.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Тема: Tokio Hotel

Фен
    Град
    plovdiv
    A taka!!!!Peace 4 all!! [-o< Mir mir mir...daje 6te si smenq imeto na Mirka! xixix

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от flam`f
    muaxaxaxaxaaaaaaaaa!!!!!!zaqjdaite sq,zaqjdaite sa....az samo 6si seda i 6e vi sa hila na tapotiqta...osobeno na OC girl-ata
    sujelqvam te haide 4ao i priqtno slu6kane na ,,muzika,,

Guest
    Незнам някои хора как издържат да слушат подобна...незнам как да го определя,но определено не с думата "Музика".
    По-голяма гавра не съм виждала.Какви ли не гейски изпълнения,но това кърти и троши всичко.

She-Devil
    Guest
    Vij za nqkoi xora CHALGATA E SYSHTO MUZIKA, a za drugi ne...taka che po-xubavo shteshe da e ako v temata pisaxa tezi koito se kefqt na th!tova e ot men!Moje naistina xorata da sa malko no istinski!!!

Голям фен
    мн са зле тея момИ4ета
    /rossa./

Град
    Цитирай Първоначално написано от midian
    мн са зле тея момИ4ета
    =D> =D> =D>

Фен
    Град
    Пловдив
    Мен ме радват само Schrei и Durch den Monsun,щото други не съм слушал А пък като разбрах че всички са момчета и малко така...
    So you can suck my dick
    if you don't like, my shit
    Cause I was high when I wrote
    this so suck, my dick - ha ha!

Tokio Hotel дразнят чувствителният ми слух....
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    ОМФС!!!То това мъжко ли е...стига бееее баси ...пфф ония ден точно за тея спорих с една от мойто даскало като ми каза че слушала пънк редом със рансид ми каза и тея ...лол...
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Повече от фен

tokio hotel

be mani gi tezi ................
    ne mi haresvat

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    Da, ne e losha tazi grupa !! Gledam, che mn hora sa ludnali po tqh ..

Eto za clip'a na rette mich !! : http://www.youtube.com/watch?v=MkLvM...h=rette%20mich

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Tokio Hotel? Само една песен : Schrei!
    другите не са хубави

Повече от фен

tokio hotel

tezi sa MOMI4ETA a ne MOM4ETE ko 6e kajete

Град

Re: tokio hotel

Цитирай Първоначално написано от evanescence_fen4e
    tezi sa MOMI4ETA a ne MOM4ETE ko 6e kajete
    midian go napisa ve4e

Повече от фен

tokio hotel

hubu

Guest
    foruma e za fenovete na TOKIO HOTEL.tuk fenovete im iskat da spodelqt kluki za tqh i da si puskat linkove a ne da 4etat razni tapotii i psuvni po tehen adres.napravete si forum"az mrazq tokio hotel"i pi6ete koto si iskate.Basi i izrodite ne6ta6tni

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    foruma e za fenovete na TOKIO HOTEL.tuk fenovete im iskat da spodelqt kluki za tqh i da si puskat linkove a ne da 4etat razni tapotii i psuvni po tehen adres.napravete si forum"az mrazq tokio hotel"i pi6ete koto si iskate.Basi i izrodite ne6ta6tni
    Темата е въпрос дали ги харесваме, така че не виждам причина тези, които не им се кефят да си изказват мнението . От друга страна псуването е прекалено краен метод и аз ще кажа просто, че това, което съм чувала от тях (schrei) не е нищо особено, но уважавам правото на феновете на Tokio hotel да си имат сбствени музикални предпочитания.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ммм.. цялата ми среда е луднала по тях Момичетата де.. ама като музика не са нищи особено , не ме завладяват с нищо. Това , което ме кефи в групара е Бил И не ме е срам да си кажа , че макар и като момиченЦе е ужасно чаровен

П.П. Peace !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Belene
    Пффф...Мисля че темата е "Дали харесвате Tokio Hotel",а не "Хиляда начина да наплюем Tokio Hotel"!!!
    Всеки има право да харесва каквото си иска!И аз МРАЗЯ чалгата ама да съм казала нещо?Не съм, пък и темата е написана добронамерено, с цел да се дават снимки, линкове и др., а не да четем критики!
    И... the_o.c._girl, моля те не изказвай такива безмислени мнения относно LP, защото имат милиарди фенове по цял свят и ако те чуят какви ги приказваш с такова удоволствие ще те наплюят, че няма да запомниш докъде си стигнала...
    Така... по темата:Да, харесвам ги, особено Бил.И какво от това че бил женствен...мн е сладък даже \/

П.П:Peace

Много са зле нещасните.Не знам от къде изникнаха
    А ако някой знае къв стил е музиката им да ми каже.Аз мисля че са някво супер развалено Емо от тва дето сега е модерно

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от DaRk_WiTcH
    Пффф...Мисля че темата е "Дали харесвате Tokio Hotel",а не "Хиляда начина да наплюем Tokio Hotel"!!!
    Всеки има право да харесва каквото си иска!И аз МРАЗЯ чалгата ама да съм казала нещо?Не съм, пък и темата е написана добронамерено, с цел да се дават снимки, линкове и др., а не да четем критики!
    И... the_o.c._girl, моля те не изказвай такива безмислени мнения относно LP, защото имат милиарди фенове по цял свят и ако те чуят какви ги приказваш с такова удоволствие ще те наплюят, че няма да запомниш докъде си стигнала...
    Така... по темата:Да, харесвам ги, особено Бил.И какво от това че бил женствен...мн е сладък даже \/

П.П:Peace
    Мерси за хубавото мнение...

Аз също страшно много харесвам Токио Хотел...не ми е особено приятно така да оплювате любимата ми група...но айде ще си замълча.
    Само едно не мога да разбера това че на вас не ви харесват незначи че и всичкииииииииииии други не трябва да ги слушат...А и защо толкова ги нападате.Бих казала че за 17-те си години се справят страшно добре.Свирят и пеят добре имат готин стил....
    И както някой беше казал "Том имал женствен глас" ами т'ва няма абсолютно никво значение по простата причина че той само свири...Вярно докато още дебютираха гласа на вокала беше още недоразвит с детско звучене,но това сега не е така...

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм
    Цитирай Първоначално написано от Immortal rose
    Много са зле нещасните.Не знам от къде изникнаха
    А ако някой знае къв стил е музиката им да ми каже.Аз мисля че са някво супер развалено Емо от тва дето сега е модерно
    Ами добре ще те светна стилът им е ПЪНК-РОК...Не са емо или дори да са не претендират с това...Съмнявам се дори че си ги и чувала,но айдееее нали трябва да сме с другите....

абее, кой ви излъга така жестоко, деца?!

пънк рок били... как пък не!

слушайте си ги, не се впрягайте на тея, които ги мразят, ама, моля ви се, не правете такива брутални изцепки... чист китарен поп. факт!

и преди някой да започне да ми дудне - да, слушала съм техни песни.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Повече от фен
    Тз

Ами смятам че Тokio Hotel e готина групичка...Ако искаш повече инфо виж какво намерих тук:
    http://forum.kefche.com/index.php?showtopic=26942

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си