- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SRAMNO ama Vajno
Am iskam da vi pitam ne6to malko sramno e ama ni6to.zna4i devsten sym i iskam da goo napravq oba4e ima problem .Penisat mi mislq 4e e loko nakolonen i kriv na ednatata strana i me e sram da ne me boli kato pravq sex ili ne6to ot toq sort plz kajete kvo da prq
.I mmersi predvaritelno
Ти не се притеснявай тебе дали ще те боли,а се притеснявай за нея
Спокойно бе,човек.Сигурна съм,че на земното кълбо има много мъже с тоя проблем и никой от тях не е умрял девствен
приятел няма страшно \/ ама не е много крив нали абе и така да е горе главата
![]()
xaxa,nqma6 problemi oba4e gledai da go naprai6 s nqkoq po-opitna 6toto devstvenata(ako ti pusne) moje mnoo da q zaboli...
Няма страшноПървоначално написано от tainiq_bg
един пр казваше ,че крив влизал по-добре
иии едва ли ще те боли-само момичетата ги боли първия път
![]()
на много момчета им е така,няма никакъв проблем,спокс
ne nqma da te boli,nqma ot kakvo da se pritesnqvash ... nito si edinstveniqt s takyv problem,nito posledniq..ako chak tolkova te pritesnqva hodi na lekar da ti kaje che nqma nishto i da se doyspokoish :P
Незнаех че това се счита за проблем .. споко
Тежко е да обичаш ,тежко е да нямаш кой да обичаш,но още по тежко е да не можеш да бъдеш с този който обичаш!!!
6efe nema se pla6i6 i predstava nqma6 kolko malak procent ot mujete mogat da se pohvalqt s prav penis
istinata e 4e pove4eto sa iskriveni v dadena posoka a nai qkoto e 4e tova dava vuzmojnost za dosta po interesni prejivqvanq v legloto pro4eti malko temi po varpsoa ima gi dosta (v google imam predvid)
доста хора имат такъв проблем...не се притисняваи ако момичето държи на тебе няма да има проблем или го направете на тъмно...аа и няма да те боли споко![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Това е най-нормално да ти е изкривен в едната посока, най-често в ляво. Няма нищо ненормално или странно. На някой мацки така даже можеш им уцелиш G-точката. Айде Успех![]()
Teo
Ман знай че никой не умира девствен,живота винаги те преебава
тва е напълно нормално
99% от мъжете им е крив
всъщност неестествено е да НЕ е крив
Моя кур знаиш как е ве криф на ляво и надоло
Голяма глава посредата широк много а доло тънак
и имам много големи топки
ама не са опакжам нито ма боли като чукам
Оле ужасПървоначално написано от Qvkata_
,незнам тва за кривото,не ненормално,ама не е и толкова често срещано явление според мен.Кво ти дреме,важното е да си имаш самочувствие.
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Няма страшно.![]()
Нищо ти няма, здрав и читав си.
Темата се изчерпа.