- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Voda!!!!!????
ami vodata e hubavo da se pie v opredeleni koli4estva,ne trqbva da se pretovarvat babrecite za6toto moje da se stigne do nqkakva bolest ako ne ti se pie a pie6 samoz a6toto e hubavo!
ami ne e vaqrno 4e se debelee
v momenta u4a takiva ne6ta i moga da kaja 4e dori v mesoto ima 70-75% voda
v plodovete sa6to e mnogo golqmo
naprimer v krastavicata ima samo 4% suho ve6testvo drugoto e voda!
nali znae6 4e kato se parvqt dieti se qdat mnogo plodove i zelen4uci
e nqma kak da se debelee
spoko !
Преди известно време лющехяко вода, но сега не чак толкова.
![]()
За бъбреците няма проблем, но се натоварва сърцето в повече. Общо взето до 6-7 литра ако пиеш няма никакви проблеми. При повече си разреждаш кръвта, стомашните сокове и т.н. със всички последствия от това. Все пак колкото повече пиеш толкова повече отделяш, така че няма да се чувстваш натежал и подпухнал./Трябва да се пие по малко и често.../ И още нещо, през зимата трябва да се пие повече вода, отколкото ти се пие, защото лесно се дехидратираш. През лятото пък е ясно, че винаги когато си жаден не бива да си ограничаваш течностите.Първоначално написано от ^sladyranka`
opredeleno NE vodi do zatlastqvanevsu6tnos e MNOGO polezna pii kolkoto se moje pove4e. Moje da ne ti pomgne, no nqma da ti navredi
Да не би във водата да има калории,че питаш![]()
Vseki den po 3 litra zaduljitelno!
I ne Coca-Cola i sok4eta i Red Bull.Nqma ni6to po gotino ot 4istata voda, kara te da se 4ustvash 4ist!
Nqma na4in da nadebeleesh, moje malko da te zabolqt bubrecite no tova e dokato svikne organizma
SPoko, pii si kolkoto iskash!
m0ga.. Da ne piq voda 2 dena i pak nqma..da..mi napravi vpechatlenie... ujas![]()
[quote=";]"]m0ga.. Da ne piq voda 2 dena i pak nqma..da..mi napravi vpechatlenie... ujas
пфф и аз съм така
Ако се пълнееше от вода и въздух .. това са го измислили дебелаците, за да оправдаят наднорменото си тегло, понеже на повечето им е ужасно трудно да намалят ежеднения си прием на огромни порции храна и хляб .. така че пий вода и дерзай .. между другото не е хубаво да се пие вода докато се храниш, защото се разширява стомаха и по тоя начин ще пуснеш шкембе ..Първоначално написано от lioni_cooper
На гроба ти студен ще идвам,
за да удавя мъката в сълзи
и унило аз ще кимвам
заради твоите черно, огнени очи ...
Между другото си в голяма заблуда... и супи ядеш ли те са си точно вода с храна!??!?Първоначално написано от _FroZeN_TeaRs_
Ти пък ако мислиш, че супите с месо са лесно смилаеми.