.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    мама
    Guest

Как да помогна на дъщеря си?

Здравейте,как да помогна на дъщеря си?Тя е на 17 години,запозна се с едно момче и 4 месеца бяха заедно.Сега двамата решили че трябва да се разделят,защото не могат да се виждат често.Той не живее в нашия град.Предстои му и пътуване в чужбина,а и дъщеря ми също през летните ваканции не е в България.Виждам че тя го обича и е много наранена.Плаче постоянно,незнам какво да и кажа за да я успокоя.Моля за съвет.

Супер фен
    Трябва да поговориш с нея да я успокоиш!Просто я подкрепяй!!!Но имамй в предвид,че ние тийновете сме много странни,така че може да не успееш да зьавъреш разговор с нея!!!

мама
    Guest
    Благодаря за отговора.Опитвам се да говоря с нея и да я успокоявам,но май изобщо не ме чуваСтрах ме е как ще и се отрази тази раздяла на психиката, на ученето и изобщо на всичко.

Супер фен
    Понякога в училище имаш и лоши оценки!Така,че може тази седмица да не е в най-добрата си светлина...Но ти нищо неможеш да направиш,най-малкото да се опиташ да я разбереш.Но все пак трябва да се опиташ да поговорите,тя да ти каже как се чувства,защото като кажеш на някой как се чувстваш и много ти олеква!УСПЕХ !!!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Колкото и да е гадно да я гледаш в това състояние, няма начин да и помогнеш, освен като и покажеш, че я подкрепяш... С времето ще и мине. Остави я да си поплаче... Карай я да излиза по-често с приятели и не я оставяй сама...
    I`m trying to make your dreams come true...

napalno sam saglasna s tova [Колкото и да е гадно да я гледаш в това състояние, няма начин да и помогнеш, освен като и покажеш, че я подкрепяш... С времето ще и мине. Остави я да си поплаче... Карай я да излиза по-често с приятели и не я оставяй сама...

ami prosto q podkrepqi
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

мама
    Guest
    Да оставих я да си поплаче,а сега излезе с съученичките си.Дано те да успеят да я развеселят малко.Благодаря ви и много успехи и късмет на вас

Мега фен Аватара на machoka
    Прощавайте, Вие от Шумен ли сте?

Четири месеца не са малко време. Можете да се радвате, че не са били 12, 24. 17 години са твърде крехка възраст на динамично развитие в живота. Мисля, че ще го забрави, колкото и време да изисква това, но съм убеден че няма да е повече, от колкото са били заедно. Или може би няма да го забрави, но мъката и болката ще се притъпи. Успокоете я като и кажете, че тепърва навлиза в тези емоции и ще има да срещне още много момчета като него, че винаги могат да останат приятели и да си пишат по интернет. Но и кажете следното:

Една връзка се основава на взаимно прекарано време, на общи красиви моменти, на споделена обич. Една връзка не е 'h1, как си' в чата, а е прегръдка, целувка, ласка, мили думи изречени от човека до теб.
    Кажете и, че тяхното е невъзможно, непълноценно. Питайте я иска ли да срещне истинската любов някога, и да я изпита в пълната и страст, защото от разстояние това не може стане и ще страна дваждий повече, ако обича някой, когото няма и с когото не може да бъде.

Вярвам, дъщеря Ви е умно момиче щом от сега разбира дълбочината на тези чувства и с времето ще отмине тази депресия.

Успех Ви желая, най-искрено.

machoka e prav
    SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA

мама
    Guest
    Не сме от Шумен,няма значение от къде сме.А връзката им не беше интернет любов или нещо такова.Благодаря за съветите все пак

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от мама
    Не сме от Шумен,няма значение от къде сме.А връзката им не беше интернет любов или нещо такова.Благодаря за съветите все пак
    Не ме засяга от къде сте, извинявам се, за Шумен попитах по други причини.
    Иначе - не сте ме разбрали, никъде не съм казал, че е била интернет любов, а точно напротив, прочетете пак.

Shtom dvamata sa re6ili 4e trqbva da se razdelqt tq za6to pla4e??govori s neq uspokoi q kaji i 4e ne e edinstvenoto mom4e na toq svqt
    Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници

Фен
    Град
    gaza na geografiqta
    i az iskam takava mama da me razbira pove4e ama nqma
    Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.

Guest
    hah evala 4e vqrvate 4e t0va e naistina nqkva maika

spored mene e poredniq glupak deto nqma ko da prai i pi6e prostotii

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Трябва да поговориш с нея да я успокоиш!Просто я подкрепяй!!!Но имамй в предвид,че ние тийновете сме много странни,така че може да не успееш да зьавъреш разговор с нея!!!
    Аз съм на същото мнение.
    Според мен, ще е добре да се опиташ да я предразположиш по някакъв начин.
    Успех.

мама
    Guest
    Е все пак съм майкаКолкото и да не ви се вярва.Благодаря на всички които ми отговориха по някакъв начинУспехи и много любов и на вас

Трябва сама да мине през този период...и аз иамх гадже от друг град и се виждахме един два пъти в седмицата за час-два...След като ме заряза 8 месеца не спирах по цели нощи да плачех за него докато сама не осъзнах урока на съдбата...Всеки е минал през този път...Трябва да затвори очи и да продължи напред.Сама да си каже живота продължава нито ми е първи нито последен.
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си