- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Moderated: Разказвате ли на ваще за приятели или съученици..
razkazvate li na va6te za priqteli ili sau4enici abe vaob6te za poznati razni li4ni raboti.. naprimer koi s kogo hodi na kva vazrast e ... dali pu6i treva ... dali upotrebqva narkotici vaob6te takiva ne6ta deto ot usta na usta mogat da ti napravqt kofti ... 6toto roditelite si govorqt i nakraq se 4udi6 otkade sa razbrali za ne6to koeto ne trqbva da znaqt...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
Случвало ми се е само веднъж, преди много време. Оказа се ОГРОМНА ГРЕШКА и не съм го правил повече, а и нямам намерение.![]()
Еми казвам на майка ми , а и тя се досеща. ПОзнава почти всичките ми приятели, общувала е с тях така че и сама си прави изводите. А и повечето неща не и правят впечатление, а съм сигурна и че няма да каже нещо неподходящо.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Майка ми ми е много добра приятелка и си споделям с нея какви са приятелите ми и хората около мен. Тя никога не се меси в избора ми и винаги ме подкрепя, съветва ме, когато трябва и изказва мнение ( друг е въпроса колко се вслушвам в него). Никога не ме е предавала и не е обсъждала нещата, които й казвам с трети лица.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
xaxa да бе..тея неща ги споделям само на най-добрата ми приятелка и на други хора , с които знам че наще няма да контактуват... е, разбира се споделям някои неща но само най-необходимото без излишни подробности :P
AMi da govorq si s nashte za vsqkakvi neshta .. no te ne sa nqkakvi kliukari![]()
Емм споделям,колкото после да не мрънкоти,че не съм говорила с нея(за маика ми става въпрос) иначее...кой какво прави,къде и защо го прави ..на такива теми с нея много много не говоря![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми понякога се случва да й кажа,но в последно време все по рядко,но знам,че като й кажа нещо няма да го каже на някой друг.
I was lost and I'm still lost...
Евала! Общувайте с наркомани и го разправяйте на родителите си! И това - момичета. Боже, опази!
Първоначално написано от `Death`Whore`
Дискриминация към наркоманите
Полова дискриминация
Неразбиране как може да има приятелски отношения между родители и деца...
И това млад и интелигентен човек. Боже опази!
Първо, наркоманите са хора като всички нас. С проблеми, но не някакви извънземни.
Второ, не виждам защо да не общувам с тях.
Трето, какво като съм момиче?
Четвърто, с наште споделям като с близки приятели... Явно не ти е ясно как може да става това...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Az mislia che vseki moje da si bude takyv kakyvto sam reshi za sebe si,a shto se otnasia do tova dali spodeliam s roditelite si - ne,poneje te nikoga nqma da me razberat kakto az iskam a tochno obratnata samo i edinstveno po tehnia si nachin,za jalost![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...
пробвах се веднъж ама неуспешно![]()
"Целувка за лека нощ"
питат,ша му се не види
а да са питали за мен,когато е било време.....??
M ne po4ti ne kazvam na na6te za takiva raboti...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Хъм,тва за аспирина е добра идея ше го пробвам
1. Общувала съм с наркомани и не ги дискриминирам, но предпочитам да не общувам с такива. Даже с хора, пиещи повече често, не ми харесва да общувам.Първоначално написано от rosskata
2. Полова дискриминация...стига! Разбра какво имам предвид.
3. Приятелка съм с майка си, това дали ми харесва да общувам с наркомани няма нищо общо с това.
Никой не те кара да общуваш с наркомани. Въпросът е, че се изказа сякаш е кооой знеаеее колко неморално и недопустимо някой да го прави...
Радвам се че се разбираш с ваште- и пак идва въпросът- какво пречи да споделя с майка си, че някой в компанията се друса?![]()
А това за момичетата- вярвай ми, не го разбрах... Може би е от многото пиене![]()
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
na poznati ne razkazwam absolutno ni6to li4no. ima samo edim- dwama 4oweka na koito moga da kaja wsi4ko.
Ako spodelq ne6to s maika mi, do 5 minuti cqlata roda 6te znae kakvo sum i kazala ili 6te uspee nqkak si da go vmukne v nqkoi razgovor => samo e ako mn, ama MNOGO nalojitelno. A s ba6ta mi ... toi ne e takuv 4ovek, s ego pove4e se hilim i prikazvame na seriozni temi, otkolkoto da prikazvame za moq jivot.
mi da razkazvam na nashte ama samo tova deto precenq 4e e za razkazvaneПървоначално написано от kotence_f
![]()
kazam samo ako me pitat a i togava pak ni6tone kazvam prosto 6oto moite sa nekvi zadrusteni
Аз мога сам да се пазя от враговете се, бог да ме пази от приятелите ми!
Първоначално написано от L_i_z_I
Когато човек изгуби някой, чак тогава разбира колко го е обичали ще разбере след време колко му липсва..
Споделям доста на майка ми .. Никога не е и няма да ме предаде..дори на баща ми не разказва това, което съм и споделила...разбира се, че има и неща, който запазвам за себе си ...