.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Voda!!!!!????

Hybrid View

Voda!!!!!????

Zdraveite!!! Na edno mqsto pi6e 4e e mn hubavo da se pie VODA v golqmo koli4estvo, a na dr, 4e ne e mn dobre i vodi do zatlastqvane! VIE KAKVO MISLITE????????????????????
    Карай да върви, пък каквото ще да става!!!!!

Голям фен
    4ovek trqbva da pie okolo 2 litra voda na den!Vodata e mnogo polezna i pre4istva organizma i v nikakuv slu4ai ne vodi do zatlustqvane!Za sujalenie az moga d karam bez voda i vuobshte bez nikakvi te4nosti 2 dni i da ne se setq 4e trqbva da piq neshto

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Guest
    em dobre e da piesh technosti za vodata znam che e dobre da se pie po 2,5L.na den

Супер фен
    Полезна е,но аз трудно ще изпия 2 литра на ден,просто не ми се пие чак в такива големи количества. На ден пия максимум половин литър

Фен
    Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    4ovek trqbva da pie okolo 2 litra voda na den!Vodata e mnogo polezna i pre4istva organizma i v nikakuv slu4ai ne vodi do zatlustqvane!Za sujalenie az moga d karam bez voda i vuobshte bez nikakvi te4nosti 2 dni i da ne se setq 4e trqbva da piq neshto
    и аз имам същия проблем...въобще не се сещам да пия вода...

98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    за пръв път чувам,че пиенето на много вода водело до затлъстяване
    аз лично пия доооста вода,не знам колко,но около 2 литра 100% има... просто ... често си ми се пие вода,а и то си е полезно.. на стари години няма да имам бръчки
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Е, чак по 2-2.5 литра на ден не е задължително да се приема...всъщност си зависи от човека (килограмите му) - 2-2.5л. са общо казано за човек около с тегло 60кг. - от там всеки може да се замисли на него колко литра вода му се "полага". Също така ние приемаме вода и с храната, която ядем - плодовете, зеленчуците; месата, сирената и кашкавалите, въпреки че са с по-малко количество вода и т.н.
    Също така както казаха водата по никакъв начин НЕ води до затлъстяване! Напротив - във повечето диети се споменава пиенето на много вода, от друга страна тя е полезна за кожата и за премахването на целулита.

mersi!!!

Mi nz nqkade bqh 4ela 4e ne e mn hubavo da se pie mnogo.A i to e vapros na navik.ot 2 sedmici piq stra6no mn voda i ve4e sviknah, i ne moga bez neq. \/
    Карай да върви, пък каквото ще да става!!!!!

Водата пречиства бъбреците и мускулите от разни токсични вещества. Изхвърлят се като ходите до тоалетна или се потите. Ако не приемате вода няма да ходите до тоалетна, няма да се потите и няма да се пречиства организма ви. При активно спортуващи е задължително над 2 литра вода на ден.

Преди време слушах по едно сутрешно предаване, че е много полезно рано сутрин, на гладно да се пие по една чаша топла вода. Било много полезно. Аз провах няколко пъти и с ръка на сърцето мога да кажа, че ми действа тонизиращо.

Т'ва за затлъстяването го е измислил някой фанатик.

Голям фен
    Град
    дианабад
    Абсолютно задължително да се пие чиста водичка по литър- литър и половина на ден - кафетата, соковете, вода, която се съдържа в храните са си допълнителни и не се "записват" в това количество. В никакъв случай не води да затлъстяване, много ми е интересно каква обосновка са били дали на това място. Напротив водата спомага за изгаряне на мазнините, плюс това което е казал/а Santinо, че пречиства организма. Разбира се, "Много хубаво, не е на хубаво" - и приемането над 4-5 литра вода... то, всъщност едва ли има някой, който може да поеме толкова.
    А за някои, които казаха по-горе, че можели да издържат доста време без вода - аз преди също не пиех, но започнах да си слагам едно шише 1,5l до компютъра, малко се насилих и ми стана като навик да си отвивам капачката, да си пийвам малко и да я затварям. Сега вече си мъкна това шише из целия апартамент.

Повече от фен
    Az sum na sushtoto mnenie kato ostanalite,che trqbva da se pie mnogo voda zashtoto organizmut se prichistva...
    Imah edna priqtelka deto lqtoto edin mesec beshe samo na Kola bez kapka voda da piine.. ..
    Chesnu vi kazvam.. ot Kola shte se otrovi tva momiche ... ) hah
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Ot vodata se otslabva,zatova vuv vsi4ki dieti pi6e 4e trqbva da se pie mn voda, ako pie6 sutrin predi zakuska po 1 4a6a topla voda e mn polezno za kojata

Град
    Плутон
    водата е живот и здраве!пийите вода че като се разтопят айсбергите по полюсите да можете по лесно да се приспособите към подводният живот...на мене вече ми изникнаха хриле
    Welcome to Jamrock!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    po princip pieneto na mnogo voda vodi do bezvkusen diabet,za tova sym sigurna zashtoto chicho mi e lekar i g/d sym naqsno s tezi neshta no do 3-4 litra na den e normalno

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Green_Lady^
    4ovek trqbva da pie okolo 2 litra voda na den!Vodata e mnogo polezna i pre4istva organizma i v nikakuv slu4ai ne vodi do zatlustqvane!
    Аз пия течности в огромно количество,особено водаНяма да надебелееш спокс

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    и според мен пиенето на вода е полезно, аз си изпивам поне по 2 литра на ден нормално
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    United We Love You
    az po dva litra pia po princip na 4 chasa vie kak nemojete za 24 da izpiete dva az po princip prez noshta se budq da pia voda.. nqkav ujas sym..
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    София
    Полезно е, пий около 2 литра.
    Хубаво е вида минерална вода да се сменя на 2 седмици.
    Също се заглеждай и в съдържанието. Виж коя вода повече ти харесва и коя ти влияе по-добре.
    Аз лично си обичам Хисарската, ако няма Горна баня.
    А Девин и Банкя
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен

Re: Voda!!!!!????

Цитирай Първоначално написано от lioni_cooper
    Zdraveite!!! Na edno mqsto pi6e 4e e mn hubavo da se pie VODA v golqmo koli4estvo, a na dr, 4e ne e mn dobre i vodi do zatlastqvane! VIE KAKVO MISLITE????????????????????
    Da we kva e taia prostotia-"vodi da zatlastqvane".Tva sa pulni gluposti.D aje mnogo dietici piat voda predi da iadat za6toto ima mnogo malko kalorii i s tova do izvestna stepen podlugvat organizma.Vodata po princip pre4istva organizma ne vijdam po kakva logika 6te e vredna

Голям фен
    Град
    София

Това със затластяването може да се обясни така
    Когато пиеш повече вода наведнъж стомахът ти се разширява. И оттам по-голямо количество храна и затластяване.
    Незнам дали това има някаква връзка.
    "Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Водата по принцип чисти токсините от организма и полезно да се пие колкото се може повече вода, така че няма нищо вредно в това.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    дианабад

Цитирай Първоначално написано от vra4ka
    Това със затластяването може да се обясни така
    Когато пиеш повече вода наведнъж стомахът ти се разширява. И оттам по-голямо количество храна и затластяване.
    Незнам дали това има някаква връзка.
    Хехе, това обяснение ми хареса. Макар че е логично... тук малко разсъждения за авторката:
    И все пак затлъстяването не е надебеляване. Колко вода трябва да поема човек наведнъж, за да му се разшири стомаха. А колко души могат да поемат достатъчното количество вода, за да им се разшири стомаха. И колко дълго трябва да го правиш това, за да има ефекта (разширение на стомаха) Пък и колко време трябва да изчакаш, за да започнеш да надебеляваш и чак да затлъстееш....

Лилия
    Guest
    егати,по-голяма измишлъондрина не бях чувала.Затлъстявало се било.Във водата няма калории.Тя служи за утоляване на жаждата,за пречистване на организма.Аз лично не мога да изпия повече от литър на ден,но пробвам се,де.А да и две чаши вода са перфектни с/у преяждане. :P

alisiq
    Guest
    az mrazq voda povy6ta mi se ot neq - piq samo naturalni sokove i fre6ove
    kato piq voda se poduvam
    ne sym pila voda sigurno ot zimata - pa kakvo naskoro si napravih plo4ki na korema s mn fitnes ti4am si4ko to4no
    imam edna pr det pie 1.5-2litra voda na den i s kfoto i da se maje se poti ujasno mn

абе имам чувството,че вече се чудите ко да питате баси тъпия въпрос-много ясно че не можеш да надебелееш от вода.От тва пък най-малко бих си помислила ,че може...Напротив,даже е полезно да се пие по 1-2 литра на ден...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си