.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: The Best Friend

The Best Friend

Ei hora nz...Ot skoro se poznavame s edno mom4e :] az mn durja na nego...i go imam za nai dobriq si prqitel ve4e...si4ko moga da mu spodelqm...no nqkak si 4ustvam 4e toi ne me ima za nai dobur negov prqitel i mi e gadno...kak da razbera naistina li me nqma za takuf ?

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Re: The Best Friend

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    Ei hora nz...Ot skoro se poznavame s edno mom4e :] az mn durja na nego...i go imam za nai dobriq si prqitel ve4e...si4ko moga da mu spodelqm...no nqkak si 4ustvam 4e toi ne me ima za nai dobur negov prqitel i mi e gadno...kak da razbera naistina li me nqma za takuf ?
    Не трябва да си толкова доверчив. Аз познавам хора от 10 години и още не мога да държа на тях както трябва. Времето ще ти покаже дали можеш да му се доверяваш, дали държи на теб, дали си му приятел.
    Най-добрите приятели не се "чувстват", най-добрите приятели си показват един на друг, че са си такива.
    С теб не се познаваме, нямам право да се характеризирам като някой психолог или разбирач. Но приеми ми съвета - не му споделяй абсолютно всичко. Може да дойде момент, в който той може да използва абсолютно всичко казано от теб, именно срещу теб...и тогава става страшно...

mmm 10x za suvet4eto

Голям фен
    Град
    София
    Недей толкова да му мислиш, а и си запази някои работи.
    Докато ти е приятно с него и се разбирате се радвай. Няма никакво значение дали той ще ти каже че си му най-добрия приятел, това се показва
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    moga da ti kaja samo da deistva6 mnogo vnimatelno s dopuskaneto na horica tolkova blizo do teb imai vinagi edno na um...na men 4ovek koito imah za mnogo blizyk...mi nanese jestok udar nedei da se doverqva6 tolkova....ne kazvam 4e 6te te precaka 100% no....vinagi e dobre da ima6 edno na um

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Няма нужда да лепкаш на този или на онзи етикет"Най-добър приятел".Това нещо,наречено приятелство се доказва със времето и именно в различни ситуации,които ще ви постави живота ти сам ще разбереш дали този човек е готов на всичко з атеб,дали е истински приятел,или е просто някой който би те пожертвал без му мигне окото за да се качи на по-високото стъпало.Бъди предпазлив с хората около теб,защото понякога точно тези,които най-малко очакваме може да ни забият нож в гърба

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    fin poznavam te i tebe i nego i mislq 4e moje6 da mu ima6 doverie a zatova dali toi ti ima nz az go poznavam ot mn poe4e vreme otkolkoto ti i ve4e si imamae doverie i moje i da ne ti se vqrva no mi e spodelql ne6ta koito nikoga nqma da kaje na teb ili koito i da bilo trq da spe4eli6 doverieto mu a ako mu kazva6 moite taini nikoga nqma da ti kazva negovite za6toto 6te si misli 4e i negovite gi raznasa6 na sam natam :P

0biChkam SlyNcEt0 :}

Mersi nani....

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    nqma za6to fin :P

I tfa si go znam suvsem dobre i nqmashe nujda da go kazvash ....

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi nz 4e4 si znae6 spoko ne se qdosvai gubi6 kravno polu4avat se bra4ki :P

Mersi za suveta :P Ama...znaehs mn dobre 4e teb te imam za The best friend(f) a nego za best friend (m)
    az sum mu kazal si4ko na nego...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    a na mene ne si li kazal si4ko :P

Mmm kazval sum ti :]] samo 1 neshto ne sum kazval na nikoi i nqma go kaja i po smurtno :P li4na taina sry are stiga 4e go udarihme na 4at..:]

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    nema lo6o :P

e da samo deto she ima Zaklu4ena tema :P

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    nema lo6o :P

kak da ne te imam za takuv we kopele mno qsno 4e si mi !!!!!!edinstvenoto ne6to koeto moje6e da precaka e tova 4e si haresa moqta priqtelka no poneje tova ve4e mina nema problemi i sme diviiiiii!!!!!samo da se saberem po mujki s tebe u vraca mama ta si e ebalo:}}}}}
    i kvokat nema parno i kvokato e zima ^-IanISexA-^ SuperMen sam razberi ma! ! !

radvam se

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си