- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Tokio Hotel
A taka!!!!Peace 4 all!! [-o< Mir mir mir...daje 6te si smenq imeto na Mirka! xixix![]()
sujelqvam te haide 4ao i priqtno slu6kane na ,,muzika,,Първоначално написано от flam`f
![]()
![]()
Незнам някои хора как издържат да слушат подобна...незнам как да го определя,но определено не с думата "Музика".![]()
По-голяма гавра не съм виждала.Какви ли не гейски изпълнения,но това кърти и троши всичко.
Vij za nqkoi xora CHALGATA E SYSHTO MUZIKA, a za drugi ne...taka che po-xubavo shteshe da e ako v temata pisaxa tezi koito se kefqt na th!tova e ot men!Moje naistina xorata da sa malko no istinski!!!
мн са зле тея момИ4ета![]()
/rossa./
=D> =D> =D>Първоначално написано от midian
Мен ме радват само Schrei и Durch den Monsun,щото други не съм слушалА пък като разбрах че всички са момчета и малко така...
![]()
So you can suck my dick
if you don't like, my shit
Cause I was high when I wrote
this so suck, my dick - ha ha!
Tokio Hotel дразнят чувствителният ми слух....
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
ОМФС!!!То това мъжко ли е...стига бееее баси ...пфф ония ден точно за тея спорих с една от мойто даскало като ми каза че слушала пънк редом със рансид ми каза и тея ...лол...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
be mani gi tezi ................
ne mi haresvat
Da, ne e losha tazi grupa !! Gledam, che mn hora sa ludnali po tqh ..![]()
Eto za clip'a na rette mich !! : http://www.youtube.com/watch?v=MkLvM...h=rette%20mich
Tokio Hotel?Само една песен : Schrei!
другите не са хубави![]()
tezi sa MOMI4ETA a ne MOM4ETE ko 6e kajete
midian go napisa ve4eПървоначално написано от evanescence_fen4e
hubu
foruma e za fenovete na TOKIO HOTEL.tuk fenovete im iskat da spodelqt kluki za tqh i da si puskat linkove a ne da 4etat razni tapotii i psuvni po tehen adres.napravete si forum"az mrazq tokio hotel"i pi6ete koto si iskate.Basi i izrodite ne6ta6tni
Темата е въпрос дали ги харесваме, така че не виждам причина тези, които не им се кефят да си изказват мнениетоПървоначално написано от Анонимко
. От друга страна псуването е прекалено краен метод и аз ще кажа просто, че това, което съм чувала от тях (schrei) не е нищо особено, но уважавам правото на феновете на Tokio hotel да си имат сбствени музикални предпочитания.
Пффф...Мисля че темата е "Дали харесвате Tokio Hotel",а не "Хиляда начина да наплюем Tokio Hotel"!!!![]()
![]()
![]()
Всеки има право да харесва каквото си иска!И аз МРАЗЯ чалгата ама да съм казала нещо?Не съм, пък и темата е написана добронамерено, с цел да се дават снимки, линкове и др., а не да четем критики!
И... the_o.c._girl, моля те не изказвай такива безмислени мнения относно LP, защото имат милиарди фенове по цял свят и ако те чуят какви ги приказваш с такова удоволствие ще те наплюят, че няма да запомниш докъде си стигнала...
Така... по темата:Да, харесвам ги, особено Бил.И какво от това че бил женствен...мн е сладък даже \/
П.П:Peace![]()
Много са зле нещасните.Не знам от къде изникнаха
А ако някой знае къв стил е музиката им да ми каже.Аз мисля че са някво супер развалено Емо от тва дето сега е модерно
Мерси за хубавото мнение...Първоначално написано от DaRk_WiTcH
![]()
Аз също страшно много харесвам Токио Хотел...не ми е особено приятно така да оплювате любимата ми група...но айде ще си замълча.
Само едно не мога да разбера това че на вас не ви харесват незначи че и всичкииииииииииии други не трябва да ги слушат...А и защо толкова ги нападате.Бих казала че за 17-те си години се справят страшно добре.Свирят и пеят добре имат готин стил....
И както някой беше казал "Том имал женствен глас" ами т'ва няма абсолютно никво значение по простата причина че той само свири...Вярно докато още дебютираха гласа на вокала беше още недоразвит с детско звучене,но това сега не е така...
абее, кой ви излъга така жестоко, деца?!![]()
пънк рок били... как пък не!
слушайте си ги, не се впрягайте на тея, които ги мразят, ама, моля ви се, не правете такива брутални изцепки... чист китарен поп. факт!
и преди някой да започне да ми дудне - да, слушала съм техни песни.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Тз
Ами смятам че Тokio Hotel e готина групичка...Ако искаш повече инфо виж какво намерих тук:
http://forum.kefche.com/index.php?showtopic=26942