.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: Voda!!!!!????

Повече от фен
    ami vodata e hubavo da se pie v opredeleni koli4estva,ne trqbva da se pretovarvat babrecite za6toto moje da se stigne do nqkakva bolest ako ne ti se pie a pie6 samoz a6toto e hubavo!
    ami ne e vaqrno 4e se debelee
    v momenta u4a takiva ne6ta i moga da kaja 4e dori v mesoto ima 70-75% voda
    v plodovete sa6to e mnogo golqmo
    naprimer v krastavicata ima samo 4% suho ve6testvo drugoto e voda!
    nali znae6 4e kato se parvqt dieti se qdat mnogo plodove i zelen4uci
    e nqma kak da se debelee
    spoko !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Преди известно време лющех яко вода, но сега не чак толкова.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    ami vodata e hubavo da se pie v opredeleni koli4estva,ne trqbva da se pretovarvat babrecite za6toto moje da se stigne do nqkakva bolest ako ne ti se pie a pie6 samoz a6toto e hubavo!
    ami ne e vaqrno 4e se debelee
    v momenta u4a takiva ne6ta i moga da kaja 4e dori v mesoto ima 70-75% voda
    v plodovete sa6to e mnogo golqmo
    naprimer v krastavicata ima samo 4% suho ve6testvo drugoto e voda!
    nali znae6 4e kato se parvqt dieti se qdat mnogo plodove i zelen4uci
    e nqma kak da se debelee
    spoko !
    За бъбреците няма проблем, но се натоварва сърцето в повече. Общо взето до 6-7 литра ако пиеш няма никакви проблеми. При повече си разреждаш кръвта, стомашните сокове и т.н. със всички последствия от това. Все пак колкото повече пиеш толкова повече отделяш, така че няма да се чувстваш натежал и подпухнал./Трябва да се пие по малко и често.../ И още нещо, през зимата трябва да се пие повече вода, отколкото ти се пие, защото лесно се дехидратираш. През лятото пък е ясно, че винаги когато си жаден не бива да си ограничаваш течностите.

teenka
    Guest
    opredeleno NE vodi do zatlastqvane vsu6tnos e MNOGO polezna pii kolkoto se moje pove4e. Moje da ne ti pomgne, no nqma da ti navredi

Guest
    Да не би във водата да има калории,че питаш

Vseki den po 3 litra zaduljitelno!
    I ne Coca-Cola i sok4eta i Red Bull.Nqma ni6to po gotino ot 4istata voda, kara te da se 4ustvash 4ist!
    Nqma na4in da nadebeleesh, moje malko da te zabolqt bubrecite no tova e dokato svikne organizma
    SPoko, pii si kolkoto iskash!

;]
    Guest
    m0ga.. Da ne piq voda 2 dena i pak nqma..da..mi napravi vpechatlenie... ujas

Guest
    [quote=";]"]m0ga.. Da ne piq voda 2 dena i pak nqma..da..mi napravi vpechatlenie... ujas
    пфф и аз съм така

Град
    Черният замък на нощта

Re: Voda!!!!!????

Цитирай Първоначално написано от lioni_cooper
    Zdraveite!!! Na edno mqsto pi6e 4e e mn hubavo da se pie VODA v golqmo koli4estvo, a na dr, 4e ne e mn dobre i vodi do zatlastqvane! VIE KAKVO MISLITE????????????????????
    Ако се пълнееше от вода и въздух .. това са го измислили дебелаците, за да оправдаят наднорменото си тегло, понеже на повечето им е ужасно трудно да намалят ежеднения си прием на огромни порции храна и хляб .. така че пий вода и дерзай .. между другото не е хубаво да се пие вода докато се храниш, защото се разширява стомаха и по тоя начин ще пуснеш шкембе ..
    На гроба ти студен ще идвам,
    за да удавя мъката в сълзи
    и унило аз ще кимвам
    заради твоите черно, огнени очи ...

Пепи Дъ Ай
    Guest

Re: Voda!!!!!????

Цитирай Първоначално написано от _FroZeN_TeaRs_
    между другото не е хубаво да се пие вода докато се храниш, защото се разширява стомаха и по тоя начин ще пуснеш шкембе ..
    Между другото си в голяма заблуда... и супи ядеш ли те са си точно вода с храна!??!?

Супер фен
    Ти пък ако мислиш, че супите с месо са лесно смилаеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си