- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата не знаят какво искат!
Здравейте...
като видях тази тема и ми стана смешно.
ето ви един струващ си въпрос - дали НАИСТИНА незнаят какво искат? Или това е само което показват на повърхността, за да разкарат 90% от мъжкото население? Мдаам.дойдохме си на думата. Според мен причината за това поведение е че те просто си търсят някой който знае какво иска... и го намират (ако имат късмет). Подсъзнателно всеки знае какво иска.. дори и тя
![]()
Голям се разбирач извъдиПървоначално написано от v0yager
Като не ти разбира главата не се опитвай да учиш другите на акъл
![]()
Teo
Почти всяка жена и момиче не знае какво иска.
Kogato iskam neshto vinagi go poluchavam a kogato e ot momche/myj tova stava nai lesno !Napalno sam saglasna s sometimes_ zashtoto edna jena vinagi znae kakvo iska i go poluchava ( a tova e nai vajnoto )
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Съгласна.Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Много ясно, че не знаят какво искат! По-лошото е, че дори и след тази възраст си остават такива - не знаят какво искат...
mhm podkrepqm te
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
МдаПървоначално написано от ashly besnata
И все пак да не забравяме, че има и изключения. Но изказвания от рода на "аз взимам всичко каквото искам" и тн. са супер комплексарски и смешни
![]()
![]()
Teo
аз си мисля че все пак не само ние момичетата,но и дори момчетата та дори и по-възрастните се разделяме на такива каквито знаят какво искат и такива каде не знаятвсе пак всичко опира до самия човек и ситуация
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
Ами има го и този момент, но това главно се забелязва при момичетата и то най-вече в определена възрастПървоначално написано от FizeuRa
![]()
Teo
Вярвам, че има момичета, които наистина знаят какво искат и какво търсят в едно момче ... говоря разбира се за 15-18 годишните ..
Просто аз не съм срещал такава досега .. последните ми две приятелки имаха навика да повтарят някакви заучени фрази "Наистина съм много объркана, незнам какво да мисля, в главата ми е каша" .. Попитах едната, от какво е толкова объркана, дали аз нещо съм сгафил или какво .. а тя цялата работа била в това, че си харесала друг и дори вече ходели от няколко дена, без мое знание ... явно на някои момичета прекалено бързо им омръзват приятелите, а направих толкова много за нея, толкова много![]()
Оттогава реших, че ми е по-добре да съм сам и дори вече започнах да свиквам със самотното си съществувание ... Не желая да бъда ПОРЕДНИЯ в нечий списък![]()
Знам, че сам съм родил и в ковчега пак ще бъда сам(by Fisoliny)![]()
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Suglasna sum s teb!Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
[quote="Анонимко"]Значи днес пътувах с автобуса и едно момиче на около 15-16 години до мен си говореше с приятелки. Момичето каза: "ние момичетата на тази възраст изобщо не знаем какво искаме". Говореха си за момчета. Според вас така ли е? Момичетата в тинейджъпска възраст и особено от 14 до към 18 години, не занят какво искат![/quote
emi ima i obarkani devoicheta koito neznaqt kade se namirat kakvo iskat i kakvo stava ima i nqkoi koito gore dolu sa naqsno kakvo iskat i malko sa tezi koito veche sa napravili planovete za jivota si . az lichno se prichislqvam kym vtorite![]()
колкото и да го мисля... 'всичко с времето си' това е :P всеки да си живее както си иска то после пак до него ще опре![]()
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
ami da ....sega iskame edno samo sled nqkolko minutki dr... a sled 4as ve4e savsem dr ni e v glavata....
pak i normalno .. ot vazrasta e
pak i kvo tolkova da se vprqgame sas seriozni ne6ta![]()
Съгласна съм че болшинството от момичета на моята възраст не знаят какво искат.Е,колкото и изтъркано да звучи - "Аз не съм такава".Много добре знам какво искам и точно поради това съм соло,защото това,което искам за момента не ме е намерило,а докато стане това не бих си позволила да си играя с чужди чувства.Виждала съм достатъчно и мога да добия представа как свършва всичко ако си играеш с хората.Така че,момчета, моля ви не се изказвайте толкова общо - "момичетата не знаят какво искат",защото освен "обърканите" и тези,които ви заобикалят има и другаде живот.![]()
Az znam kakvo iskam...no kogato go polucha veche ne go iskam!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами значи не го искаш найстина, демек - не знаеш какво искашПървоначално написано от Nadelina
![]()
Teo
Всяка жена знае какво иска, но ...примерно аз не съм сигурна в чувствата си и понякога се измъчвам заради това...иначе не може да се каже че всички жени/момичета са еднакви...
Първоначално написано от avril_lavigne
ако питаш мене те го искат ... като им скимне искат друго... и аидееееееее![]()
всяка знае какво иска, но не всяка знае как го изка поднесено...
iskat ma mene we pederaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
pp qjte mi mydata
Те цял живот не знаят какво искат.Първоначално написано от Анонимко
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."