koito veche sa napravili planovete za jivota si . az lichno se prichislqvam kym vtorite

колкото и да го мисля... 'всичко с времето си' това е :P всеки да си живее както си иска то после пак до него ще опре
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Повече от фен
    ami da ....sega iskame edno samo sled nqkolko minutki dr... a sled 4as ve4e savsem dr ni e v glavata....
    pak i normalno .. ot vazrasta e
    pak i kvo tolkova da se vprqgame sas seriozni ne6ta

I'm the new cancer
    Guest
    Съгласна съм че болшинството от момичета на моята възраст не знаят какво искат.Е,колкото и изтъркано да звучи - "Аз не съм такава".Много добре знам какво искам и точно поради това съм соло,защото това,което искам за момента не ме е намерило,а докато стане това не бих си позволила да си играя с чужди чувства.Виждала съм достатъчно и мога да добия представа как свършва всичко ако си играеш с хората.Така че,момчета, моля ви не се изказвайте толкова общо - "момичетата не знаят какво искат",защото освен "обърканите" и тези,които ви заобикалят има и другаде живот.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az znam kakvo iskam...no kogato go polucha veche ne go iskam!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az znam kakvo iskam...no kogato go polucha veche ne go iskam!
    Ами значи не го искаш найстина, демек - не знаеш какво искаш
    Teo

Голям фен
    Град
    :)
    Всяка жена знае какво иска, но ...примерно аз не съм сигурна в чувствата си и понякога се измъчвам заради това...иначе не може да се каже че всички жени/момичета са еднакви...

Цитирай Първоначално написано от avril_lavigne
    Така е!

Голям фен
    Град
    софия
    ако питаш мене те го искат ... като им скимне искат друго... и аидееееееее

Голям фен
    Град
    :)
    всяка знае какво иска, но не всяка знае как го изка поднесено...

ebalo si e porodata
    Guest
    iskat ma mene we pederaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

pp qjte mi mydata

Re: Момичетата не знаят какво искат!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи днес пътувах с автобуса и едно момиче на около 15-16 години до мен си говореше с приятелки. Момичето каза: "ние момичетата на тази възраст изобщо не знаем какво искаме". Говореха си за момчета. Според вас така ли е? Момичетата в тинейджъпска възраст и особено от 14 до към 18 години, не занят какво искат!
    Те цял живот не знаят какво искат.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си