- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neznam veche kak da se opravq
Zdraveite priqteli!Tazi tema moje da vi se stori tupai moje da reshite,che ne e ot znachenie,no za men e ot dosta golqmo znachenie!Nachi bratovchedkami se zapozna s edno momche v chata i edin den se zapoznah s tova momche i s nai-dobriqt mu priqtel kogato vuprosniqt priqtel na onova mimche mi prati snimka mnogo me drazneshe vobshte ne mi haresvashe v posledstvie obache zapochnah malko po malko da se vlubvam s nego i taka i do dnes obache ne sme se vijdali znam che tove she kajete che e mnogo tupo da se vlubish ot snimka obache koi moje da kontrolira lubovta,taka i tova momche dnes mi kaza che iska da me vidi za da moje da reshi kakvo da napravi.Obache tova momche koeto poznava bratovchedkami zapochna da haresva men i stana golqmo oburkvan!Obache az prosto po onzi sum ludo vlubena daje se sbih s edna zaradi nego(ne zashtoto se karahme koq predpochita,a prosto tq mnogo jestoko se skara s men i narochno mu nagovori gluposti)KAKVO DA NAPRAVQ?TOLKOVA MNOGO SUM SE VLUBILA V NEGO????
SlAdUrI nIkOgA nE kAzVaItE nIkOgA
s kakvo sum vinovna az,che sum se vlubila ot edna snimka?![]()
vijtese...nali iska6 da si s nego,togava ne mu misli![]()
da prava si obache ima i momenti v koito ne sum sigurna che me e haresal obache tazi sedmica beshe trugnal da mi kazva neshto sled koetopochna da se prai che e zabrail
emi macko kvo da ti kaja priqtelstvoto m/u mom4etata e mnogo silno nemisli6 li 4e toq purviq deto se e zapoznal s bratov4edkati e spodelil s priqtelq si 4uvstvata si kum tebe i sega tova mom4e da neiska da si priznae kakvo ispitva poneje moje da narani priqtelq si??
Ако искаш да видиш пеперуди, ще трябва да изтърпиш няколко гъсеници
6o ne vzeme6 da mu se obadi6 da se vidite te e nai dobre
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
da moje i da e taka nunki obache ia neshto po-novo i tova e che toi ako ne me vidi po-skoro moje da se zabie s edna druga
daa taka e obache nastupi shibanata rabota v koqto razbiram che toi haresva onaq pachavra deto si e cel KON!(ama toi si izbira,no mislq che imam shans i shte opitam)
e da taka e!To az tukoshto kato razbrah za taq ot nachaloto se pochustvah malko kofti ama sega mi e gore dolo po-dobre